pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
eu am pescuit pe Bistrita, in oras acolo unde este o punte , dar mi-i s-a parut un rau destul de "urat", ACOLO!
Ca idee am ajuns , de la BIG, catre Kaufland, apoi la semafor am luat-o pe o strada paralela cu locatia Kaufland, nu stiam alta iesire la momentul respectiv, si la fiecare lanseu, se agata pe fund, si mirosea apa, nu era f tulbure.
insa am auzit si povesti mult mai frumoase cu Bistrita, mai tre sa insist.
la ce ai luat clenii?
Ca idee am ajuns , de la BIG, catre Kaufland, apoi la semafor am luat-o pe o strada paralela cu locatia Kaufland, nu stiam alta iesire la momentul respectiv, si la fiecare lanseu, se agata pe fund, si mirosea apa, nu era f tulbure.
insa am auzit si povesti mult mai frumoase cu Bistrita, mai tre sa insist.
la ce ai luat clenii?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
am inteles,
vad ca, cozma aduc rezultate tot mai bune, desi primul meu vobler a fost un cozma,le-am lasat deoparte pentru altele, cred ca am sa revin la ele!
de un timp numai lucruri bune am auzit de ele.
oare unde este barajul?
am fost la un strad catre capatul din nord al orasului,am lasat masina intr-o parcare, si ca sa ajungem la strand am trecut o punte destul de inalta, in amonte de punte, apa taie o insula, sau ceva de genul.acolo intradevar este un lac, sau baraj, dar nu am vazut de unde acumuleaza apa !!
vorbesc bine??:?:
intradevar apa arata mult mai oxigenata si mai limpede, !
vad ca, cozma aduc rezultate tot mai bune, desi primul meu vobler a fost un cozma,le-am lasat deoparte pentru altele, cred ca am sa revin la ele!
de un timp numai lucruri bune am auzit de ele.
oare unde este barajul?
am fost la un strad catre capatul din nord al orasului,am lasat masina intr-o parcare, si ca sa ajungem la strand am trecut o punte destul de inalta, in amonte de punte, apa taie o insula, sau ceva de genul.acolo intradevar este un lac, sau baraj, dar nu am vazut de unde acumuleaza apa !!
vorbesc bine??:?:
intradevar apa arata mult mai oxigenata si mai limpede, !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
sa stiti ca am pescuit si cu alte firme de voblere (salmo, strike pro) dar cel mai bine am prins la cozma(poate din cauza ca fiind mai ieftine imi permit sa le arunc prin cregi sau sa le tarasc pe fundul apei, acolo unde stau si clenocii).zona de la strand este cam la 2-3 km de baraj. barajul este in capatul orasui intre bistrita si cartierul unirea(zona lacului de agrement).de la baraj in sus apar locurile promitatoare si mai putin aglomerate.
- serbanhbk!!
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran