Olt - Draganesti, Frunzaru ( Babiciu ), Rusanesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Daaaaa..Noi suntem cei mai nenorociti...
Permise pe naspa (de condus si de pescuit), peste cu luat cu sacu din alte judete (la noi nu mai avem de unde), finantatori de fotbal care dau mita la arbitri, primari (din alte orase deocamdata) la puscarie...etc....etc...
Totusi parerea mea ar fi ca la noi Politia si DNA isi face treaba..
)
Chiar am vazut cu ochii mei control pe Arges pentru prohibite!!!!! Culmea dom'le!
Cred ca aia cara ai nostri din alte judete...
)
Permise pe naspa (de condus si de pescuit), peste cu luat cu sacu din alte judete (la noi nu mai avem de unde), finantatori de fotbal care dau mita la arbitri, primari (din alte orase deocamdata) la puscarie...etc....etc...
Totusi parerea mea ar fi ca la noi Politia si DNA isi face treaba..

Chiar am vazut cu ochii mei control pe Arges pentru prohibite!!!!! Culmea dom'le!
Cred ca aia cara ai nostri din alte judete...

Pana una alta, in 90% din cazurile in care vezi 30 de lansete insirate pe mal din metru in metru, autorii sunt din jud. Arges. De pe mal nu poti sa dai, din barca nici atat.costin_s scrie:@todi
Nu ne bagati pe toti in acelasi sac!!!
Majoritatea noastra (cel putin grupul meu) stiu cand sa se opreasca.
Si... orice padure are uscaturile ei!
La voi nu e la fel? Sau pitestenii sunt cei mai nenorociti romani?
Sunt curios cum poate sta cineva 2 luni la peste... Oricat ai vrea, Oltul nu spala bine, parul se face o clisa, gunoaie se aduna gramada, asternuturile pe care dormi se jegosesc si asa mai departe.
In fine, astea sunt faptele, ca voi sunteti oameni ok si aveti limite / bun simt, felicitari. Poate ii mai trageti de maneca pe "colegi", cine stie, mai reduc numarul de bete

Multumim