Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
radu st
junior
junior

stiuca ?

Mesaj de radu st » 12 Sep 2011, 09:07

Rugaminte pt wilddanube

Pe unde se prinde stiuca (dunare, lacuri, canale) si la ce ?
Merci

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 12 Sep 2011, 11:04

Tocmai am scris aici http://wilddanube.ro/ro/noutati_pescuit.html
Nemaifiind pe ghioluri va adaptati la pescuitul stiucii pe Dunare. Ca la salau si somn la spinning.
www.wilddanube.ro

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 12 Sep 2011, 21:32

A mai fost atat de scazuta Delta? Eu unul nu am mai vazut asa ceva de cand urmaresc/merg in delta..... Pe canalul de iesire de la Dunavatu se merge NUMAI pe centrul canalului si pe acolo usurel
RX6 & Daiwa SS owner!

Baciux
junior
junior

Mesaj de Baciux » 13 Sep 2011, 20:50

fanelul scrie:A mai fost atat de scazuta Delta? Eu unul nu am mai vazut asa ceva de cand urmaresc/merg in delta..... Pe canalul de iesire de la Dunavatu se merge NUMAI pe centrul canalului si pe acolo usurel
Salutare,

Voi merge in ultima saptamana din septembrie in Delta, in zona Maliuc. Sincer ma cam sperie ca apa scade insa cu toate acestea fiind prima incursiune imi recomandati ceva balti prin zona( daca n-or seca pana atunci :( )?

mariusz
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusz » 19 Sep 2011, 11:19

Salut,

Vreau sa fac un pescuit in Delta incepand de sambata 24.09.Rog pe toti care pot da informatii proaspete sa ma ajute.Mentionez ca zona de campare este undeva la intersectia dintre Stipoc si Pardina si pestele vizat este stiuca.

Multumesc.

MariusMKV
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MariusMKV » 20 Sep 2011, 08:41

@mariusz in zona aia chiar nu stiu unde ai putea campa sa ai si putina umbra... poti incerca pe canalul 36 si ai mai multe posibilitati

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 21 Sep 2011, 12:58

A fost fi-meu in perioada 6-11 septembrie la Nufaru, cu rezultate minore spre dezamagitoare: stiuci putin mai mari ca pixul, somotei abia nascuti, vreo trei ciortani sub trei litre.
Singurul peste cat-de-cat rasarit a fost carasul, da' si asta mofturos, cu toane.

mariusz
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusz » 21 Sep 2011, 13:04

Problema cu cazarea e rezolvata,ma interesa mai mult daca merge stiuca in perioada asta avand in vedere ca am inteles ca apa e foarte scazuta.
Multumesc.

MariusMKV
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MariusMKV » 21 Sep 2011, 15:13

Este putin c`am devreme pt stiuca , parerea mea , eu zic sa mai astepti pana se lasa bine iarba...

ibanez
utilizator nou
utilizator nou

Stipoc Pardina

Mesaj de ibanez » 22 Sep 2011, 10:11

mariusz scrie:Salut,

Vreau sa fac un pescuit in Delta incepand de sambata 24.09.Rog pe toti care pot da informatii proaspete sa ma ajute.Mentionez ca zona de campare este undeva la intersectia dintre Stipoc si Pardina si pestele vizat este stiuca.

Multumesc.
Salut ,

Am fost acum doua saptamani in zona iar rezultatele au lasat de dorit . Stiuca pe Stipoc ,deloc .M-am retras pe canal 36 si acolo cred ca am prins , in total ,cel putin 40 Kg ciortan ,caras si un somotei la 3 ,7 kg. Din pacate ,ciortanul , in mare parte era sub dimensiuni si am pastrat numai cateva bucati la 2 kg plus somnul .Apa era f scazuta si din cate am inteles este in scadere .Am stat 2 zile pe canal 36 si se vedea cum scade de la ora la ora .Fata de iulie ,cand am mai fost pe 36 ,a scazut apa cu cel putin 1,5 m .Dezastru !! Nu am incercat sa dau pe Iacubova , acolo am prins ,in iulie, 2 stiuci la 4 kg .Oricum . mai intreaba , poate a mai fost cineva curand sau du-te mai departe spre Chilia .Sansele sunt mai mari acolo , pe Dunarea mare.

Scrie răspuns