Mersi de info cu baltile ..In weekendul urmator sunt iar pe acolo, darputin probabil sa le caut
pescuit in Bistrita!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Am fost mai sus de Ilisua.. Intre Ilisua si urmatorul sat..dar nu stiu cum ii zice , ca am fost prima data si nu am umblat mai sus..Stiu ca mai este Spermezeu si Tarlisua...dar mult mai sus..Parca acolo deja e zona de pastrav.
Mersi de info cu baltile ..In weekendul urmator sunt iar pe acolo, darputin probabil sa le caut
...Maxim un Sieu, daca o sa fie acceptabil sau in cel mai rau caz paraul Lechintei...tine inca niste cleni frumosi.
- ravenheart
- veteran

-
Fario_nebunu
- veteran

Citez din pescarul cel norocos "Când am văzut bambina că se ridică, iar crăcana se lasă spre apă, m-am gândit că e un peşte ma" Deci rezulta ca pescuia cu lanseta pusa pe suporti si rama sau peste ca momeala. A luat pastravul ca pe somn, salau, caras etc. Presupun ca avea fir de macar 0.30. Oricum a fost meserias daca a putut sa il aduca la mal.ravenheart scrie:pe Colibita zilele trecute, asta da record...
http://www.mesagerul.ro/index.php?id=id:00000071401
- ravenheart
- veteran

cred ca dadea la salau cu pestisor, se cam practica pe acolo, mai ales de cand s-a inmultit salaul pe colibita
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
foarte sportiv ...ce sa zic
...daca dadea la pestisor inca merge...dar tot a arici miroase 
Oricum e mai bine ..decat sa ajunga in varf de furca...daca e adevarat ca se goleste lacul anul asta
...Pacat de strapazanii aia de 25-30 cm ...pe care le-am eliberat fara numar
...Peste doi ani ajungeau la 35-40 
Oricum e mai bine ..decat sa ajunga in varf de furca...daca e adevarat ca se goleste lacul anul asta