pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: pescuit in Bistrita!
...foarte slabe si la stationar, apele mari si mici, sti tu, cum e regimul la noi, maruntis slabut.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Un scobar la odorhe. duminica la plumb usor. Nu sa prins bine. Pt ca s-a racit vremea.sambata am auzit ca s-a prins bine.
set the hook!!
am iesit pe Bistrita ieri la stationar si nu am avut nici o trasatura in conditiile in care apa era perfecta la culoare si debit. in anii trecuti mai intrau clenuti si beldite. astazi la fel. de spinning in perioada asta nu poate fi vorba ca e loterie, cel putin la clean. asteptam inca o luna si ne apucam serios de spinning.
set the hook!!
- florin.beudean
- utilizator nou
Am fost și eu Sâmbăta pe Someș, la Branistea, după Beclean. Niciun atac. Am luat doar bățul de Spinning, ca să-l testez și sa testez și noile voblere dacă tot m-am dus pana la tara. .
Apa era curata, puțin piscata, dar pescuibila. Vorba ta Fox, mai așteptăm o luna și dam pe ei...
Apa era curata, puțin piscata, dar pescuibila. Vorba ta Fox, mai așteptăm o luna și dam pe ei...

daca totusi vrei sa incerci la clean cu naluci , incearca malurile abrupte cu apa ceva mai adanca si foloseste voblere sinking care sa evolueze pe substrat. Sa te astepti sa lasi cateva tribut raului.
set the hook!!
- florin.beudean
- utilizator nou
Mersi de sfat Fox, dar, dat fiind ca încă sunt în perioada în care adun (a se citi cumpăr) voblere ca sa-mi lărgesc trusa, iar în aceasta perioada șansele sa pierd voblere sunt mult mai mari decât sa prind ceva clean, cred ca o sa ma înarmez cu răbdare pana în perioada când o sa pot sa ma gândesc măcar sa intru în apa după ele
... In caz ca se agata.
La temperatura actuala a apei și când ma uit la ea mi-e frig la ochi 

- MARIUS POPA
- veteran
cel mai intelept, nu te lua dupa Foxi, ca nici el nu se baga 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
chiar acum ma bate gandul sa fug la apa dar sunt putin racit. am mai prins iarna la spinning dar slab de tot. totusi e posibil
set the hook!!
- florin.beudean
- utilizator nou
Plictiseala în casa...
Vremea frumoasa de afara m-a convins sa ies la o partida de spinning, chiar daca apa era destul de murdara... In 2 ore, de la Kaufland pana la puntea pietonala, nici o trăsătură și vreo 10 agataturi, din care 2 mai răsărite (de mi-a lăsat trusa fără 2 lingurițe nr. 0, vorba ta Fox, tribut râului
). Amândouă în aceeași geaca sau ce-o fi fost, chiar lângă punte. La 2 m de mine...
Practic o vedeam cum ii aduc capătul pana la suprafață dar nu se dezgata nici cu slujbe. Cand se încălzește apa ma duc la cules geci cu lingurițe din rau
). Voblere nu m-am încumetat sa pun... Voi? Ceva pățanii careva? Fire întinse!

Am iesit sambata la copca dar fara rezultat si duminica pe bistrita la pluta. Au intrat beldite.pircusori si un clenut.
set the hook!!