contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Am fost mai sus de Ilisua.. Intre Ilisua si urmatorul sat..dar nu stiu cum ii zice , ca am fost prima data si nu am umblat mai sus..Stiu ca mai este Spermezeu si Tarlisua...dar mult mai sus..Parca acolo deja e zona de pastrav.
Mersi de info cu baltile ..In weekendul urmator sunt iar pe acolo, darputin probabil sa le caut

...Maxim un Sieu, daca o sa fie acceptabil sau in cel mai rau caz paraul Lechintei...tine inca niste cleni frumosi.
-
ravenheart
- veteran

-
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
Fario_nebunu
- veteran

Citez din pescarul cel norocos "Când am văzut bambina că se ridică, iar crăcana se lasă spre apă, m-am gândit că e un peşte ma" Deci rezulta ca pescuia cu lanseta pusa pe suporti si rama sau peste ca momeala. A luat pastravul ca pe somn, salau, caras etc. Presupun ca avea fir de macar 0.30. Oricum a fost meserias daca a putut sa il aduca la mal.
-
Radu_
- veteran

in prima faza am crezut ca-i stiuca. parca mai era unu mare prins recent la "bambina" de un carasar.
-
ravenheart
- veteran

-
cred ca dadea la salau cu pestisor, se cam practica pe acolo, mai ales de cand s-a inmultit salaul pe colibita
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
ULK
- veteran

foarte sportiv ...ce sa zic

...daca dadea la pestisor inca merge...dar tot a arici miroase

Oricum e mai bine ..decat sa ajunga in varf de furca...daca e adevarat ca se goleste lacul anul asta

...Pacat de strapazanii aia de 25-30 cm ...pe care le-am eliberat fara numar

...Peste doi ani ajungeau la 35-40

-
fox_spin
- senior

stiti ce cred eu?
a fost prins un singur pastrav asa mai mare anul asta si si-au facut mai multi poza cu el. am pe pc mai multe poze cu pastravi mari la colibita. mai am o poza cu acest domn tot cu un pastrav mare insa eu am poza de mai bine de 1 luna.
-
fox_spin
- senior

pestele din prima si a doua poza crez ca este acelasi. ceilalti cred ca sunt altii pt ca arata altfel iarba in poza.
am auzit ca s-a prins de 16 kg acuma recent dar nu am vazut poza sau ceva....poate e doar vorba.
-
ULK
- veteran

In ultima poza in spate e Rudi

...el si prietenul stiu ca dau deobicei doar la pluta cu viermisor...deci sigur nu e el care a capturat pestele....sau cel putin nu prea cred...Au echipamente cam "rudi"-mentrare pentru asaceva