pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit in Bistrita!
Da frumoase marlite, si as zice ca a fost o iesire reusita si pentru faptul ca am prins una de caciula si am si descoperit locuri promitatoare pe Somes si imprejurimi. 

- MARIUS POPA
- veteran
Bravo feciorasi, mergeti voi fara mine ase haihui
...!
A 3-a oara tre sa intre batrana, ce naiba, sta scunsa bine!

A 3-a oara tre sa intre batrana, ce naiba, sta scunsa bine!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
am cercetat bine zona aia si am mai descoperit niste locuri interesante ce merita abordate in alte partide.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Le abordam, daca trebe, vreme sa fie si timp 

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- ravenheart
- veteran
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Hristos a Inviat!
Apa Bistritei este ca lacrima lui Hristos de curata iar eu nu m-am putut abtine si am facut saptamana asta 3 iesiri destul de reusite la clean. Am observat ca in perioada asta nu ataca de foame pentru ca majoritatea clenilor au fost agatati din exteriorul gurii. Ei ataca cu capul naluca. Am prins cleni cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 47 cm si foarte multe atacuri neconcretizate.
Apa Bistritei este ca lacrima lui Hristos de curata iar eu nu m-am putut abtine si am facut saptamana asta 3 iesiri destul de reusite la clean. Am observat ca in perioada asta nu ataca de foame pentru ca majoritatea clenilor au fost agatati din exteriorul gurii. Ei ataca cu capul naluca. Am prins cleni cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 47 cm si foarte multe atacuri neconcretizate.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Adevarat c-a-nviat!
Ai dat la braconaj...?
Ai dat la braconaj...?

Fii pescar nu talhar.
Am facut ieri o iesire la spinning pe Sieu. Dimineata apa era extrem de mica si curata. Am pescuit la avat in primele ore ale diminetii fara nici un atac. Am numarat 6 rapiri ale avatului. Era plin de obleti in malurile insorite. Am incercat si cleanul insa nu am avut rezultate foarte bune. 10 buc in 3 ore cu dimensiuni cumprinse intre 15 si 30 cm. Comparata cu Sieul , apa Bistritei este mai ofertanta in ceea ce priveste pescuitul cleanului.
set the hook!!
-
- utilizator constant
Vezi ce se intampla cand mergi dupa stiuca, intra cleanul