contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Da mai fratilor dar...se schimba viteza de curgere a apei...trecem la plumbi peste 100 de grame (ca eu dau si la stationar-sic!)...
Sper sa aveti dreptate si sa am o iesire frumoasa!
Ps:da' nu s-o mai gatat odata cu Prutu cela?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
pensionaru
- veteran

-
zamfi scrie:Da mai fratilor dar...se schimba viteza de curgere a apei...trecem la plumbi peste 100 de grame (ca eu dau si la stationar-sic!)...

Cred ca intr-o saptamana treaba-i rezolvata. Daca-i un pic in crestere nu-i bai. Fire intinse la maxim iti doresc si la intoarcere sa ne spui si noua ce-ai facut.
-
DidelPro
- veteran

Frate, iti faci probleme de parca nu ai mai fost niciodata la pescuit!!??Te duci ,goga, si acolo, nu se poate sa nu il ologesti, singura problema, este specia ,marimea si cantitatea pe care vrei, sa o reti!!! Asa ca ,mult curaj fara stres si sa aiva ochiul cit maslina!!
PS prieteni mei dupa ce au stat cu familia 10 zile pe SF.GH ,duminica au venit si azinoapte la 1 au plecat pe bucla, la Dunavat sa il ologeasca.Iti trebuie spirit si vointa,ca peste este grupa mare!!!
-
Fario_nebunu
- veteran

DidelPro scrie:Ideal este sa ai permis de la Tulcea,si nu te doare capul.Dar ca sa prizi cu adevarat dute dupa 10nov si atunci daca vremea tine cu tineosa vezi stiuci grupa mare!!!!
Eu bat acum, mai ales zona Giurgiu-Calarasi din lipsa de timp, basca ca m am c am hodorogit .La spinn pescuiesc la salau si avat si la fix la somn.
Permisul ANPA e cel mai sigur anul asta, pana se solutioneaza litigiul ANPA vs AGVPS aceats adin urma nu mai are in administrare nici Delta, eu asa am inteles. Seful ANPA spunea la sediu ca permisul lor e singurul valabil pentru Delta anul asta, sper sa fie chiar asa!
-
Zamfi
- veteran

pensionaru scrie:zamfi scrie:Da mai fratilor dar...se schimba viteza de curgere a apei...trecem la plumbi peste 100 de grame (ca eu dau si la stationar-sic!)...

Cred ca intr-o saptamana treaba-i rezolvata. Daca-i un pic in crestere nu-i bai. Fire intinse la maxim iti doresc si la intoarcere sa ne spui si noua ce-ai facut.

Sa speram...S-a intors ieri amicul meu din Delta: 5 zile de pescuit= 16 salai (1-3 kg), 7 somotei (4-6 kg), 1 crap de 11 kg si ceva maruntis...A prins apa pe scadere la cca 125 cota la Tulcea!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
DidelPro
- veteran

Eu am fost de o mie cinzeci de mii!! O zi nu este ca alta !! in ziua in care trage ,il ologesti, pina nu mai are aer.....................a doua ,a treia a nspea zi nici, pe acolo nu a trecut nici..............alea,alea.....asa ca "OLOGITIL"..................
...partialC&R...................din suflet.............................!
-
johnnybravo
- Moderator

-
zamfi scrie:pensionaru scrie:zamfi scrie:Da mai fratilor dar...se schimba viteza de curgere a apei...trecem la plumbi peste 100 de grame (ca eu dau si la stationar-sic!)...

Sa speram...S-a intors ieri amicul meu din Delta: 5 zile de pescuit= 16 salai (1-3 kg), 7 somotei (4-6 kg), 1 crap de 11 kg si ceva maruntis...A prins apa pe scadere la cca 125 cota la Tulcea!
venim, venim, intrebarea e unde s-a intamplat minunea ?

-
DidelPro
- veteran

DUMNEZEU a spus :"raiul este mare "!!..........asa si DELTA..................
-
nik2008
- utilizator constant

DidelPro scrie:DUMNEZEU a spus :"raiul este mare "!!..........asa si DELTA..................
este extrem de mare... dar ca si o partida de pescuit in Delta, el se castiga cu lupta (asa spune Hristos Domnul in Evanghelie), la care se asezoneaza rabdare din belsug...