Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Noutati Delta Dunarii
seara/noaptea ai incercat la salau/somn la spin?
- wilddanube
- veteran
Spinning nocturn - Nu in ultimiii ani.sosoktm scrie:seara/noaptea ai incercat la salau/somn la spin?
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
Ape mari, tulburi pe brate, limpezi pe ghioluri
In crestere si saptamana viitoare. Cota probabila Tulcea - 300
Pe aici pe la mine-n cartier stiuci si bibani.
Spre deosebire de locurile pe unde a bantuit Liviu aici toate ambarcatiunile circula corespunzator. Pe ghioluri nimeni nu se apropie de alta barca la o distanta mai mica de 100 m. Nimeni nu retine stiuculitele de 100 gr. Nu mai vezi un pet sau o cutie de bere pe zeci de km patrati.
Lasand gluma la o parte acum sunt la o cafea pe terasa pe ponton. Km 44. In surdina ascult Golden Heart - knopfer.
Dunarea este atat de tulbure incat jigurile stau cuminti in camera lasand gura Dranovului neprospectata.
In crestere si saptamana viitoare. Cota probabila Tulcea - 300
Pe aici pe la mine-n cartier stiuci si bibani.
Spre deosebire de locurile pe unde a bantuit Liviu aici toate ambarcatiunile circula corespunzator. Pe ghioluri nimeni nu se apropie de alta barca la o distanta mai mica de 100 m. Nimeni nu retine stiuculitele de 100 gr. Nu mai vezi un pet sau o cutie de bere pe zeci de km patrati.
Lasand gluma la o parte acum sunt la o cafea pe terasa pe ponton. Km 44. In surdina ascult Golden Heart - knopfer.
Dunarea este atat de tulbure incat jigurile stau cuminti in camera lasand gura Dranovului neprospectata.
www.wilddanube.ro
"Spre deosebire de locurile pe unde a bantuit Liviu aici toate ambarcatiunile circula corespunzator. Pe ghioluri nimeni nu se apropie de alta barca la o distanta mai mica de 100 m. Nimeni nu retine stiuculitele de 100 gr. Nu mai vezi un pet sau o cutie de bere pe zeci de km patrati."
Sper ca nu ai mutat pontoanele pe cursul german al Dunarii !?
Saptamana trecuta/curenta, am vrut sa te sun ,chiar trebuia sa aranjez o cazare pt. niste amici in zona ta. Se intampla rar dar , se intampla, mi-am uitat acasa incarcatorul de la tel.si nu am gasit in zona unul sa se potriveasca si incarcatorul acumulatorilor pt. aparatul foto(cu asta m-am descurcat). Telefonul a amutit la intrarea in Tulcea(am plecat cu el descarcat total)si am ramas "orbit"partia pe toate perioada sejurului(7zile).
Sper ca nu ai mutat pontoanele pe cursul german al Dunarii !?
Saptamana trecuta/curenta, am vrut sa te sun ,chiar trebuia sa aranjez o cazare pt. niste amici in zona ta. Se intampla rar dar , se intampla, mi-am uitat acasa incarcatorul de la tel.si nu am gasit in zona unul sa se potriveasca si incarcatorul acumulatorilor pt. aparatul foto(cu asta m-am descurcat). Telefonul a amutit la intrarea in Tulcea(am plecat cu el descarcat total)si am ramas "orbit"partia pe toate perioada sejurului(7zile).
cred ca te-ai simtit minunat fara zbarnaitoare
mi-e dor de delta

mi-e dor de delta

Kkt, poate in 2-3 saptamani sa fie ok.wilddanube scrie: Dunarea este atat de tulbure incat jigurile stau cuminti in camera lasand gura Dranovului neprospectata.
- wilddanube
- veteran
Ceva noutati?
Parca as face o iesire saptamana viitoare.
Ma intereseaza in general zona Mila 23.
Multumesc anticipat.
Parca as face o iesire saptamana viitoare.
Ma intereseaza in general zona Mila 23.
Multumesc anticipat.
Stie careva cum sta treaba prin zona Murighiol, pe brat, pe lacurile uzlina si isac?
La sfarsitul saptamanii viitoare am o iesire de cateva zile si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
La sfarsitul saptamanii viitoare am o iesire de cateva zile si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.
Vremurile frumoase au trecut ...
Chiar nu poate oferii nimeni niste impresii recente din delta?