pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
Mda...am mai vazut eu cum au "curatat si repopulat" si alte lacuri, primul care imi vine in minte este cel de la Glod. Din ce am inteles eu: celor de la Sasarm nu le placea ideea de a avea stiuci in balta ca le mananca toti crapii, asa ca urma o populare cu crap si o "dezinfectare" de stiuci.
So nu cred ca mai are rost sa pierd vremea si sa bat drumul pana acolo.
- serbanhbk!!
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
maine ajung pe la bn, poate sambata dau o fuga pina pe siu,dacaaaaaaaa..e vreme frumoasa,si nu e exploziv, adeca crescut in exces.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Daca e vorba de balta de la Glod de dupa Galgau, nu te obosi...am fost acum 2 sapt. ....nici macar o saritura sau o urma de bataiesotto scrie:Mda...am mai vazut eu cum au "curatat si repopulat" si alte lacuri, primul care imi vine in minte este cel de la Glod. Din ce am inteles eu: celor de la Sasarm nu le placea ideea de a avea stiuci in balta ca le mananca toti crapii, asa ca urma o populare cu crap si o "dezinfectare" de stiuci.
serbanhbk!! scrie:Ma bucur fratilor ca ati "reinviat" topicul astaAcum nu prea cred ca mananca cleanul prea bine mai ales la spinning si apele nu sunt nici ele prea bune...Oricum nu mai e mult pana in iunie si i rupem iarasi
...Ce zici fox il prinzi pe ala de 50 cm?
iti dai seama ca vreau sa il prind pe ala mare , stiu ca e pe undeva dar sa muste numa'.....