pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: pescuit in Bistrita!
Cand iti explicam eu...pe vremuri, ca rotativa e baza, tu Batman Batman, mai ti minte?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
cu rotativa mi-am facut debutul dar cand am descoperit voblerul m-am calmat. oricum rotativa in unele momente este mai buna ca orice. azi tot pe Bistrita am luat 2 clenuti dar la vobler de data asta.
set the hook!!
Exact, ieri am reusit cu multa rabdare sa scot tot 2 clenuti cu acelasi Tiny(culoare mai inchisa cu ceva dungi pe el cod SBT) dar din pacate agataturile au fost prezente in acel loc si la final a ramas acolo sub apa.Eh...nui bai,se mai intampla,mai ales pe vremea asta cand nu poti inca sa intri in apa dupa ele.
Mie imi place sa dau la clean mai mult cu voblere decat cu rotative,dar cateodata le mai folosesc si pe ele,cand le am.
Da apa a fost super la culoare hehe.
Mie imi place sa dau la clean mai mult cu voblere decat cu rotative,dar cateodata le mai folosesc si pe ele,cand le am.
Da apa a fost super la culoare hehe.
Parca esti romancier Dudule asa fain scri.
Daca se apuca astia de decolmatat Bistrita nu stiu zau unde mai pescuim anul asta. Cred ca migram sau ne facem pescari de Duminica
Daca se apuca astia de decolmatat Bistrita nu stiu zau unde mai pescuim anul asta. Cred ca migram sau ne facem pescari de Duminica
set the hook!!
Hahah,apoi cred ca la clenii ai mai mari din zona de jos le place locul acela cu betoane acoperite cu carpe si covoare,printre jupci, napci si slapci.(jupi,napi si slapi).Apoi numa sa se apuce de decolmatare ca apoi cantam 

fac io cheia sol si tu bagi notele
pe langa slapci gasesti garderoba intrega. Bietu Jedi o scos ditamai pufoaica din cascada.

set the hook!!
Aha si o mai agatat una in zona izvorului de la puntea de la lac...eram cu el si cand am vazut ce scoate din apa am ramas masca...mai ales cum e el mai mic de statura si tragea de dracovenia aia de hainoaca,da o verificat si buzunarele 

-
- utilizator constant
Am fost si eu ieri pe Sieu vreo doua ore dar am dat ca in vana. Apa era limpede , dar nici o activitate.
pe Bistrita azi am prins un clenut la vobler. apa putin crescuta dar curata.
set the hook!!
Am fost si eu pe Sieu acum o saptamana si apa era lacrima dar nici o activitate.Nu am cautat cleanul ci am insistat cu naluci mai mari.Cred ca o sa inceapa si acolo activitatea incet incet pe masura ce se incalzeste.ciprimorar scrie:Am fost si eu ieri pe Sieu vreo doua ore dar am dat ca in vana. Apa era limpede , dar nici o activitate.