Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 03 Oct 2007, 22:16

Silviule
Da-i mai telefon lui Mihai si intreaba-l pe el.
Eu nu vreau sa controlez ci doar sa-i scutesc pe cei interesati de un stress si de eventuale momente penibile.
Azi la twister stiuca. Din pacate tot pe brate, n-a intrat pe lacuri si cum apa scade nici nu cred c-o sa intre prea multa.
www.wilddanube.ro

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 03 Oct 2007, 22:29

Daca stii care-i treaba, spune-o! Repet ideea, daca suni un concesionar, o sa-ti spuna ca a mostenit Delta de la tat'su si ca el face legea acolo :D
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

zobar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de zobar » 04 Oct 2007, 09:02

a inceput sa manance crapul si salaul pe Sf Gheorghe? ma intereseaza cu predilectie buclele .
Multumesc.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 04 Oct 2007, 09:10

Salau DA
Crap de poimaine cand se limpezeste
www.wilddanube.ro

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 04 Oct 2007, 10:52

Din toate discutiile de aici eu trag urmatoarea concluzie:

- pot sa ma duc in Delta, chiar daca nu am permis AGVPS, AJVPS, platesc taxa de pescuit (bonurile acelea) si pot pescui peste tot in Delta fara sa fiu in ilegalitate.

Va rog sa confirmati!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 05 Oct 2007, 00:35

la fel, anul trecut nu prea am avut timp sa ma interesez in Tulcea ce si cum fiindca pierdeam vaporul, asa ca am mers la nea Caisa de la mila 23 sa-l intreb ce trebuie sa fac sa dau la peste linistit, in legalitate. Cum n-am reusit sa il gasesc acasa, m-am asteptat sa ma intalnesc cu el pe bala si sa-i platesc pe loc. Nu l-am vazut la fata, deci nu am platit nimic.

anul asta, am fost saptamana trecuta tot la mila 23 (am stat 7 zile). Am mers din timp la ARBDD in Tulcea si am intrebat "ce trebuie sa fac/sa platesc pentru a pescui in legalitate o saptamana la m23?" Cineva (o doamna amabila, de la serviciul de paza cred) mi-a zis ca cel mai bine merg si intreb la AJVPS. Acolo am dat peste cineva care a zis cam cu jumate de gura ca nu trebuie decat sa imi fac carnet de membru la ei si sa achit contributia si aia e, pot sa pescuiesc linistit. Asa am si facut...insa nici de data asta nu m-am intalnit cu nimeni pe balta care sa ma controleze. Capturile au fost pe masuna asteptarilor...cateva poze in galerie pt. cine vrea sa vada.

Ce mi se pare mai important de spus...se cam duce dracului delta, cel putin mila 23. Anul trecut nu am auzit manele si parca nu erau atatea gunoaie si pet-uri. Nu stiu la ce le-or trebui motoare de sute de cai care vanzolesc toata ziua apa si asa scazutaa Dunarii, dar e clar ca lipovenii isi taie craca de sub picioare daca o mai tin mult asa. Am gasit pe maluri in mai multe locuri plasa monofilament, ba chiar am vazut in 2 seri cum niste baieti harnici inchideau TOT bratul dunarii cu plasele. Asa ceva nu se poate. Plus cate povesti am mai auzit de la gazda, cu braconaj cu butelia si alte minuni. Plus "pescari" pregatiti sa care acasa pestele cu saci de rafie. Da-o-n ***** ma-sii de treaba, deja nu mai e vorba de foame sau de saracie.

pacat.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 05 Oct 2007, 12:23

@adrianc

pe ce lacuri ai prins? Cat de mica e apa in 3 iezere? Iarba? Ligheanca ,vacaru,furtuna? astept noutatile pt ca ma cam pregatesc de plecare. tot la filaret si la cati. Eventual pe privat,multumesc

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 05 Oct 2007, 13:42

o sa postez aici, ca poate mai sunt si altii interesati.
cea mai mare parte din timp am petrecut-o pe canalul ala din capatul satului (in aval) care nu comunica cu Dunarea si in capetele caruia sunt niste foste staii de pompare. Cine merge pe la m23 il stie cu siguranta. Mi se pare ca si dl Cristi Anghelina a pomenit de el in topicul cu spinnerbaituri.

Chit ca stiu sigur ca locul tine stiuca mare si multa (ce-i drept, nu stiu cum o fi supravietuit pe caldurile din vara), nu am prins decat una-doua pe zi si alea mici. E foarte mofturoasa si are oblete si rosioara la discretie. Ca o curiozitate, am prins acolo la mamaliga niste albitura care cred ca era ochioasa (in orice caz, semana leit cu pestele prezentat in AvP).
Parerea mea e ca dupa ce da un inghet si se ascunde maruntisul, merita sa te duci la stiuca acolo. Canalul e destul de adanc pe mijloc. Si are o gramada de avat, care toata ziua se da in spectacol :lol: .

Acum despre 3 iezere...noi am pescuit mai spre malul din stanga (cum ajungi pe ghiol), unde apa avea intre 30 cm - 1 metru. Mai in larg am observat ca era curent puternic, nu stiu daca asa e mereu acolo ca nu am mai fost. Iarba era lasata la fund, adica se putea pescui in regula. Apa foarte limpede. Cel mai bine am prins la apa mica, foarte aproape de mal.

Pe celelalte ghioluri nu am fost. De mentionat, la vreo zi dupa noi au venit niste domni din Timisoara care in prima seara au dat o fuga pe un canal din apropierea satului, in amonte (si pe partea cealalta a bratului). Canalul e unul foarte mic (si ca lungime si ca latime), paralel cu bratul Dunarii, si in partea din amonte are la capat un stalp de inalta tensiune. Chiar acolo in capat au prins 3 stiuci, eu le estimez cam la 4, 5 si 2 kile.

Imi cer scuze pentru lungimea postului, daca se considera ca nu e locul lui pe topicul asta unde am vazut ca se dau informatii "scurt si la obiect" se poate sterge.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Oct 2007, 18:18

excelent adrianc.
dar despre baraci si cazare ce poti spune?ma refer la costuri
eventual un raspuns pe MP ca sa nu zica lumea ca faci reclama :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 05 Oct 2007, 21:30

nu cred ca poate fi vorba de reclama, e o informatie care cred ca intereseaza pe majoritatea

Scrie răspuns