Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 02 Oct 2007, 17:38

In ceea ce priveste concesiunile din Delta va pun la dispozitie numarul de telefon al dnului Mihai Anghel - 0743 121 239, presedinte al federatiei de pescuit, care va va lamuri .

In alta ordine de idei: in 2 ore, ghidul de pescuit Serban, la 5 min de Hotelurile Plutitoare Anastasia, 15 atacuri, 7 salai peste kilogram, 2 rupturi, 6 rateuri.
Stiuca inca slab in zona, crap peste vreo cateva zile.
www.wilddanube.ro

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Oct 2007, 18:49

wilddanube scrie:In ceea ce priveste concesiunile din Delta va pun la dispozitie numarul de telefon al dnului Mihai Anghel - 0743 121 239, presedinte al federatiei de pescuit, care va va lamuri ..
care federatie? :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 02 Oct 2007, 19:17

Da-i telefon
www.wilddanube.ro

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Oct 2007, 06:31

adiwolf scrie:
wilddanube scrie:In ceea ce priveste concesiunile din Delta va pun la dispozitie numarul de telefon al dnului Mihai Anghel - 0743 121 239, presedinte al federatiei de pescuit, care va va lamuri ..
care federatie? :?

Nici una! Poate asociatie.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 03 Oct 2007, 09:00

Domnilor,

Sunt membru cotizant an 2007 al asociatiei Eco Pescar-Medias -Sibiu. La inceputul lunii august 2007 plec la pescuit catre Delta.Ajung la Tulcea unde incerc sa obtin ca si anii trecuti acea autorizatie (de dimensiunile unei diplome) pentru zilele in care urma sa pescuiesc. La sediul AGVPS aflu ca nu se mai emit asemenea autorizatii si ca sa fiu in legalitate trebuie sa fac permis de pescuit la AGVPS Tulcea, altfel nu am voie sa pescuiesc.N-am incotro si ca sa fiu in regula il achizitionez (fara poza ). Mentionez ca pescuiesc in zona milei 23.

Acum sunt membru cotizant pe anul calendaristic 2007 la doua asociatii si inteleg sau mai bine zis nu inteleg din discutii ca ar mai fi o taxa !? Unde ?Cui? De ce?

Sunt debusolat...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Oct 2007, 09:44

anul trecut in zona milei23 se putea pescui si cu autorizatie pe zi care se putea elibera de la cherhana. Ideea este ca nu era nevoie sa te deplasezi sa iti iei autorizatia asta, cica veneau ei la tine si iti taiau chitanta pe apa. Zic "cica" pt ca pe mine si restul cu care am fost acolo nu ne-a intrebat nimeni nimic.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 03 Oct 2007, 10:38

johnnybravo scrie:anul trecut in zona milei23 se putea pescui si cu autorizatie pe zi care se putea elibera de la cherhana. Ideea este ca nu era nevoie sa te deplasezi sa iti iei autorizatia asta, cica veneau ei la tine si iti taiau chitanta pe apa. Zic "cica" pt ca pe mine si restul cu care am fost acolo nu ne-a intrebat nimeni nimic.
Anul trecut a fost altceva.Recunosc ca nici eu si nici amicii cu care am fost atunci nu am platit nimic la nimeni (asta la indicatiile gazdei la care am stat si pe care v-o recomand cu caldura daca doriti) pentru ca era momentul imediat dupa ridicarea concesiunilor si nimeni nu prea stia cine-i stapan pe ape.Din pacate tot atunci braconau la greu localnicii pentru ca nu-i mai controla nimeni, nici garda nici biosfera .
Anul acesta am dorit sa fiu corect si ... uite-ma membru in doua judete!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 03 Oct 2007, 17:27

Se elibereaza bonuri cu valoare nominala fixa
- 15 ron/zi pescuit
- 25 ron/zi Zona Holbina 2
- 30 ron/3 zile pescuit
Studentii si pensionarii au reducere.

Gasiti aceste bonuri la Hotelurile Plutitoare Anastasia, la pensiunea Traian si poate la Complexul Cormoran.
Daca sunteti controlati trebuie sa aveti aceste bonuri la voi, iar daca nu le aveti le puteti achizitiona de la agentii de control.
Deseara va voi spune unde sunt valabile.

O mare rugaminte. N-am facut eu preturile, deci, va rog, indreptati-va comentariile NU spre mine
www.wilddanube.ro

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Oct 2007, 17:56

wilddanube scrie: Daca sunteti controlati trebuie sa aveti aceste bonuri la voi, iar daca nu le aveti le puteti achizitiona de la agentii de control.
deci ca si anul trecut => sanse mari sa nu vina nimeni in control => toata lumea-i fericita :lol:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 03 Oct 2007, 21:54

Cristi, cum dovedesc domnii pandari ca au treptul sa ceara bani? Dak dau cu basca in ei, le da cineva dreptul sa dea amenzi, sa cheme Garda, sa ce? Baietul care a venit la mine, mi-a aratat tot soiu' de hartiutze, mai mici, mai mari, dar cu un pc si o imprimanta iti fac legitimatie de Traian Basescu, Urmashu lu' Dumnezeu pe Pamant, indrazneste cineva sa spuna ca-i un fals? De unde drak a nascut un plasar din Delta ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITOR ??? Poate ASOCIATIA RAPITORILOR DE PESTE :twisted:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Scrie răspuns