Olt - Draganesti, Frunzaru ( Babiciu ), Rusanesti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Mar 2010, 20:16

kingofbeasts scrie:
mircioneolt scrie:bat cu un prieten de la izbiceni la ipotesti cam saptamanal deocamdata stai linistit :cry:
ok, multumesc.
ma tenta ideea pentru ca am constatat in cateva randuri in trecut ca atunci cand aici oltul era tulbure , acolo era limpede sau cel mult putin taiat. anul trecut de exemplu, in ultimul weeckend dinainte de prohibitie am coboorat la dunare . in sibiu oltul era tulbure, dunarea era tulbure si rece, iar la Cilieni era oltul limpede si se prindea crap(la mamaliga) si salau (la saduri).
de cand pescuiesc pe Olt, de cate ori am mers la Izbiceni sau in zona, nu am gasit niciodata, dar niciodata Oltul tulbure.
ca nu se prinde, este alta treaba, dar de tulbure..........no way.
king, ia numara cate baraje sunt de la tine la Sibiu pana la Izbiceni??cate bazine de decantare??
in timp ce acuma la noi in oras (Rm.Valcea) Oltul este mare si tulbure, deja 35-50km mai jos se limpezeste, iar pana la Izbiceni.........
sambata o sa merg in zona, poate ceva ajutor si indrumari?? chiar si pe privat, nu ma supar, dar sa nu fie din alea de genul diametral opuse ca sunt satul, mai bine lipsa :lol:

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 31 Mar 2010, 20:37

dar oltetul este pamant iar pana la izbiceni mai sunt 4 ,acum la babiciu,rusanesti,izbiceni curg exact4 stavilare nu mai pun turbinele te vei convinge.......

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Mar 2010, 21:28

hmmm, in cazul asta Ipotestiul inseamna ca este curat, asa este??

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 31 Mar 2010, 22:10

eu de 3-4 ori am pescuit in zona Cilieni la indrumarea unei cunostiinte din Corabia in ideea ca dupa 2 zile de pescuit la Dunare fara rezultat, aveam nevoie de alternative ca sa nu vin acasa. acolo mi-am luat niste lectii de pescuit de am plecat cu coada intre picioare (se intampla acum vreo 4-5ani).
Deci mi s-a spus ca pe un anumit loc in dreptul localitatii amintite se prinde crap si salau si mai rar intra somn (era in martie). eu cu inca un prieten ne ducem, gasim locul si ne postam betele.dupa aproximativ 24 de ore , aveam fiecare cate un guvid. satui de pescuit incepen sa adunam jucariile sa venim acasa. cand eram cu stransul mai in toi , vine un pescar din zona cu bicileta si se pune langa noi . avea 3 bete la mamaliga (2 la fund si 1 la pluta.); in aproximativ 3 ore a luat 6 crapi intre 3 si 6-7 kg. o ora am pescuit si noi cu mamaliga de la el (abandonasem temporar stransul) cu monturi la fel cu ale lui etc. dar am ramas tot cu acelasi guvid de caciula. a plecat omul si ne-am pus pe locul lui din curiozitate sa vedem daca avem mai multe sanse . am mai pescuit vreo 2-3 ore si am plecat acasa cu cate un guvid de caciula prins (si si aia eliberati). :roll: :oops: :lol:

de atunci ma feresc sa mai indrum pe cineva , fiindca stiu ce urari i facusem eu celui ce m-a trimis acolo (pana sa vina nenea cu bicicleta si sa ne arate cum se prinde crap primavara la Cilieni) :roll:

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 01 Apr 2010, 08:38

ipotestiul da este am biciuit cam o zi dar nada apa este ca un congelator :cry:

birk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de birk » 01 Apr 2010, 08:55

cred ca stiu despre locul ala.localnicii ii spun "deviere".acolo daca nu cunosti locurile poti sa te duci linistit la barul din spate. :bere:
de ce nu au pestii sida? pt ca p....le sunt pe mal!

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 02 Mai 2010, 12:37

ceva noutati din zona?

birk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de birk » 05 Mai 2010, 07:55

oltul intre draganesti si frunzaru (sau ce a mai ramas din el)

http://yfrog.com/74sany2071j

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Mai 2010, 21:05

birk scrie:oltul intre draganesti si frunzaru (sau ce a mai ramas din el)

http://yfrog.com/74sany2071j
poza e de pe podul de la Stoenesti?? :shock: :shock:
fuck!! :evil:

birk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de birk » 06 Mai 2010, 06:31

da.este facuta duminica.marti am fost din nou si scazuse mai rau.

Scrie răspuns