Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Am fost pe Trei Iezere si Bogdaproste dar numai pe trei iezere am gasit apa acceptabila. Am prins destul de bine, problema a fost vremea cu soare si fara vant asa ca numai dimineata si dupamasa a mers. Cam 20% din lac a fost cu apa curata si locurile se schimbau de la o zi pe alta. Pe bogdaproste apa era murdara dar se mai prindea stiuca si asa, poate s-a mai limpezit macar o parte de atunci.
Poti sa incerci si Dunarea Veche, acolo am luat in fiecare zi bucati peste 2-3 kile la twistere mari si cicade.
Poti sa incerci si Dunarea Veche, acolo am luat in fiecare zi bucati peste 2-3 kile la twistere mari si cicade.
- wilddanube
- veteran
Ieri m-am intors din delta...apa scazuta si in scadere...stiuca putina...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Am fost in Delta in perioada 18-21 octombrie. Vreme excelenta, apa insa rece, intre 10 si 12 grade. Am pescuit la crap si stiuca.
Rezultate slabe, sub asteptarile mele. Atat localnicii din Mila, cat si cei din Uzlina mi-au confirmat faptul ca pana la racirea brusca a vremii, pestele manca bine, chiar foarte bine, in special crapul.
La stiuca am pescuit pe Trei Iezare, Bogdaproste si Stipoc. Bucati mici si apatice. In schimb bibanul era extrem de activ.
Rezultate slabe, sub asteptarile mele. Atat localnicii din Mila, cat si cei din Uzlina mi-au confirmat faptul ca pana la racirea brusca a vremii, pestele manca bine, chiar foarte bine, in special crapul.
La stiuca am pescuit pe Trei Iezare, Bogdaproste si Stipoc. Bucati mici si apatice. In schimb bibanul era extrem de activ.