Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Re: Noutati Delta Dunarii
De dimineata am dat de salau
Intre 0,5 si 3 kg. Peste 10 bucati
Dunarea se tulbura
Apa e buna pe Bucle, Dunarile vechi si canale interioare.
Limpede, poate prea limpede pe ghioluri.
Stiuca dimineata devreme !
Intre 0,5 si 3 kg. Peste 10 bucati
Dunarea se tulbura
Apa e buna pe Bucle, Dunarile vechi si canale interioare.
Limpede, poate prea limpede pe ghioluri.
Stiuca dimineata devreme !
www.wilddanube.ro
Somn la spin pe nicaieri?
26-29 iulie, zona murighiol, cormoran-uzlina, campat la cort pe bratul vechi.
spinning pe brat: nici un rezultat
spinning pe lacul chiril: dimineata devreme pana a rasarit soarele (aproximativ o ora), cam 10 stiuci (intre 700g si 2kg) + bibanei, dupa ora magica nu a mai muscat nimic, incercat si locuri pe isac. (4 insi am pescuit); am prins cea mai proasta zi din sejur la spinning, daca mergeam cu o zi inainte probabil aveam cateva ore de stiucareala serioasa (vineri a fost innorat si cu ploi pana pe la ora 12-13, era excelent de spinning)
la stationar pe brat: somotei (mici rau, maxim 500g), cativa ciortani (vreo 4-5 pana in 2kg), carasi (15-20 bucati), albitura (nu foarte multa). (4-5 insi am pescuit mai serios)
spinning pe lacul chiril: dimineata devreme pana a rasarit soarele (aproximativ o ora), cam 10 stiuci (intre 700g si 2kg) + bibanei, dupa ora magica nu a mai muscat nimic, incercat si locuri pe isac. (4 insi am pescuit); am prins cea mai proasta zi din sejur la spinning, daca mergeam cu o zi inainte probabil aveam cateva ore de stiucareala serioasa (vineri a fost innorat si cu ploi pana pe la ora 12-13, era excelent de spinning)
la stationar pe brat: somotei (mici rau, maxim 500g), cativa ciortani (vreo 4-5 pana in 2kg), carasi (15-20 bucati), albitura (nu foarte multa). (4-5 insi am pescuit mai serios)
Vremurile frumoase au trecut ...
- crapmaniacul
- veteran
Cum te-ai descurcat cu tantarii ? Am inteles ca de la revarsarile Dunarii de anul asta sunt milioane de miliarde si nemilosi tare ... Cum i-ai dovedit ?Maniacs scrie:26-29 iulie, zona murighiol, cormoran-uzlina, campat la cort pe bratul vechi.
Pai nu prea ai ce sa le faci ... Au perioada lor cand mananca tot ce simt - pe inserat sunt nemilosi ... Cu mersul "la baie" e jale in orice perioada a zilei, marea drama e la cacare ... Noi am avut spirale pe care le ardeam langa corturi si pe langa bete (oricum nu prea au efect in camp deschis) ... Cand nu mai suportam sa ma scarpin pe maini foloseam spirt, calmeaza "umflaturile" ...
Vremurile frumoase au trecut ...
- wilddanube
- veteran
de dimineata am prins stiuca si biban. Multa stiuca
Apa in scadere
Brate inspre limpezire
Apa in scadere
Brate inspre limpezire
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
Am fost la stiuca si la salau. Am prins. Nimic mai mare de 1,5 kg.
Cele mai multe stiuculite pana in 600 gr. De la 4.30 pana pe la 9.00 se pot lua la vreo suta de bucatele in 2 oameni
Salaiasi pana in 500 gr- doar 4 peste kil intr-o juma`de zi
Cica se prinde caras - nu ca v-ar interesa.
La crap ma duc saptamana viitoare
Cele mai multe stiuculite pana in 600 gr. De la 4.30 pana pe la 9.00 se pot lua la vreo suta de bucatele in 2 oameni
Salaiasi pana in 500 gr- doar 4 peste kil intr-o juma`de zi
Cica se prinde caras - nu ca v-ar interesa.
La crap ma duc saptamana viitoare
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
Bratul s-a tulburat ! Si a crescut usor. De maine scade.
Ieri dimineata 3 ore dimineata la salau - un singur tzac.
Este ora 3.15 A.M. Intr-o ora plec dupa stiuca !
Ieri dimineata 3 ore dimineata la salau - un singur tzac.
Este ora 3.15 A.M. Intr-o ora plec dupa stiuca !
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
Dimineata pe un ghiol - 35 de bucatele - doar 2 la kil, cele mai multe sub 500 gr
Dupa amiaza pe alte 2 ghioluri nici un tzac, pe al treilea 2 la 300 si una la 1,5
Dunarea se limpezeste incet incet
Dupa amiaza pe alte 2 ghioluri nici un tzac, pe al treilea 2 la 300 si una la 1,5
Dunarea se limpezeste incet incet
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
Pe la pranz la salau vreo 2 ore - nici un tzac
Crap - nu
Somotel- elicopter - din belsug
Crap - nu
Somotel- elicopter - din belsug
www.wilddanube.ro