Sa imi zici te rog unde se pot gasi in Bistrita , cumnatul meu de acolo vrea sa cumpere dar nu a gasit...eu i-am dat unul dar l-a pierdut repede intr-o agatura si nu pot sa ii fiu furnizorul lui de baby Pro
pescuit in Bistrita!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Baby Pro argintiu intodeauna prinde...e foarte foarte bun...am prins cu el in orice apa, orice imprejurare...curata, murdara ...cand la altceva nu punea botul.
Sa imi zici te rog unde se pot gasi in Bistrita , cumnatul meu de acolo vrea sa cumpere dar nu a gasit...eu i-am dat unul dar l-a pierdut repede intr-o agatura si nu pot sa ii fiu furnizorul lui de baby Pro
-
ANDREI RIGA
- veteran

De-ai stii cate chestii de pescuit i-am donat
...Chiar asta e problema, el vrea sa pescuieasca dar nu sa si investeasca in pescuit. Da cu bologneza cu vobler 
Eu mi-am facut stoc de sus amintitul Baby Pro sa am si cand o sa dispara de pe piata ..Din aia i-am dat ...dar peste cateva zile imi zice ca l-a si pierdut.
Amu sa fim seriosi

Eu mi-am facut stoc de sus amintitul Baby Pro sa am si cand o sa dispara de pe piata ..Din aia i-am dat ...dar peste cateva zile imi zice ca l-a si pierdut.
- serbanhbk!!
- veteran

la magazinul de langa OMV au strike pro...poate acoo gasestiULK scrie:Baby Pro argintiu intodeauna prinde...e foarte foarte bun...am prins cu el in orice apa, orice imprejurare...curata, murdara ...cand la altceva nu punea botul.
- serbanhbk!!
- veteran

- ravenheart
- veteran

nush zau cum a fost, dimineata apa era crescuta si tulbure, s-a mai limpezit doar pe la amiaza iar apoi a mai venit o unda si a cam crescut la loc
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.