pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florin3lu1
utilizator nou
utilizator nou

Re: pescuit in Bistrita!

Mesaj de florin3lu1 » 24 Iun 2013, 22:22

Apropo paraul Tibles e curat ..am fost si vineri, sambata si duminica.Am prins cativa clenuti mititei.Problema e ca sunt prea putine locuri cu apa mai adanca.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Iun 2013, 22:34

Ala-i cumva Ilisua, sau cum se mai numeste?!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 25 Iun 2013, 04:57

Daca se varsa in Somes la Ciceu Cristesti e Ilisua care izvoraste din Tibles. Paraul tibles sa varsa in Somes la Mocod.
Clenii nu mananca naluci pt ca au ce manca din apa. A aparut mult puiet si alge pe pietre. Odata cu incalzirea apei el devine din ce in ce mai lenes. Chiar si la Colibita nu am putut sa prind clean la spinning unde apa e curata si clenii vizibili la suprafata.
set the hook!!

AdrianI
senior
senior

Mesaj de AdrianI » 25 Iun 2013, 07:59

florin3lu1 scrie:Adriane, Somesul e foarte murdar...chiar de la Sant,Rodna in jos de o saptamana nu se curata.Astati am fost pe Sieu la Cociu si era putin piscat.Se putea pescuit bine dar in 3-4 ore a crescut si sa tulburat.Ca si activitate un singur clenut la vreo 3-400 g in schimb atacuri am avut multe, inca nu-mi dau seama de ce atatea rateuri.

Merci, intre timp, am ajuns prin zona si pina la urma am decis sa merg la baraj la Mica sa dau dupa avat dar cu toate ca era activitate la suprafata nu am avut nici un atac . Sper ca data viitoare cand am drum prin zona sa fie curat. Este la Piatra o zona care imi place mult la clean si unde de fiecare data, fara exceptie, am avut activitate buna dar trebuie sa fie curata apa.

florin3lu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin3lu1 » 25 Iun 2013, 13:42

fox_spin scrie:Daca se varsa in Somes la Ciceu Cristesti e Ilisua care izvoraste din Tibles. Paraul tibles sa varsa in Somes la Mocod.
Clenii nu mananca naluci pt ca au ce manca din apa. A aparut mult puiet si alge pe pietre. Odata cu incalzirea apei el devine din ce in ce mai lenes. Chiar si la Colibita nu am putut sa prind clean la spinning unde apa e curata si clenii vizibili la suprafata.

Eu il stiu de Tibles, adica toata lumea din zona ii spune asa.Te contrazic putin, paraul care se varsa la Mocod e Salauta.

florin3lu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin3lu1 » 25 Iun 2013, 13:44

Vreme foarte urata afara..astazi am trecut prin Josenii Bargaului si Bistrita era curata bine, dar din jos de lacu de agrement cum se merge la Ghinda e murdara rau.Budacul la fel e murdar si Sieul, in schimb Lechinta e curata.Bistrita la zona Aerodromului e pescuibila:).

florin3lu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin3lu1 » 25 Iun 2013, 13:49

La Piatra spui de zona unde e casa aia de vanzare? Eu trec mereu pe acolo si tot timpul am in masina sculele si ma opresc cate 20-30 de minute, nu mai mult ca am GPS pe masina si un-doi ma suna cei de la birou :lol:
Profit orcand am ocazia sa trec pe langa un rau, parau si e loc frumos.Abia ma pot abtine :oops:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Iun 2013, 13:50

Multumesc de vesti ;)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

AdrianI
senior
senior

Mesaj de AdrianI » 25 Iun 2013, 13:58

florin3lu1 scrie:La Piatra spui de zona unde e casa aia de vanzare? Eu trec mereu pe acolo si tot timpul am in masina sculele si ma opresc cate 20-30 de minute, nu mai mult ca am GPS pe masina si un-doi ma suna cei de la birou :lol:
Profit orcand am ocazia sa trec pe langa un rau, parau si e loc frumos.Abia ma pot abtine :oops:
Cred ca de aia e vorba, la iesire din Piatra spre Nasaud este o casa izolata care nu e locuita.

florin3lu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florin3lu1 » 25 Iun 2013, 14:36

MARIUS POPA scrie:Multumesc de vesti ;)

cu placere :)

Scrie răspuns