Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
nicaieri nu mai e peste cum era...dar daca ai noroc....poate prinzi ceva acolo....crezi k pe siret mai e peste?????tre sa l cauti cu adevarat...nu te mai pui la mijlocul barajului ca stii tu ca acolo a prins tata tau crap.....asta este..eu iubesc sa pescuiesc nu la privat....la natural...sa citesc apa..sa caut locul...sa nadesc cum cred eu....o gramada de chestii..
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
Domnule Dan...eu unu ma intreb alta chestie?de ce legea nu pune o perioada pe prohibitie din februarie pana in mai???stiuca se reproduce mai devreme..dar unii zic ca vin sa dea la stiuca dupa ce se termina prohibitia ei si cand colo dau la crap,la salau...si patronii daca e balta lor fac ce vor cue ea..pe baltile private nu este valabil regulamentul ajvps...
crezi k in tara asta gasesti ceva normal???ma uit la americani..au atata intinderi de apa..toate speciile de pesti de la somon pana la baracuda,si ce mentalitate diferita..nu tre sa stea nimeni dupa ei sa vada daca braconeaza.....prind dau drumul la peste...nici nu se pune vorba de balti private la ei.....asta e...
dan bobei scrie:Ordinul prohibitiei e pentru toti, sau asa ar trebui sa fie, dar la noi nimic nu e normal. Intreb si eu, pe ce baza un patron permite pescuitul la stiuca in prohibitie? E pestele lui si asta-basta, face ce vrea basca lui?!?
Dane, peste ordinul privind prohibitia este legea pescuitului, care spune:
(3) Pescuitul recreativ/sportiv se poate exercita şi în amenajări piscicole şi în lacuri de acumulare în care se practică acvacultura, în condiţiile şi pe baza Regulamentului de pescuit recreativ/sportiv, întocmit de către administratorii acestora.
adica pe acele ape nu se aplica ordinul de prohibitie. Ordinul de prohibitie este pentru apele in care nu se practica acvacultura.
Aceasta e legea si nu e vina patronilor!