Pasarea - 10 km de la iesirea din Bucuresti, spre Calarasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
[quote="piticu"][quote="pescarel"]Ne auzim luni![/quote]
lunea asta sau asa, generic adica... ne auzim lunea?
[/quote]
Piticule, prima data cand ajung in Bucuresti te invit la o fasole batuta cu bere. Sper sa nu tii post in ianuarie
respect.
lunea asta sau asa, generic adica... ne auzim lunea?

Piticule, prima data cand ajung in Bucuresti te invit la o fasole batuta cu bere. Sper sa nu tii post in ianuarie
respect.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
-
- utilizator nou
ideea mi se pare super, dar daca as putea sa fac o mica paranteza: Mai frumoasa decat Pasarea mi se pare Parlita, Mare si Mica, care vin imediat dupa Pasarea 5. Ambele bazine sunt frumoase, PArlita Mica nu avea mai mult de 40 pe 100 de m dar era incredibil ce stiuca se scotea de acolo acum 4 ani...
Iar Parlita Mare a avut din totdeauna stiuca desi in ultima vreme a cam disparut...Avantajul acestei ballti este distanta fata de orice sat, suprafata relativ mare de apa, stuf, japse, plauri etc..Nefiind totusi nici pe departe atat de mare ca Snagovul, cred ca rezultatele unei populari s-ar vedea mult mai repede. Balta abunda de peste mic...are stiuca ca manca...
Iar Parlita Mare a avut din totdeauna stiuca desi in ultima vreme a cam disparut...Avantajul acestei ballti este distanta fata de orice sat, suprafata relativ mare de apa, stuf, japse, plauri etc..Nefiind totusi nici pe departe atat de mare ca Snagovul, cred ca rezultatele unei populari s-ar vedea mult mai repede. Balta abunda de peste mic...are stiuca ca manca...
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran