pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 06 Mai 2010, 19:36

la sieu odorhei nu am fost niciodata poate de aia nu am vazut...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Mai 2010, 19:40

mai exact la sieu-saratel, pe portiunea dintre pod si podul de cale ferata, cunoasteti zona?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 06 Mai 2010, 19:56

yo nu prea...in primul rand ca i o zona unde merg multi si mie nu imi place aglomeratia la pescuit...spinningul nu se potriveste deloc cu aglomeratia...

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 06 Mai 2010, 20:08

La Sieu-Odorhei am pescuit pentru prima data din cate-mi aduc aminte, eram pitic; acolo aveam strabunici :) Tin minte cum urcam in podul casei, fara nicio frica dadeam jos cuiburile de viespe (acum nu mai merge) si baga-i viteza pe Sieu. Ce peste refuza asemenea oferta gustoasa ? :) Pestii tembeli.
Tot acolo m-am indragostit de sarmalele cu păsat :))

Scuzati off-topic, larve, pescuit la pluta, etc. nu m-am putut abtine, prea frumoase amintirile legate de zona respectiva.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Mai 2010, 20:29

serbanhbk!! scrie:yo nu prea...in primul rand ca i o zona unde merg multi si mie nu imi place aglomeratia la pescuit...spinningul nu se potriveste deloc cu aglomeratia...
perfecta dreptate, dar eu nefiind din zona, am abordat sectiunea aceea ca era la drum si o stiam din popor, intradevar locurile sunt pline de plutasi, mai ales inainte de podul de cale ferata, si imediat dupa pod, insa am abordat atit stationarul cat si "blincaritul", si am eliminat pe cat posbil din concurenta (nu va spun cum).
nici eu nu agreez aglomeratia, mai ales la clean care nici el nu se impaca cu agitatia terestra.

mai raducule, si nu te-o piscat nici una, nici un ac nu a ramas in tine??
sa inteleg ca amu numa sarmale cu pasat maninci? :D
adevarul e ca toti am avut inceputurile asemanatoare, poate insa nu am furat "puii de viespi" ca tine, am cautat gandaci de colorado si bondari de mai, si cireasa de pe tord, lacusta.!
cele bune 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 11 Mai 2010, 11:33

Sambata trecuta am avut parte de o partida frumoasa de pescuit.
de dimineata m-am hotarat sa merg la Ciceu Cristesti pe Somes la stiuca dar cand am ajuns era varza sau mai vine spus "ca cafeaua". Cu primul tren inspre Bistrita m-am intors dar vazand ca sieul este lacrima , l-am abordat in localitatea sieu odorhei unde am descoperit niste locuri foarte frumoase. Am testat apa cu lingura si mi-a intrat un avat de 69 cm si 2,8 kg, cel mai mare dealtfel din toti cei pescuiti. La final am mai prins si un clean bine imbracat la vobler. La cum au aratat lucrurile de diminieata nu credeam ca iesirea outea sa ia o asa intorsatura.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 11 Mai 2010, 15:52

vezi daca ai folosit oscilanta cum ti-am spus :wink: trebe sa dai o bere :D anul asta rupem avatii pe sieu...dar cel mai important este ca si eu si tu le-am dat drumul...tot noi o sa i avem de prins pe viitor...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 11 Mai 2010, 17:30

serbanhbk!! scrie:vezi daca ai folosit oscilanta cum ti-am spus :wink: trebe sa dai o bere :D anul asta rupem avatii pe sieu...dar cel mai important este ca si eu si tu le-am dat drumul...tot noi o sa i avem de prins pe viitor...

dau o bere la 2l pt pont.....si credeam ca nu-i buna de nimic lingura aia ca nu am prins niciodata la ea toata vara.
acum esti convins ca sunt avati pe sieu?si inca nu mici.
ii prindem dupa sesiune cand o sa avem mai mult timp.
numa bine!

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 11 Mai 2010, 17:52

1. si eu am prins tot cu lingura pe care nu dadeam 2 bani;
2.eram convins ca sunt avati pe sieu dar nu intelegeam de ce nu se prind;
3. saptamana asta o mai prins unul un prieten de al meu la sirioara, deci pe langa faptul ca este mult avat este si raspandit pe tot raul...acuma ramane de vazut cine il prinde pe ala de 6 :D ...daca exista asa ceva...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Mai 2010, 21:12

cand eram tanar student, nu am prea pescuit, insa am bagat l agreu eventuri la pescuit, lunar imi luam cate o revista..
in vacante, in sesiuni, cand mai prindeam un liber si eram acasa, apai exersam sau descopeream tot felul de lucruri noi...de voi este bine, ca aveti activitate mult mai frecventa, studenti fiind, avantaje si dezavantaje.
cate mistere ascunde sieul, si este un rau destul de mic,
pe la arcalia am auzit ca se prinde bine, clean si scobar (il bagam si pe asta).
ce ziceti?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns