pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florin.beudean
utilizator nou
utilizator nou

Re: pescuit in Bistrita!

Mesaj de florin.beudean » 22 Ian 2015, 17:43

Ai dreptate fox. Pe Bistrita si Sieu o sa pescuiesc cel mai mult. In consecinta cred ca o sa imi fie suficienta aceasta lanseta deocamdata. Cu timpul mai vedem. Dat fiind ca e din material compozit (dupa spusele celor de la magazinul de la care am luat-o) sau poate chiar doar din fibra, rezulta ca se potriveste numai bine pescuitului la clean, fiind putin mai moale decat carbonul.

Ceea ce mi-ai zis in legatura de zona kaufland nu poate decat sa ma bucure. Inseamna ca o sa pot sa ma duc chiar in fiecare dupa-masa dupa servici la cate o partida. 50 m am de cand ies din scara pana la apa :D .

Acuma o alta intrebare intrebatoare pentru voi, pescari bistriteni: :?: folositi sau nu agrafe/agrafe+vartej la pescuitul cleanului cu microvoblere? :?:

Stiu ca s-ar putea sa imi ziceti ca sunt topicuri pe tema asta pe forum si sa citesc pe acolo dar, acele topicuri sunt pline cu prea multe pareri care te dau peste cap mai mult decat sa te ajute. Astfel prefer sa intreb cercul nostru mai restrans, dat fiind ca si pestii din ape diferite se comporta diferit. Voi aveti experienta pe apele noastre. Deci?

P.S. Si era sa uit, oare nu este implementat Tapatalk pe forumul asta? Stie cineva? E destul de incomod de urmarit si mai ales de postat de pe mobil. Nu pot sa cred ca in 2015 nu s-au gandit sa faca ceva mai comod de utilizat si pt smartphone.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 23 Ian 2015, 06:17

daca folosesti doar voblere la clean pui doar agrafa duolok de 00 sau 0. in cazul rotativelor folosesti si cu vartej. agrafele sa fie neaparat din cele rotunjite fara unghi. ca sa ai rezultate bune iti recomand si un vobler bun pt inceput care prinde cel mai bine: strike pro baby pro 2,5 cm.
set the hook!!

florin.beudean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin.beudean » 23 Ian 2015, 15:08

Buna treaba. Mersi de info fox ( facem fofofonie :lol: ). Ma duc la Han acolo sa vad ce preturi au la Strike Pro Baby Pro si ma pregatesc sa iau cateva. Din ce am citit mai in urma pe topic am vazut ca ziceti ca acolo se gasesc.

Prima data imi fac permisul... Zilele astea. Am luat agrafe 00 de la Jaxon(AJ-AG107000C). Cred ca la alea te refereai fox (rotunde). Incet incet ne pregatim de sezon. 8)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Ian 2015, 18:17

Recomand cu incredere agrafele micro cu vartej, eu le folosesc frecvent, si din cand in cand duolok, cand raman in pana, is de rezerva.
Am eu un fix, nu de alta.
Ca recomandare, cele mai mici numere de agrafe cu vartej, de la Maruto sau Cormoran, sau Mustad .
http://www.totalfishing.ro/agrafe-varte ... -6063.html
http://www.totalfishing.ro/agrafe-varte ... p-564.html
etc...
Poti folosi si snapuri rapide la voblere .
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

florin.beudean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin.beudean » 29 Ian 2015, 17:39

De ieri sunt fericitul posesor al unui carnet de membru Esox Spinning Club. Cu toate taxele plătite, aștept doar permisul ANPA sa imi ajungă... Cică prin vară... Oare de ce durează asa mult?

Și încă o chestie. Ieri în magazinul în care mi-am făcut permisul am văzut niște voblere de la strike pro. Curios e ca pe nici unul nu scria modelul (gen: baby pro, tiny, etc.) si nici detalii tehnice (gen lungime, adancimea la care bate, plutitor, scufundate, greutate, etc.). Asa e la toate? Sau alea erau fake-uri? Trebuie sa le recunosti după forma dacă vrei sa iei un baby pro(bineînțeles ca l-am recunoscut dar poate alții nu au ochiul meu format :D)? Și sa porți o rigla sa le masori? Și eventual un cantar sa vezi cat de greu e... A și sa nu uitam, un vas cu apa sa vezi dacă e sinking 'au ba. Intreb și eu, ca necunoscător ce sunt. :D

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 29 Ian 2015, 18:14

O sa te obisnuiesti cu astrptatul dupa ANPA...
La ce magazin?
Iti recomand daca vrei loco,magazinu de la han-OMV,sau Fir Intins,mare grija ca trebuie sa aiba ambalaj.
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

florin.beudean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin.beudean » 29 Ian 2015, 22:02

La Fir întins am văzut. M-a mirat ca nu aveau datele de care ziceam pe ambalaj (da, erau ambalate) . De exemplu voblere le de la Jaxon au pe ambalaj toate acele date. Ce m-a mirat la Fir întins: agrafele 00 de la Jaxon, pe care le-am luat cu 5 lei de la Casa Pescarului, aici erau 15 lei :headbash:... Același ambalaj, aceeași marfa. La magazinele de pe net sunt chiar 3,5 lei. Asa ca atenție mare!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 29 Ian 2015, 22:43

Stim....dar in caz de urgenta ai pe ce pune mana.
Sursele noastre sunt....diverse,stai lejer nu ne bazam noi pe magazinele loco....doar cand vrem viermi/rame/larve/nade....
Imagine
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 31 Ian 2015, 17:32

atentie mare! sunt voblere asemanatoare cu baby pro dar de la Goldstar si Atack. aceste voblere nu functioneaza corect. strike pro are ambalajul verde cu tipla de plastic.
nu uita de rotativele de 00 si 0
set the hook!!

florin.beudean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin.beudean » 01 Feb 2015, 19:59

Am fost la magazinul de la han, vizavi de OMV, și le-am văzut. Din toate magazinele pe care le-am bătut am constatat (ceea ce poate voi deja știați de mult timp) ca au cele mai bune preturi la voblerele Strike Pro și la rotativele Mepps(ca tot ai menționat rotativele fox) . Chiar l-am întrebat și pe domnul de la magazin și a spus ca voblerele de la Strike pro nu vin cu denumirea modelului pe ele. Doar după coduri iti poți da seama dacă nu le știi/recunoști după forma. Acuma normal ca nu am cum sa încurc Strike Pro cu Goldstar sau altele. Oi fi eu începător în ale pescuitului dar sunt de profesie inginer. Sunt atent la astfel de detalii :D
Ati fost careva anul asta la o pescuiala? Chiar și la staționar. Daca da, care au fost rezultatele?

Scrie răspuns