de cand pescuiesc pe Olt, de cate ori am mers la Izbiceni sau in zona, nu am gasit niciodata, dar niciodata Oltul tulbure.kingofbeasts scrie:ok, multumesc.mircioneolt scrie:bat cu un prieten de la izbiceni la ipotesti cam saptamanal deocamdata stai linistit
ma tenta ideea pentru ca am constatat in cateva randuri in trecut ca atunci cand aici oltul era tulbure , acolo era limpede sau cel mult putin taiat. anul trecut de exemplu, in ultimul weeckend dinainte de prohibitie am coboorat la dunare . in sibiu oltul era tulbure, dunarea era tulbure si rece, iar la Cilieni era oltul limpede si se prindea crap(la mamaliga) si salau (la saduri).
ca nu se prinde, este alta treaba, dar de tulbure..........no way.
king, ia numara cate baraje sunt de la tine la Sibiu pana la Izbiceni??cate bazine de decantare??
in timp ce acuma la noi in oras (Rm.Valcea) Oltul este mare si tulbure, deja 35-50km mai jos se limpezeste, iar pana la Izbiceni.........
sambata o sa merg in zona, poate ceva ajutor si indrumari?? chiar si pe privat, nu ma supar, dar sa nu fie din alea de genul diametral opuse ca sunt satul, mai bine lipsa