nu neaparat e vina lor,fiindca nu ei administreaza apa si resursa,dar nici nu fac nimic in sensul asta,se complac cu localnicii si braconierii fiindca cu ei traiesc majoritatea timpului si poate ar fi de inteles pana la un anumit punct.spiridusul scrie:Adiwolf, nu cred ca e vina musteriilor cu pensiuni. Nu neaparat ei administreaza apele. .........
poate sunt eu foarte pesimist,dar uitati-va ce semnale vin din Delta,ce "capturi impresionante" ca numar si marime avem.

oamenii astia ar trebui sa inceapa sa faca si ei presiuni la randul lor catre autoritati fiindca au investitii,platesc taxe si impozite,(cei care platesc,binenteles),etc.
salvarea nu vine de la unul ca Radutza & co. cu ale lor incinte private
ca si cazare,intradevar este ieftin,dar daca vrei si mai ieftin,iati cortul.ilarion scrie:adiwolf nu am mai fost pana acum in delta : vreau sa merg pentru pescuit (stiuca in special).
Voiam Mila23 pentru ca a fost un prieten si nu a dat mai mult de 40 de ron pe noapte cazare si 100 ron/zi inchirie barca cu motor de 7 cp (parca) in care au incaput 4 oameni.
Ei au fost la inceputul lunii august si nu s-au axat pe rapitor + ca nu prea erau "dotati" pentru rapitor : nu ai cum sa pleci in delta cu 1 blinker, 1 twister, 1 vobler si o rotativa. In aceeasi locatie erau 2 oameni cazati ce vin de 13 ani in delta (daca am inteles bine) si in fiecare seara veneau cu peste 10 kg de stiuca : undeva la 1-2 kg bucata (ce era mai mic am inteles ca eliberau)
Daca imi poti recomanda alte locuri as fi recunoscator (am citit forumuri, pareri si sugestii dar sunt asa de multe incat nu mai stii ce sa crezi).
o sa fie mai frumos,mai palpitant (cand o sa auzi noaptea "cantecul" enotilor

anul trecut in zona,cea mai mare stiuca prinsa de noi (trei pescari de rapitor) a fost de ~850gr,restl nu sareau de 500gr si culmea erau tot alea la care le dadeam drumul (le-am facut semn la eliberare ca ma disperau si am vrut sa vad daca tot pe masochistele alea le prind

daca indivizii aia erau "pescari" cu state vechi in delta,nu te astepta sa ai aceleasi rezultate ca si ei,nici pe departe,nimeni nu iti va arata unde,ce,si cum.
zici ca pe fiecare seara se intorceau cu >10kg de stiuca??
pai si tu de unde vrei sa mai prinzi???

dute si le multumeste

daca este prima data in delta,dute linistit,o sa iti placa orice ar fi,dar nu te astepta sa prinzi cine stie ce.
eu o sa mai calc in delta..........................................