Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Tocmai am scris aici http://wilddanube.ro/ro/noutati_pescuit.html
Nemaifiind pe ghioluri va adaptati la pescuitul stiucii pe Dunare. Ca la salau si somn la spinning.
Nemaifiind pe ghioluri va adaptati la pescuitul stiucii pe Dunare. Ca la salau si somn la spinning.
www.wilddanube.ro
Salutare,fanelul scrie:A mai fost atat de scazuta Delta? Eu unul nu am mai vazut asa ceva de cand urmaresc/merg in delta..... Pe canalul de iesire de la Dunavatu se merge NUMAI pe centrul canalului si pe acolo usurel
Voi merge in ultima saptamana din septembrie in Delta, in zona Maliuc. Sincer ma cam sperie ca apa scade insa cu toate acestea fiind prima incursiune imi recomandati ceva balti prin zona( daca n-or seca pana atunci

- AdarMarian
- junior
Stipoc Pardina
Salut ,mariusz scrie:Salut,
Vreau sa fac un pescuit in Delta incepand de sambata 24.09.Rog pe toti care pot da informatii proaspete sa ma ajute.Mentionez ca zona de campare este undeva la intersectia dintre Stipoc si Pardina si pestele vizat este stiuca.
Multumesc.
Am fost acum doua saptamani in zona iar rezultatele au lasat de dorit . Stiuca pe Stipoc ,deloc .M-am retras pe canal 36 si acolo cred ca am prins , in total ,cel putin 40 Kg ciortan ,caras si un somotei la 3 ,7 kg. Din pacate ,ciortanul , in mare parte era sub dimensiuni si am pastrat numai cateva bucati la 2 kg plus somnul .Apa era f scazuta si din cate am inteles este in scadere .Am stat 2 zile pe canal 36 si se vedea cum scade de la ora la ora .Fata de iulie ,cand am mai fost pe 36 ,a scazut apa cu cel putin 1,5 m .Dezastru !! Nu am incercat sa dau pe Iacubova , acolo am prins ,in iulie, 2 stiuci la 4 kg .Oricum . mai intreaba , poate a mai fost cineva curand sau du-te mai departe spre Chilia .Sansele sunt mai mari acolo , pe Dunarea mare.