Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 03 Sep 2009, 13:32

Se poate ajunge cu masina la Mila 23 ? Am citit pe internet si unii spun ca da dar iti trebuie cel putin o masina de teren daca nu un Hummer, TAF sau TAB :D
www.pentrupescuit.ro

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 03 Sep 2009, 13:38

Mai bine zis poate cu o amfibie ... cu alte cuv este cam imposibil cu masina pe roti sa ajungi in mila eventual sa o urci pe o barja si ai sa fi primul turist care se duce in mila 23 cu masina.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 03 Sep 2009, 13:40

Un prieten de-al meu a ajuns anul trecut pana la Manastirea Pardina (care din cate am inteles e aproape de Mila 23) cu un microbus.

Daca am merge pana la Pardina si sa lasam masina acolo mai este mult de mers pana la Mila 23 (in cazul ca vrem sa mergem cu o barca) ?
www.pentrupescuit.ro

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Sep 2009, 14:25

Dar de ce nu mergi pana in Tulcea cu masina si pe urma cu vaporasul pana in Mila, ca toti oamenii? Eu nu am vazut masini in Mila, doar iarna povesteau localcnicii cand ingheta Dunarea si veneau sa le aduca provizii cu camionul.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 03 Sep 2009, 15:34

Pai normal asa e programat sa mergem : am pus doar o simpla intrebare nu am specificat ca vreau neaparat sa merg cu masina in inima deltei :)
www.pentrupescuit.ro

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 03 Sep 2009, 15:44

poi daca ajungi pana la manastire cu masina, o lasi acolo te dai bine pe langa oamenii domnului si poate te-or duce ei in mila .....ca au niste salupe in dotareeee, tot peste 80 hp, de le falfaie sutanele mai ceva ca lui batman

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Sep 2009, 16:55

se poate ajunge cu masina pana pe Stipoc,iar de acolo cu o barca ajungi relativ repede in Mila 23.
anul trecut am fost acolo cu doi buni prieteni cu un Mitsubishi L200,dar erau destui pescari si cu Dacia,deci drumul nu este atat de rau,numai sa nu ploua,altfel..................ai puso :lol:
totusi,intreb si eu,ce cauti la Mila 23??ce cauti in Delta??
daca te duci pt peisaj este ok,dar daca te duci pt pescuit...........no way,incearca altceva fiindca zona aia este atat de braconata si secatuita de resurse incat nu se merita.
musterii aia cu "mirificele" lor pensiuni,ar trebui sa primeasca o lectie de la turisti,sa nu mai calce pe la ei si sa fie constransi sa inteleaga ca daca pestele dispare din delta si sursa lor de venit din turism dispare

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Sep 2009, 18:49

Adiwolf, nu cred ca e vina musteriilor cu pensiuni. Nu neaparat ei administreaza apele. Wilddanube este foarte deranjat de braconaj, de exemplu, de tot ceea ce duce la scaderea populatiei piscicole pentru ca stie ca asta ii ia din clienti. Cei care se ocupa de Delta ar trebui sa fie cei care iau masuri impotriva braconajului.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 03 Sep 2009, 19:00

am prins intr-o ora acum pana-n asfintit 30 buc pixuri toate sub 0.5
Dimineata una de 2 si una la kg
Crap ieri 2 buc peste 10

Apa mai scade si cota e jos de tot, dar se poate si mai jos
www.wilddanube.ro

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 03 Sep 2009, 19:35

adiwolf nu am mai fost pana acum in delta : vreau sa merg pentru pescuit (stiuca in special).
Voiam Mila23 pentru ca a fost un prieten si nu a dat mai mult de 40 de ron pe noapte cazare si 100 ron/zi inchirie barca cu motor de 7 cp (parca) in care au incaput 4 oameni.
Ei au fost la inceputul lunii august si nu s-au axat pe rapitor + ca nu prea erau "dotati" pentru rapitor : nu ai cum sa pleci in delta cu 1 blinker, 1 twister, 1 vobler si o rotativa. In aceeasi locatie erau 2 oameni cazati ce vin de 13 ani in delta (daca am inteles bine) si in fiecare seara veneau cu peste 10 kg de stiuca : undeva la 1-2 kg bucata (ce era mai mic am inteles ca eliberau)

Daca imi poti recomanda alte locuri as fi recunoscator (am citit forumuri, pareri si sugestii dar sunt asa de multe incat nu mai stii ce sa crezi).
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns