Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Noutati Delta Dunarii
Jale mare...Probabil ca nici anul asta nu pescuiesc in Delta...Motive...suficiente! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cu ce barca ai fost, Costica ?costica_fishing scrie:Confirm si eu cele scrise de Nemernic.
Sambata trecuta am colindata zona Uzlina. Apa sus si peste deloc.
In canalul dintre Uzlina si Isac 2-3 bibani.
Pe Chiril - nici o trasatura.
Am ajuns pana in Crisan intr-o zi si in alta pana la Rosu. Acolo, pe canal cativa bibani. Si plase monifilament.
Nu te lasa nimeni sa cibiri pe mal, ca cica e "proprietate privata". Am renuntat si m-am "integrat in natura" direct din barca.
Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez.
Costica.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- wilddanube
- veteran
Peste va fi anul acesta mai mult ca anul trecut.
Sa asteptam sa se stabilizeze cotele
Sa asteptam sa se stabilizeze cotele
www.wilddanube.ro
Sunt de 6 zile in Delta
Zona - Mila 23 .
Am gasit cateva marlite pe canalele inchise, salai destul de activi cu atacuri multe pe care nu stiu cum sa-i prind, avati care ataca ca si nebunii la suprafata si pe care ii mai pacalesc cu cate o rotativa .
Vremea este minunata si dat fiind faptul ca stiucile dorm am facut multe ture in zona batand zeci de km pentru a ma bucura de acest loc minunat.
Mai stam 2-3 zile dar nu cred ca avem destul timp pentru a gasi stiucle.
Adrian
Zona - Mila 23 .
Am gasit cateva marlite pe canalele inchise, salai destul de activi cu atacuri multe pe care nu stiu cum sa-i prind, avati care ataca ca si nebunii la suprafata si pe care ii mai pacalesc cu cate o rotativa .
Vremea este minunata si dat fiind faptul ca stiucile dorm am facut multe ture in zona batand zeci de km pentru a ma bucura de acest loc minunat.
Mai stam 2-3 zile dar nu cred ca avem destul timp pentru a gasi stiucle.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
- wilddanube
- veteran
Adrian - tot la Mila ? Nu ziceai ca mai schimbi locul ?
In zona nu prea sunt salai ci doar strapi. De aia poate nu reusesti sa scoti.
Ape in scadere, in limpezire dar inc nu s-au stabilizat
In zona nu prea sunt salai ci doar strapi. De aia poate nu reusesti sa scoti.
Ape in scadere, in limpezire dar inc nu s-au stabilizat
www.wilddanube.ro
sunt si salai, dar pe bratele mari doar. acolo unde dai tu si ai atacuri sunt in perioada asta doar strapi, si aia foarte mici
Aveti dreptate.
In 8 zile cateva marlite, cativa strapi, niste avati.
Am vazut in schimb cand m-am dus sa-i cumpar la navasta-mea un peste ( acesta a fost compromisul de a aduce macar cativa pesti acasa) ca cei cu plasele retin totul.
Marlite de 25-30 cm cu sutele.
De aceea nu mai este peste.
Nici ei nu aveau stiuca mai mare de 700 g, asa ca am cumparat niste marlite ca si cele pe care eu le-am eliberat.
De data asta mergand cu sotia am facut si ompromisul acesta, dar a avut un avantaj faptul ca nu au tras pestii,, asa am facut zeci de Km in delta si am descoperit niste locuri absolut fantastice- aveai impresia ca intrii in jurasic Park, te asteptai doar sa apara vre-un monstru pe langa tine .Gps-ul sa traiasca.
Cristi- din pacate la tine nu mai erau locuri, doar te-am intrebat despre asta, chiar ma gandeam sa mai vad si alta zona, asa ca am gasit o alta solutie .
Pentru cazare am gasit o cabana care ne-a multumit total, a unui Clujean de-al nostru, la un pret bun si cu conditii foarte bune.
Cu riscul de a ma injura ca fac publicitate , din cauza ca am fost multumit ,va recomand pensiunea Green Frog -mila 23-
Dl Pop Gabi( vedeti pe google ca si eu de acolo l-am luat).
Adrian
In 8 zile cateva marlite, cativa strapi, niste avati.
Am vazut in schimb cand m-am dus sa-i cumpar la navasta-mea un peste ( acesta a fost compromisul de a aduce macar cativa pesti acasa) ca cei cu plasele retin totul.
De aceea nu mai este peste.
Nici ei nu aveau stiuca mai mare de 700 g, asa ca am cumparat niste marlite ca si cele pe care eu le-am eliberat.
De data asta mergand cu sotia am facut si ompromisul acesta, dar a avut un avantaj faptul ca nu au tras pestii,, asa am facut zeci de Km in delta si am descoperit niste locuri absolut fantastice- aveai impresia ca intrii in jurasic Park, te asteptai doar sa apara vre-un monstru pe langa tine .Gps-ul sa traiasca.
Cristi- din pacate la tine nu mai erau locuri, doar te-am intrebat despre asta, chiar ma gandeam sa mai vad si alta zona, asa ca am gasit o alta solutie .
Pentru cazare am gasit o cabana care ne-a multumit total, a unui Clujean de-al nostru, la un pret bun si cu conditii foarte bune.
Cu riscul de a ma injura ca fac publicitate , din cauza ca am fost multumit ,va recomand pensiunea Green Frog -mila 23-
Dl Pop Gabi( vedeti pe google ca si eu de acolo l-am luat).
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
eu am fost in mai in Delta si, desi prohibia era in toi, am vazut, chiar si fotografiat, localnici cu plase pe Uzlina si Chiril, in vazul lumii. lipoveanul nostru zice ca e din ce in ce mai rau, in ceea ce priveste exploatarea cu plasele in Delta. oamenii devin tot mai lacomi.adriand scrie:cei cu plasele retin totul.
care oameni?!!
.
.
.
se presupune ca omul are dicernamant si judecata,
cei din aceste zone nu au asa ceva
.
.
.
se presupune ca omul are dicernamant si judecata,
cei din aceste zone nu au asa ceva

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Cand mai vedeti un lipovean sa mi-l aratati si mie...