Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cand am fost eu in Delta,inca era a noastra,a oamenilor,a romanilor si puteai pescui oriunde fara sa-ti spuna Domnul Tantareanu "ba!vezi k bucata asta de balta e a mea..am acte pe ea!"si tot atunci puteai sa dormi intr-un cort fara sa platesti nimic...acum au aparut pensiuni plutitoare,castele din stuf si cine stie ce-o sa mai apara..lasati baieti nu tre sa-mi explicati mie ce e in Delta acum...imi dau seama si singur..a aparut o noua specie de organisme in Delta..patronii...
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
- wilddanube
- veteran
Oameni buni
Am deschis acest topic la inceputul lui 2006 pentru a va informa despre noutatile la pescuit si nu despre a ne expune frustrarile in legatura cu tara noastra plai de dor sau cu Delta.
Pentru asta exista alte topicuri.
Vreti sa mai prindeti peste in Delta pe natural ?
Implicati-va in interzicerea pescuitului industrial, in eradicarea braconajului, in ecologizarea Deltei !
Riscati-va putin banii, confortul, documentati-va (aveti o gramada de informatii pe forum ), si apoi loviti cu tot felul de afirmatii.
Am deschis acest topic la inceputul lui 2006 pentru a va informa despre noutatile la pescuit si nu despre a ne expune frustrarile in legatura cu tara noastra plai de dor sau cu Delta.
Pentru asta exista alte topicuri.
Vreti sa mai prindeti peste in Delta pe natural ?
Implicati-va in interzicerea pescuitului industrial, in eradicarea braconajului, in ecologizarea Deltei !
Riscati-va putin banii, confortul, documentati-va (aveti o gramada de informatii pe forum ), si apoi loviti cu tot felul de afirmatii.
www.wilddanube.ro
wilddanube..nu stiu unde e frustrarea mai mare la mine sau la tine..da nene..tara noastra plai de dor...eu imi respect tara in care m-am nascut....si cand vorbesti despre pescuitul industrial,eradicarea braconajului....gandeste-te ca e vb.in primul rand de toti patronii care au privatizat Delta....si Domnului moderator...o sa fiu foarte sincer..habar nu am regulile de discutie pe acest forum...dar stiu atat ca forum inseamna locurile unde oamenii isi pot expune civilizat parerile..si nu cred ca am depasit limita omeniei...daca as sta acum sa mi dau seama care fraza se incadreaza in nu stiu ce topic m-as lasa pagubash sa mai scriu...macar aici sa ne putem spune offurile intre noi..ca cei platiti sa faca ceva se scarpina in....ureche....daca considerati prezenta mea pe acest forum un adevarat pericol puteti sa-mi dati ban..nu ma supar...ideile oricum nu mi le scoate nimeni din cap...si s-o gasi alte site-uri cu subiecte de pescuit bucuroase sa ma primeasca pe mine si pe altii.......ca la urma urmei cu cat e mai des accesat siteul cu atat "da mai bine la CV"
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
- wilddanube
- veteran
Revin
Astazi Doru a prins o stiuca de 7,4 kg si inca 2 de vreo 6. Le-a eliberat. Probabil ca le vor mai prinde si altii cand vor mai creste in greutate.
Eu personal le multumesc patronilor de balti pentru ca ne ofera aceasta posibilitate.
Credeti ca sunt inconstient sa postez locatii exacte ca sa fie umplute de monofilamente ?
Sa va mai dau o informatie . Cat costa un kg de carne in Delta Dunarii zona Murighiol:
- porc 5 lei
- vita 6 lei
- peste 10 lei
Astazi Doru a prins o stiuca de 7,4 kg si inca 2 de vreo 6. Le-a eliberat. Probabil ca le vor mai prinde si altii cand vor mai creste in greutate.
Eu personal le multumesc patronilor de balti pentru ca ne ofera aceasta posibilitate.
Credeti ca sunt inconstient sa postez locatii exacte ca sa fie umplute de monofilamente ?
Sa va mai dau o informatie . Cat costa un kg de carne in Delta Dunarii zona Murighiol:
- porc 5 lei
- vita 6 lei
- peste 10 lei
www.wilddanube.ro
@veleno
Cred ca ai luat-o prea in tragic.
wildddanube a initiat acest topic si ne face un seviciu informandu-ne cu ce se intampla in Delta. (multumim!)
Ar fi frumos ca macar pe acest topic sa discutam la subiect. Despre asta e vorba.
Nu-ti interzice nimeni sa-ti spui parerea, nu se pune problema de ban, esti binevenit pe acest forum. Rugamintea e sa scriem (pe cat posibil) la subiect. Sunt alte topicuri unde poti scrie, iar daca nu gasesti nici unul potrivit, poti sa deschizi unul nou.
Cred ca ai luat-o prea in tragic.
wildddanube a initiat acest topic si ne face un seviciu informandu-ne cu ce se intampla in Delta. (multumim!)
Ar fi frumos ca macar pe acest topic sa discutam la subiect. Despre asta e vorba.
Nu-ti interzice nimeni sa-ti spui parerea, nu se pune problema de ban, esti binevenit pe acest forum. Rugamintea e sa scriem (pe cat posibil) la subiect. Sunt alte topicuri unde poti scrie, iar daca nu gasesti nici unul potrivit, poti sa deschizi unul nou.
Ultima oară modificat 14 Feb 2008, 22:26 de către Tavi, modificat 1 dată în total.