pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 10 Oct 2010, 09:51

murdaria vine de la o conducta de mai sus de punte , acolo unde cei de la statia de tratare isi spala filtrele. canalul de la lac nu vine murdar tare, poate umpic albicios. totusi mai bine se renteaza sa pescuiesti peste baraj mai ales vara cand poti intra in apa.

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 10 Oct 2010, 10:27

heh pfuaaii si ce nervos am fost acum vreo 3 saptamani ca desi nu plouase apa tot murdara si ba mare ba mica de cateva ori pe zi...m-am dus direct la astia cu protectia mediului de am vorbit cu directoru, si mi-a zis ca poi cand vine mare e de la colibita si pe la livezile este un perete de stanca argilos si ala se tot spala(de parca de cand tot il spala apa cred ca sa facut ca si shcarpanul) si este si statia de tratare. A zis ca nu este afectat ecosistemul acvatic ca ei nu au avut plangeri de la asociatia de pescari, iar cand am adus vorba de balastiere a zis ca cea de la livezile nu lucreaza in apa si daca observ altfel sa ma duc la garda de mediu :lol: . In fine macar am fost si mam lamurit cat de cat.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 10 Oct 2010, 11:39

eu am sunat luni la garda de mediu pentru ca nebunii de la renel au golit lacul si venea numai namol. nu stiu ce sa rezolvat.
in orice caz habitatul pestilor este afectat de aceste poluari din cauza ca namolul se depune pe fundul apei si pe maluri iar in aceste conditii pestilor le este cam greu sa isi depuna icrele.
in zona unirea-livezile nu exista namol deloc pe fundul apei insa mai jos de baraj din cauza lacului acesta predomina.

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 10 Oct 2010, 13:04

Da si se vede si in locurile cu fund pietros cum printre pietre este o pojghita de namol.
Ma gandesc ca daca ar fi sa supravietuiasca pastravii care sunt pe rau, au sansa numai in partile superioare.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 10 Oct 2010, 13:27

pastravii stau pe la cascade si locuri cu curs mai vioi. nu stiu cat o sa supravietuiasca pentru ca e plin de fomisti pe bistrita.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 15 Oct 2010, 01:00

stiuca se mai prinde pe undeva pe la noi prin judet? chiar daca e lac cu taxa
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 15 Oct 2010, 18:57

in principiu nu mai ai unde prinde stiuca in BN...la sigmir nu se mai prinde deloc de cand a curatat vegetatia...nici nu mai misca vreo stiuca...poate au curatat si stiucile :? in rest...in viitorul apropiat se va popula un lac de vreo 3 hectare intre Livezile si Dorolea :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Oct 2010, 20:12

mai merge cleanu pe Sieu?
maine ajung in bistrita, ceva sugestii?
m-as baga pe Ludus, sa dau si pe Aries un pic, aveti idee cum este? :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 15 Oct 2010, 21:34

cu cleanul s-a cam terminat din pacate... :(

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Oct 2010, 21:36

corect, s-a retras la ape mai adinci, insa cum sunt apele prin Bistrita :( , ati fost si nimic nimic?
cum e debitul Sieului, tot asa ca in vara, creste cand vreau altii?
bun, la stiuca atunci!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns