contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

In 12 septembrie am venit eu de pe Sf.Gheorghe!La Murighiol, Dunarea noua era perfect rosie, iar Dunarea veche se tulbura usor...Venea de pe la Galati cred, deoarece cand am trecut la Giurgeni mi s-a parut relativ curata.In rest ce sa zic: s-a prins crap in august bine si foarte bine, somn la fel.Noi am prins (pana sa se tulbure

) un crap mare, altii mai mici, salai, ceva somn , avatei si o singura marla

Adevarul ca unde am dat nu prea este locul ei, desi daca ma gandesc anul trecut ce facea cu irlandeza tot pe acolo...Gurile rele spuneau ca anul acesta este dezastruos pentru pescuitul la stiuca

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
wilddanube
- veteran

-
Creste, e tulbure, in limpezire pe bucla mare.
Se prinde crap, somn, stiuca. Nu toate in acelasi loc. Si nici usor.
Trebuie sa cauti mult.
Situatia se va imbunatati radical peste 14 zile odata cu stabilizarea si limpezirea apelor
www.wilddanube.ro
-
wilddanube
- veteran

-
Va fi bine peste vreo 10 zile.
E de venit
www.wilddanube.ro
-
p5ih0
- veteran

-
voaim sa plec eu maine in zona uzlina-caraorman, am sunat la omu care ne asigura trasportul si a zis ca e trist rau

, saptamana trecuta sa interesat in stanga si in dreapta si vestile au fost cat se poate de proaste , nimeni nu prinde nici o coada de stiuca, apa e destul de tulbure si in crestere... mare pacat , planuisem totul si pe ultima suta de metrii a trebuit anulata toata misculatia... Amanam
pana atunci mai ziceti si voi ce rezultate ati avut daca ati fost prin delta ...
-
cristiss
- utilizator nou

-
wilddanube: poti sa-mi spui si mie ceva de concesiuni? s-au ridicat? mai sunt valabile? ma intereseaza mai mult pe zona unde are raduta.
-
cristiss
- utilizator nou

-
wilddanube: poti sa-mi spui si mie ceva de concesiuni? s-au ridicat? mai sunt valabile? ma intereseaza mai mult pe zona unde are raduta.
-
ococi
- utilizator constant

wilddanube scrie:Sontea a fost dragata. Probabil asta e o cauza importanta.
Saptamana trecuta au fost variatii de cote si de conditii atmosferice.
Pe Sfantu` s-a prins bine crap, dar pe zonele mai putin batute.
Stiuca a fost foarte greu de gasit anul acesta, poate peste 3 saptamani, dupa ce creste apa si o baga pe ghioluri
Va rog sa-mi spuneti (daca stie cineva) cum se poate pescui legal in zona canal Sontea, Lac Fortuna si imprejurimi! Este concesionat? La cine? Cit este taxa si unde se poate plati?
Plec peste 14 zile in zona si citeva informatii ar fi binevenite!
Multumesc!
Manu
-
wilddanube
- veteran

-
Cu concesiunile astea e o adevarata poveste. Trista poveste din pacate !
Practic permisele ajvps nu sunt valabile si veti fi intrebati de diversi lipoveni motorizati daca sunteti in regula. Veti vedea ca nu sunteti si va vor solicita o taxa. De 15, 25 ron pe zi. Va sfatuiesc sa solicitati taxa pe an care nu trebuie depeseasca 100 ron
www.wilddanube.ro
-
ss
- senior

-
Chiar, Cristi, sambata pe Litcov m-a agatat un maimutoi de mi-a aratat tot soiu' de legitimatii de la Asociatia de Pescuit la Rapitori Tulcea, sau ceva pe-acolo, mi-a aratat un cartonas de semana cu al meu de la AGVPS Tulcea, dar nu chiar, mi-a vandut ca au concesiune pe toata Delta cu exceptia Chilia si imprejurimi ( ca acolo e dom' Raduta, mahar mare

) si c-ar vrea 15 Ron pe zi pe canale si 25 Ron pe lacuri. Eram nervos pe apa tulbure si pestele care se ascundea de mine, asa ca aveam o moaca suficient de fioroasa ca sa ma creada ca mi se rupe de concesionaru' lui si de tot neamu' lui cel adormit si a taiat-o. Oricum n-aveam nici un motiv sa-l cred ca e stapan unic peste Delta, fara vre-un baiet cu ochi albastri, tuns si imbracat elegant in uniforma nu-i dadeam nici un gat de palinca
Pan' la urma cine drak a mostenit Delta de la AJVPS ?
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
ococi
- utilizator constant

wilddanube scrie:Cu concesiunile astea e o adevarata poveste. Trista poveste din pacate !
Practic permisele ajvps nu sunt valabile si veti fi intrebati de diversi lipoveni motorizati daca sunteti in regula. Veti vedea ca nu sunteti si va vor solicita o taxa. De 15, 25 ron pe zi. Va sfatuiesc sa solicitati taxa pe an care nu trebuie depeseasca 100 ron
Multumesc de sfaturi!
ai idee unde (sau la cine) sa cerem taxa pe an? La primul venit in zona care cere actele sa vada daca ai voie sa pescuiesti? Chestia este ca nu banul este problema dar nici n-am de gind sa ,, depun ,, ca fraierul la primul venit si nici sa ma troznesc cu careva pe acolo (de altfel vom fi mai multi d-aia sunt asa hotarit). Multumesc pentru raspuns!
Manu