Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
abia s-a terminat emisiunea Tibanu' pe care sunt convins ca u cunosteti.....omu' era in Delta nu pe privat..ci pe Delta libera,cu barca..la stiuca..si se prindea frumos....deci ma pot duce in delta la vara sa stau vreo doua zile...abi astept....se arunca stiuca frumoasa la emisiune..au prins si biban frumushel....inca se mai prinde peste domnule..

Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
- wilddanube
- veteran
Azi ingheta textilul pe tambur si in aer.
1 trasatura la salau pe Dunare si 4 bucati stiuca sub 4 kg pe incinta.
Ieri 15 .02
3 Pescari pe o incinta in sud 3 bucati una de 2, una de 3.5 si una de 4,5
Alti 2 pescari dimineata nici un tzac la salau pe praguri pe Dunare, dupa amiaza incinte 24 bucati, 2 peste 8, 3 peste 7, 5 peste 5.
A nins viscolit dimineata
1 trasatura la salau pe Dunare si 4 bucati stiuca sub 4 kg pe incinta.
Ieri 15 .02
3 Pescari pe o incinta in sud 3 bucati una de 2, una de 3.5 si una de 4,5
Alti 2 pescari dimineata nici un tzac la salau pe praguri pe Dunare, dupa amiaza incinte 24 bucati, 2 peste 8, 3 peste 7, 5 peste 5.
A nins viscolit dimineata
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Multumesc pentru raspuns dar as fi dorit ceva mai multe amanunte.Spre exemplu, daca as dori sa vin in Delta,in zona in care si dvs.va desfasurati activitatea,unde as putea pescui acum,in prohibitie?;daca in acele locuri se practica C&R sau nu;eventual costuri de transport,cazare,etc.wilddanube scrie:Politica pe incinte o face concesionarul.
Din pacate exista prea putine incinte in care sa se practice DOAR pescuitul sportiv.
Cred ca sunt informatii pe care si alti forumisti le-ar aprecia.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Am citit cam tot ce scria pe acel site,dar n-am vazut nimic legat de ce intreb eu:pescuiala in timpul prohibitiei.oby 1 scrie:vezi ca ai un linc sub postul utilizatorului Wilddanude
In plus textele nu prea sunt actualizate;ca exemplificare,la sejurul de trei zile spune de plimbarile pe care le faci si de placuta baie post-prandiala in Marea Neagra

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!