Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Sep 2008, 10:17

Bic pe Chilia in zona pardina ma duc de 2 ani si am prins p orice fel apa. de Sireasa intrebam sa vad care e treaba poate fac o bibaneala de distractie sau poate dau de doamna caracalina :twisted: poate so limpezi pana p 15 cand ajung eu acolo!

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 07 Sep 2008, 17:32

Daca te duci de doi ani probabil cunosti zona mai bine.La mine a fost prima, probabil si ultima excursie in zona.Ce nu mi-a placut :1 ai putine alternative ;2 izolarea mult trambitata e o legenda(gramezi de masini ,scutere si chiar barci cu motoare puternice);3 n-am prins peste :cry: .Sireasa daca asta te intereseaza era tulbure-maro,la fel ca Dunarea.Am mai vazut doua canale :cel care vine de la ecluza ,cred ca Iacob ii zice ,apa tulbure imputit si acoperit cu lintita(strat gros ,binenteles zero rezultate) si inca un canal paralel cu asta cu apa tot tulbure dar ceva mai putin .Pe asta am prins cateva marlite pana au inceput sa vina cu barcile cu motor si s-a facut tulbure -pamint.Asa ca ,dupa ce am trecut prin mai multe nuante de tulbure :lol: mie nu-mi mai calca picioarele pe acolo.Sper sa ai mai mult noroc sau sa stii si alte locuri prin zona.

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Sep 2008, 18:13

La varsarea canalului in dunare se prinde peste mare dar numai la spinning a mers in ultimii doi ani(somn, salau mare, avat) si cand e apa mai limpede se mai ia si crap la stationar dar e treaba de cel putin 5 zile dac te duci doar asa un weekend te duci degeaba :twisted: . Acuma dac am noroc si se limpezeste un pic dunarea cred ca o sa fac treaba la salau si avat. Intradevar unde dau eu locul e incercat si stiu de nasul meu de vreo 5 ani e o groapa cu adancime de cel putin 10m. O sa vdm ce o sa fac sa speram ca nu ploua sapt viitoare si se mai limpezeste.Pe canalul ala iacob ala e de irigatii si peste mai mare ca palma nai sanse!!!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Sep 2008, 18:17

Iar cu izolarea e relativa treaba dac te duci in weekend e full pt ca vin toti din tulcea sa-si petreaca zile libere. In cursu sapt rar vezi 5 masini dar dac te mai bagi si in padure atunci chiar ca nu te mai deranjeaza nimeni decat cativa mistreti :lol: :lol: :lol:

gizmo
junior
junior

Mesaj de gizmo » 07 Sep 2008, 21:09

Pe iacov sunt stiuci trecute de 3 kg..

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Sep 2008, 21:12

de doi ani de cand merg n-am vaz p nimeni sa dea la peste acolo sau sa bage scule pt ca e acoperit de o perdea de plante in proportie de 99%. Poate a existat stiuca de 3kg acolo asta nu contest pt ca imi mai spunea cineva ca in urma cu cativa ani prindea caras de peste jum de kg acolo!!!

nik2008
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nik2008 » 09 Sep 2008, 18:12

wilddanube pe unde a inceput stiuca sa manance si cum mai e vremea?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Sep 2008, 21:11

nik2008 scrie:wilddanube pe unde a inceput stiuca sa manance si cum mai e vremea?
Ieri am trecut cu barca pe langa cele doua vaporase Anastasia 1 si 2 , am intrebat de el si am inteles ca este pana joi plecat la Bucuresti.Asa ca... :wink: Vremea a fost superba dar azi ,cand am plecat ,incepea sa se inoreze.Nu se anunta an de stiuca. :cry: Dunarea a scazut si va scadea in continuare...Din ce am vazut eu pestele a iesit deja in bratele principale ale Dunarii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

nik2008
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nik2008 » 10 Sep 2008, 15:19

zamfi scrie:
nik2008 scrie:wilddanube pe unde a inceput stiuca sa manance si cum mai e vremea?
Ieri am trecut cu barca pe langa cele doua vaporase Anastasia 1 si 2 , am intrebat de el si am inteles ca este pana joi plecat la Bucuresti.Asa ca... :wink: Vremea a fost superba dar azi ,cand am plecat ,incepea sa se inoreze.Nu se anunta an de stiuca. :cry: Dunarea a scazut si va scadea in continuare...Din ce am vazut eu pestele a iesit deja in bratele principale ale Dunarii...
Dar in lacurile Uzlina, Isac, Kiril apa se prezinta in conditii bune? Spunea cineva ca este mult bradis. Ce stii despre asta?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Sep 2008, 18:21

Pe Isac am vazut intradevar bradis cam mult.Si peturi de plastic "prinse" intr-un covor de nuferi :evil: :cry: Pe Uzlina era ok.Inclusiv pe canalul Litcov (plin de vintire), Perivolovca(idem),Uzlina...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns