pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
ultimele zile mai calduroase au incalzit considerabil apa raurilor si baltilor. joi si vineri am incercat stiuca pe balta si avatul pe rau. un avatel pe somes iar pe balta cate 4 marle pe zi, intre 20- 50 cm. stiuca inca e amortita dupa depunere si nu e activa insa cele mici sunt destul de rele.
set the hook!!
contrar celor constatate ieri, azi nu am avut nici un atac pe somes si sieu
set the hook!!
- ravenheart
- veteran
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- utilizator constant
si eu care mi-am luat barca sa merg pe colibita
- ravenheart
- veteran
ii clar ca daca se incepe treaba asta Bistrita si Sieul vor fi nepescuibile la vara...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- MARIUS POPA
- veteran
Da ce, ti se pare ca acuma is pescuibile?
Azi mi-am luat ramas bun, pt 2 luni...am injurat singur, am bagat pe porcoi, ca in rest, p..a lu Gerula .
Azi mi-am luat ramas bun, pt 2 luni...am injurat singur, am bagat pe porcoi, ca in rest, p..a lu Gerula .

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- ravenheart
- veteran
pai vreo 2 sapt a fost limpede Sieul, arata prea fain...
'Mniasi tata "beep"...inca o apa faina devine amintire ...ca si Tarnita.