pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Aug 2010, 19:51

serbanhbk!! scrie:Din bistrita prin jelna si de acolo mergi in sus sau in jos pe apa cum vrei, locuri interesante sunt multe...
ms 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

sotto
junior
junior

Mesaj de sotto » 02 Aug 2010, 23:27

La Sasarm a mai fost cineva? Ce mai e pe acolo?

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 03 Aug 2010, 18:28

am auzit ca au scos stiuca... :?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Aug 2010, 18:33

sieul praf, a crescut de 2 ori pina la ora 13 :( :( :(
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 03 Aug 2010, 20:59

:D :D asa o sa fie sieul multa vreme de aici incolo...macar daca s-ar refece populatia piscicola daca tot nu s-a putut pescui anul asta...la clean nu am putut pescui cum trebuie niciodata anul asta :( in prohibitie apa a fost perfecta motiv pt care am incercat de cateva ori la "stiuca" cu salmo thrill si RNR de 5cm :D si am prins...in rest cu apa asta :P totusi un preten o agatat un avat de vreo 50 cm pe apa de asta..deci...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 03 Aug 2010, 21:13

azi am fost inspre Sasarm pe Somes dar si acesta a fost tulbure. am descoperit niste belti interesante langa Somes iar una dintre ele se pare ca are si stiuca pt ca am vazut mai multe exemplare mici prin apa limpede. am prins un biban soare la lingurita cam ca palma si un clenut mic.
ziua de azi a fost ca o cercetare; nu am avut ca scop prinderea de capturi capitale.
am avut parte si de un necaz: pe tren (la 4 dimineata) , mi-a intrat un carlig in deget si nu am mai putut sa il scot (nu am avut patent). a trebuit sa cobor la Beclean la spital pt a imi scoate carligul. sper sa nu patit si voi asa ceva.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Aug 2010, 21:26

fox_spin scrie:azi am fost inspre Sasarm pe Somes dar si acesta a fost tulbure. am descoperit niste belti interesante langa Somes iar una dintre ele se pare ca are si stiuca pt ca am vazut mai multe exemplare mici prin apa limpede. am prins un biban soare la lingurita cam ca palma si un clenut mic.
ziua de azi a fost ca o cercetare; nu am avut ca scop prinderea de capturi capitale.
am avut parte si de un necaz: pe tren (la 4 dimineata) , mi-a intrat un carlig in deget si nu am mai putut sa il scot (nu am avut patent). a trebuit sa cobor la Beclean la spital pt a imi scoate carligul. sper sa nu patit si voi asa ceva.
eu am patit-o, e nasol, o ancorita de la un meps de 0, in degetul aratator, pina in la os a intrat, l-am smuls strangand de dinti, a tasnit sangele ca din siringa,
o saptamana nu am mai avut simturi cu degetul.
povesteam cu un baiat si a zis ca a luat caras mare pe sieu , acolo la pod, unde e cascada aia dubla din betoabe,,nu m-am gandit ca este si caras! :roll:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Aug 2010, 21:30

Am fost si eu pe acolo weekendul trecut..Sieu, Somes ...cacao...pana la urma ne-am dus pe Tibles ..parca asa ii zice la apa...era curata, o apa ce pare de vis..capturi dese(clean) dar mici de tot...altfel apa arata ca in povesti, pare sanatos ecosistemul, am vazut sute de scoici...si am prins primul meu porcusor la vobler;)...ca la carte in gura cu ancora...nu avea mai mult de 8 cm :) Clenii tot mici ..toti sub 20 de cm.
Eventual poti sa imi zici pe unde sunt baltile alea?...poate pe MP:)..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 04 Aug 2010, 10:55

beltile sunt langa o balastiera. cum te duci din beclean inspre sasarm , pe dreapta se afla statia de epurara Aquabis; acolo faci dreapta si mergi pe drum tot inainte pana dai de belti. in apropiere se afla somesul.

"am fost si eu pe acolo weekendul trecut..Sieu, Somes ...cacao...pana la urma ne-am dus pe Tibles ..parca asa ii zice la apa."

in ce localitate ai fost pe tibles?

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 04 Aug 2010, 10:59

MARIUS POPA scrie:
fox_spin scrie:azi am fost inspre Sasarm pe Somes dar si acesta a fost tulbure. am descoperit niste belti interesante langa Somes iar una dintre ele se pare ca are si stiuca pt ca am vazut mai multe exemplare mici prin apa limpede. am prins un biban soare la lingurita cam ca palma si un clenut mic.
eu am patit-o, e nasol, o ancorita de la un meps de 0, in degetul aratator, pina in la os a intrat, l-am smuls strangand de dinti, a tasnit sangele ca din siringa,
o saptamana nu am mai avut simturi cu degetul.
povesteam cu un baiat si a zis ca a luat caras mare pe sieu , acolo la pod, unde e cascada aia dubla din betoabe,,nu m-am gandit ca este si caras! :roll:

caras este destul de mult si mare pe sieu. cunosc cateva locuri unde se prinde frecvent caras si nu doar cate unul. chiar si crap s-a prins pe sieu.

Scrie răspuns