Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Lostrita
- utilizator constant
Re: Noutati Delta Dunarii
La inceputul lunii septembrie vreau sa merg in delta, sa ma cazez la o pensiune cu sotia si sa pescuiesc efectiv la salau, stiuca, biban,avat aproximativ o saptamana. Va rog sa imi recomandati o pensiune unde pot ajunge cu masina personala (de preferat).Mentionez ca nu am barca si urmeaza sa inchiriez una cu barbagiu pentru a intra in anumite incinte.Este prima iesire in delta si orice sfat sau parere este foarte bine venita.Cu stima....
eu te-as sfatui sa mai gasesti pe cineva care a mers mai des ,sau mai bine incearca la cristi - wilddanube fiindca per ansamblu vei iesi mai bine ,dacat sa ajungi la mana celor de acolo ,care te tund de bani imediat si de multe ori fara rost,mai ales daca te vad ca esti novice.
Adrian
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
- Lostrita
- utilizator constant
Multumesc Adrian !
- Lostrita
- utilizator constant
Domnilor, am o alta dilema. Am doua oferte foarte interesante la preturi pentru cazare in delta si anume una in zona Murighiol iar cealalta in Crisan.Dat fiind ca o sa pescuiesc exclusiv la rapitori va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti care zona se preteaza mai bine pentru pescuitul rapitorilor Zona Crisan sau Zona Murighiol.Multumesc !
uita de murigiol ......fugi cat mai departe de zonele usor accesibile
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
In zona Murighiol se electrocuteaza tot...
-
- junior
saptamana viitoare dau si eu o fuga in Delta
cel mai probabil Delta Paradis si cel mai probabil pescuit exclusiv pe incinta
aveti ceva noutati de pe acolo?
merge stiuca?
daca da la ce merge cel mai bine?
multumesc
cel mai probabil Delta Paradis si cel mai probabil pescuit exclusiv pe incinta
aveti ceva noutati de pe acolo?
merge stiuca?
daca da la ce merge cel mai bine?
multumesc
Si eu dau o ruta in delta de pe 6 pana pe 10 la gorgova,vis-a-vis de sat,la confluenta dintre canalul care merge la mila 23 si sulina....Ceva ponturi pt zona aceea?:D
eu am fost de 3 ori anul asta in Delta, de fiecare data cazat in Murighiol. sincer, nu am vazut pe nimeni sa electrocuteze. i-am vazut punand plase in plina prohibitie pe Uzlina si Chiril, dar cam atat.nik2008 scrie:In zona Murighiol se electrocuteaza tot...
- wilddanube
- veteran
Am prins ceva salau, pana in 1,5 kg si crap pana in 5 kg
In barca - sauna . Dar se pare ca se racoreste
In barca - sauna . Dar se pare ca se racoreste
www.wilddanube.ro