pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
sunt al doilea pe lista la concurs. ar fi frumos sa ne intalnim mai multi pe malul sieului la competitie.
azi bistrita era mica si curata. am prins 9 cleni in 2 0re, asta si din cauza pescarilor care isi fac din ce in ce mai des prezenta pe maluri odata cu limpezirea apei.
azi bistrita era mica si curata. am prins 9 cleni in 2 0re, asta si din cauza pescarilor care isi fac din ce in ce mai des prezenta pe maluri odata cu limpezirea apei.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Adica 9 fiind un numar mic, pentru 2 ore, datorita faptului ca, a inceput sezonul , si pescarii retin tot ce se poate, nu-s sportivi...fi mai explicit!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
deobicei prinzi mia bine in 2 ore. cam 15. plini de lapti clenii. improscau de emotii cand ii luam in mana. am vazut o gramada de urme de scobar pe pietrii.
set the hook!!
set the hook!!
Stiti cumva starea Somesului inainte de confluenta cu Sieul?
-
- utilizator nou
Adriane, Somesul e foarte murdar...chiar de la Sant,Rodna in jos de o saptamana nu se curata.Astati am fost pe Sieu la Cociu si era putin piscat.Se putea pescuit bine dar in 3-4 ore a crescut si sa tulburat.Ca si activitate un singur clenut la vreo 3-400 g in schimb atacuri am avut multe, inca nu-mi dau seama de ce atatea rateuri.
-
- utilizator nou
AAA si va saluti calduros pe toti.Sa ma presint:Ma numesc Florin si sunt din Beclean.Partea proasta ca aici in zona nu se pescuieste la spinn deloc.
si nu prea ai cu cine sa-ti imparti ideeile.Mi-ar face placere sa ne intalnim candva, undeva la o partida.

poate de la vizibilitatea redusa din apa ai avut atatea rateuri...si eu am patit...sau se agatau de burta sau de cap.
- MARIUS POPA
- veteran
Bine ai venit Florine!
Da , asa este, din cauza ca nu este destul de limpede sa vada de la distanta mai mare naluca, reactioneaza doar cand i trece pe la bot si atunci atacul este de instinct, nu-i precis si se prind si de bot si de ochi , si nas...
Da , asa este, din cauza ca nu este destul de limpede sa vada de la distanta mai mare naluca, reactioneaza doar cand i trece pe la bot si atunci atacul este de instinct, nu-i precis si se prind si de bot si de ochi , si nas...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator nou
Da, asa e.Asteptam sa se curete bine apa si dam pe ei.