pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
- Ariston
- utilizator constant
Am fost in zona Sintereg "la cartofi"vineri dupa masa pana dumineca,iar sambata a inceput sa manance dupa ora 10 dar foarte multi cleni mici sub dimensiunea de retinere dar ,am luat si vreo 5 buc mai rasariti 2 la 700-800g.In schimb noaptea de vineri spre sambata se lucra la greu cu plasuitul pe malul opus sau cu "pro-tv-ul,nu stiu exact doar atat ca am fluerat,cu fluier de arbitraj si baietii s-au roit.Oricum nu prea mananca,nici stationaristii nu aveau rezultate la scobar.
- andreypck
- utilizator constant
La cat de murdara vine apa tot mai des, la cat de pretentios este pastravul si la cat se pescuieste acolo mai ales ca s-a aflat de existenta lui [bineinteles pescuind dupa clean], eu cred ca nu prea v-a rezista. Plus ca fiind cleanul majoritar, teoretic, va lua locul pastravilor.
In viziunea mea, puietul va fi mancat de clean, mare dusman, unii vor fi prinsi sau vor cauta o apa mai curata, dar normal ca vom spera totusi ca cele mai ascunse cotloane sa tine vre-un bunic, numai bun de fotografiat.
Desigur, e posibil sa ma insel...
Fir intins!
In viziunea mea, puietul va fi mancat de clean, mare dusman, unii vor fi prinsi sau vor cauta o apa mai curata, dar normal ca vom spera totusi ca cele mai ascunse cotloane sa tine vre-un bunic, numai bun de fotografiat.
Desigur, e posibil sa ma insel...
Fir intins!
Prinde si Elibereaza!
NU va rezista ,tot timpul mai scapa cate un pastravior cand e mare de tot apa , aveam 8-9 ani cand am vazut primul pastrav prins la noi , chiar acolo pe canal de la lac.Acuma nush ce sa cred, dar am auzit ca ceva iaz sau iazuri cu pastrav s-au rupt cu ploilea astea;chiar imi spunea un prieten ca Bsitrita este plina de pastrav prin zona Bargaului din cauza aceasa.
ieri pe bistrita- apa curata , 5 cleni intre 25 si 27 de cm;
azi pe aceeasi locatie- 2 cleni fratiori identici de 29 si unul ca palma, doar ca de data asta apa era murdarica si crescuta iar partida a fost mai scurta. fata de ultimile iesiri am dedus ca odata cu racirea apei clenii ataca mai bine la vobler decat la rotativa. clenii de azi au fost capturati la un baby pro argintiu.
azi pe aceeasi locatie- 2 cleni fratiori identici de 29 si unul ca palma, doar ca de data asta apa era murdarica si crescuta iar partida a fost mai scurta. fata de ultimile iesiri am dedus ca odata cu racirea apei clenii ataca mai bine la vobler decat la rotativa. clenii de azi au fost capturati la un baby pro argintiu.