Pasarea - 10 km de la iesirea din Bucuresti, spre Calarasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Ma bucur tare mult daca idea prinde si sunt de acord cu Dan in ce priveste motivatiile. Inclusiv avizarea cator-va " organe". In definiti, daca ulterior primesc o poza cu braconierii la treeaba nu pot sa zica ca nu stiu despre ce aeste vorba.
Si=apoi, decat sa ne chioram atata in monitoare nu-i mai frumoasa o iesire la rapitori " pe invers"?
Si=apoi, decat sa ne chioram atata in monitoare nu-i mai frumoasa o iesire la rapitori " pe invers"?
Dane, eu zic sa vorbesti de acum la Nucet, altfel te trezesti la primavara ca tot puietul produs e contractat si nu au de unde sa-ti dea. S-a intamplat!
In plus: Energofishul are politica de populari. Daca adunati ceva bani si apoi mergeti la Energofish cred ca ar pune si ei aceeasi suma. Merita incercat.
In plus: Energofishul are politica de populari. Daca adunati ceva bani si apoi mergeti la Energofish cred ca ar pune si ei aceeasi suma. Merita incercat.
- costica_fishing
- veteran
Treaba cu sponsorizatul ar merge numai in anumite conditii.
Firmele mari pot da 10 mil, fara sa-i doara capul. Au bugete babane pentru fapte frumoase.
Pacat ca indeamna copiii sa manace tot felul de kk-turi.
Problema este la ei de deducerea sumei respective (adica de ordin contabil). Deci, daca aveam oleaca de asociatie, fundatie, ceva-ceva, altfel mergea treaba! Bagam si noi un lobby, ceva!
"Sefu', da si tu ceva. Nu mie, la astia! Ce noi suntem mai saraci?"
Oricum ,ar fi de incerca si in toamna!
Eu asa o sa fac. Da o fac de capul meu. Nu mai convoc si pe altii, ca ioar iese "Mare intalnire mare"

Firmele mari pot da 10 mil, fara sa-i doara capul. Au bugete babane pentru fapte frumoase.

Problema este la ei de deducerea sumei respective (adica de ordin contabil). Deci, daca aveam oleaca de asociatie, fundatie, ceva-ceva, altfel mergea treaba! Bagam si noi un lobby, ceva!
"Sefu', da si tu ceva. Nu mie, la astia! Ce noi suntem mai saraci?"
Oricum ,ar fi de incerca si in toamna!
Eu asa o sa fac. Da o fac de capul meu. Nu mai convoc si pe altii, ca ioar iese "Mare intalnire mare"

O parte din balta pasarea e privata si alta parte este a statului. Am fost la un concurs organizat de primarul din frumusani pe balta care e de stat si pot sa zic ca peste mai mare ca palma nu a prins nimeni si eram destui pe balta. Taxa este de 200 de mii da dupa parerea mea cred ca-i dati degeaba.
Ar fi de mare folos in primul rand o forma juridica: asiociatie, organizatie non profit ...etc.
Apoi ar fi foarte interesant sa stabilim cate un proiect la cateva luni si sa ne concentram toti atentia pe "proiectul" cu pricina.
Pe langa actiuni de populare cred ca ar fi foarte benefice si actiuni de starpirea braconajului sau ecologizare.
Daca timp de o luna s-ar strange materiale(poze, filmuletze...) cu privire la braconajul pe un anumit rau din jurul Bucurestiului(pentru inceput) si apoi sa trimitem sesizari catre toti cei care ar putea avea un cuvant de spus(AGVPS, Politie, garda de mediu, presa....) cred ca s-ar misca ceva!
O alta problema ar fi tonele de gunoaie din padurea de la Calugareni(pe malul neajlovului)- nu pot sa cred ca nu a trecut nimeni de la garda de mediu pe acolo...insa putin le pasa!
Eu o sa incerc sa postez pana luni poze cu jepcarii de la Cornetu! Mai aduce cineva...!?
PS: Principala regula pentru ca un club/asociatie/organizatie "Rapitori.ro" sa mearga, ar fi ca acesta sa nu aduca nimanui alte beneficii decat cele morale!
Apoi ar fi foarte interesant sa stabilim cate un proiect la cateva luni si sa ne concentram toti atentia pe "proiectul" cu pricina.
Pe langa actiuni de populare cred ca ar fi foarte benefice si actiuni de starpirea braconajului sau ecologizare.
Daca timp de o luna s-ar strange materiale(poze, filmuletze...) cu privire la braconajul pe un anumit rau din jurul Bucurestiului(pentru inceput) si apoi sa trimitem sesizari catre toti cei care ar putea avea un cuvant de spus(AGVPS, Politie, garda de mediu, presa....) cred ca s-ar misca ceva!
O alta problema ar fi tonele de gunoaie din padurea de la Calugareni(pe malul neajlovului)- nu pot sa cred ca nu a trecut nimeni de la garda de mediu pe acolo...insa putin le pasa!
Eu o sa incerc sa postez pana luni poze cu jepcarii de la Cornetu! Mai aduce cineva...!?
PS: Principala regula pentru ca un club/asociatie/organizatie "Rapitori.ro" sa mearga, ar fi ca acesta sa nu aduca nimanui alte beneficii decat cele morale!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- utilizator constant
Va ajut cu placere!!!
Sunt student in anul 1 la ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI . Cum incepe anul pe 1oct am sa incerc sa imi mobilizez colegii ASTA IN CAZUL IN CARE VRETZI SA FACEM CEVA!!!
ce pot sa va spun... are biban la greu, ai un Salmo firetiger de 4.. il arunci la 15m, il recuperezi... ai un biban! il mai arunci odata, mai ai un biban... s.a.m.d.
ce ma doare: dupa inundatiile de anul trecut, s-a rupt digu'... s-au inundat niste balti din aval, ei bine, de unde era un lastarish greu de trecut, deja a pus control si pe alea. adica alea au devenit un fel de japshe... platite...
banu (si comisionul) fac legea... oricind.
ce ma doare: dupa inundatiile de anul trecut, s-a rupt digu'... s-au inundat niste balti din aval, ei bine, de unde era un lastarish greu de trecut, deja a pus control si pe alea. adica alea au devenit un fel de japshe... platite...
banu (si comisionul) fac legea... oricind.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976