Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Noutati Delta Dunarii
Multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte.
Concluzie generala:stiuca mananca de rupe pamantul.
Decizie:Plec in delta.
Concluzie generala:stiuca mananca de rupe pamantul.
Decizie:Plec in delta.
Marius info de azi din Mila 23: Stiuca mananca binisor nu extraordinar pe Fortuna. Crap se prinde bine....la plasa.....dunarea veche inca e tulbure deci crapul inca nu. Eu am amnat pe la sfarsit de luna iesire. Fir intins.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
Info de la Murighiol:
- campat pe brat, ceva mai in fata de cormoran cum mergi dinspre murighiol spre mahmudia, 4 zile
- tantarii necrutatori, nu se poate pescui daca afara nu arde soarele, in mijlocul zilei fara soare si temperatura ridicata nu poti rezista pe mal, noaptea am lasat doar lansetele la pescuit si ne-am adapostit in pavilioane si corturi. (de vreo 3 ani am iesiri in zona asta, vara-toamna de cateva ori pe an, n-am patit niciodata ca tantarii sa fie asa infometati, in general vara aveau seara 2-3 ore cand ieseau "la masa"),
- la stationar intr-o zi intreaga, vreo 14 lansete si cateva undite, eu + inca un baiat = 1 caras si o platica
- noaptea la un carasel lasat intr-o montura de stiuca s-a agatat un salau de vreo 2kg
- apa mare si tulbure pe brat iar pe lacuri destul de limpede.
- pe lacuri la spinning (uzlina+isac+canalul dintre ele) biban + marlite pana intr-un kg; am avut 2 iesiri
- campat pe brat, ceva mai in fata de cormoran cum mergi dinspre murighiol spre mahmudia, 4 zile
- tantarii necrutatori, nu se poate pescui daca afara nu arde soarele, in mijlocul zilei fara soare si temperatura ridicata nu poti rezista pe mal, noaptea am lasat doar lansetele la pescuit si ne-am adapostit in pavilioane si corturi. (de vreo 3 ani am iesiri in zona asta, vara-toamna de cateva ori pe an, n-am patit niciodata ca tantarii sa fie asa infometati, in general vara aveau seara 2-3 ore cand ieseau "la masa"),
- la stationar intr-o zi intreaga, vreo 14 lansete si cateva undite, eu + inca un baiat = 1 caras si o platica
- noaptea la un carasel lasat intr-o montura de stiuca s-a agatat un salau de vreo 2kg
- apa mare si tulbure pe brat iar pe lacuri destul de limpede.
- pe lacuri la spinning (uzlina+isac+canalul dintre ele) biban + marlite pana intr-un kg; am avut 2 iesiri
Vremurile frumoase au trecut ...
Aoleu, sper sa mai dispara din tantari, in doua saptamani. Pana acum am mers prin Delta doar in sfarsitul lui octombrie, dar anul asta am planificat iesirea mai repede.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Ceva noutati? Cum se mai prezinta cotele apelor in Delta?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- wilddanube
- veteran
Am ajuns in balta de vreo 5 ore. Cote de primavara - peste 300 Tulcea. Ghioluri limpezi, brate nu foarte tulburi. De poimaine in scadere
Am fost 2 ore dupa stiuca. M-am intors de vreo 10 minute. Vreo 20 de bucati in 2 oameni. Doar 7 intre 1 si 2 kg.
A fost mai bine decat ma asteptam
Am fost 2 ore dupa stiuca. M-am intors de vreo 10 minute. Vreo 20 de bucati in 2 oameni. Doar 7 intre 1 si 2 kg.
A fost mai bine decat ma asteptam
www.wilddanube.ro
fara activitate notabila in zona crisan la stiuca
apa maaaare, curata in ghioluri si nasulie pe dunare, unela canale mai curate dar doar in comparatie cu bratele principale
apa maaaare, curata in ghioluri si nasulie pe dunare, unela canale mai curate dar doar in comparatie cu bratele principale
- wilddanube
- veteran
Sa traiti dom'lor pescari!
Ca multi dintre noi ma bag si eu in acest topic cu o intrebare despre zona Partizani.
Weekend-ul viitor (10,11,12 octombrie) merg cu prietenii in Delta (vrem o iesire mai "low cost"), avem cazare la Partizani (o cunostinta si este mai ieftin
)
Vom pescui o parte dintre noi la stationar si o parte spinning la stiuca, biban.
Despre stiuca este vorba: este apa limpede in zona?, am vazut pe maps lacul Tataru la vreo 2km de Partizani(am aproximat eu) este ok pt stiuca?
Multumesc frumos pentru orice fel de informatii despre aceasta zona.
Ca multi dintre noi ma bag si eu in acest topic cu o intrebare despre zona Partizani.
Weekend-ul viitor (10,11,12 octombrie) merg cu prietenii in Delta (vrem o iesire mai "low cost"), avem cazare la Partizani (o cunostinta si este mai ieftin

Vom pescui o parte dintre noi la stationar si o parte spinning la stiuca, biban.
Despre stiuca este vorba: este apa limpede in zona?, am vazut pe maps lacul Tataru la vreo 2km de Partizani(am aproximat eu) este ok pt stiuca?
Multumesc frumos pentru orice fel de informatii despre aceasta zona.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de
facut!
facut!
>tivi< La ce nivel a ajuns apa, accesul este facil pe toate lacurile din zona , gandesc eu. Nu am mai fost de ceva vreme pe lacurile din zona Ilgani , care cateodata, ofera surprize, mai ales pe nivelul actual al apei. Daca aveti barca , Papadia (si ramificatiile)este calea spre "eden".
Fir intins !
Fir intins !