Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daca te duci de doi ani probabil cunosti zona mai bine.La mine a fost prima, probabil si ultima excursie in zona.Ce nu mi-a placut :1 ai putine alternative ;2 izolarea mult trambitata e o legenda(gramezi de masini ,scutere si chiar barci cu motoare puternice);3 n-am prins peste
.Sireasa daca asta te intereseaza era tulbure-maro,la fel ca Dunarea.Am mai vazut doua canale :cel care vine de la ecluza ,cred ca Iacob ii zice ,apa tulbure imputit si acoperit cu lintita(strat gros ,binenteles zero rezultate) si inca un canal paralel cu asta cu apa tot tulbure dar ceva mai putin .Pe asta am prins cateva marlite pana au inceput sa vina cu barcile cu motor si s-a facut tulbure -pamint.Asa ca ,dupa ce am trecut prin mai multe nuante de tulbure
mie nu-mi mai calca picioarele pe acolo.Sper sa ai mai mult noroc sau sa stii si alte locuri prin zona.

La varsarea canalului in dunare se prinde peste mare dar numai la spinning a mers in ultimii doi ani(somn, salau mare, avat) si cand e apa mai limpede se mai ia si crap la stationar dar e treaba de cel putin 5 zile dac te duci doar asa un weekend te duci degeaba
. Acuma dac am noroc si se limpezeste un pic dunarea cred ca o sa fac treaba la salau si avat. Intradevar unde dau eu locul e incercat si stiu de nasul meu de vreo 5 ani e o groapa cu adancime de cel putin 10m. O sa vdm ce o sa fac sa speram ca nu ploua sapt viitoare si se mai limpezeste.Pe canalul ala iacob ala e de irigatii si peste mai mare ca palma nai sanse!!!

Ieri am trecut cu barca pe langa cele doua vaporase Anastasia 1 si 2 , am intrebat de el si am inteles ca este pana joi plecat la Bucuresti.Asa ca...nik2008 scrie:wilddanube pe unde a inceput stiuca sa manance si cum mai e vremea?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Dar in lacurile Uzlina, Isac, Kiril apa se prezinta in conditii bune? Spunea cineva ca este mult bradis. Ce stii despre asta?zamfi scrie:Ieri am trecut cu barca pe langa cele doua vaporase Anastasia 1 si 2 , am intrebat de el si am inteles ca este pana joi plecat la Bucuresti.Asa ca...nik2008 scrie:wilddanube pe unde a inceput stiuca sa manance si cum mai e vremea?Vremea a fost superba dar azi ,cand am plecat ,incepea sa se inoreze.Nu se anunta an de stiuca.
Dunarea a scazut si va scadea in continuare...Din ce am vazut eu pestele a iesit deja in bratele principale ale Dunarii...