Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Astazi in zona Uzlina am dat la jig-uri dupa salau.
Am luat un romanesc de 4,5 kg care a atacat un shad alb. Crapul a fost prins de gura.
Este a doua oara in toate partidele mele de pescuit in Delta cand crapul ataca nalucile. Prima data a fost la Perisor pe incinte, intr-o primavara, acum vreo 8 ani.
Atunci a atacat un Dolinger argintat.
Este multa stiuca la plase dar la linguri cred peste vreo 3 saptamani cand se vor limpezi canalele si garlele.
Dunarea este mult mai limpede decat "balta"
Am luat un romanesc de 4,5 kg care a atacat un shad alb. Crapul a fost prins de gura.
Este a doua oara in toate partidele mele de pescuit in Delta cand crapul ataca nalucile. Prima data a fost la Perisor pe incinte, intr-o primavara, acum vreo 8 ani.
Atunci a atacat un Dolinger argintat.
Este multa stiuca la plase dar la linguri cred peste vreo 3 saptamani cand se vor limpezi canalele si garlele.
Dunarea este mult mai limpede decat "balta"
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
Plase...curent...atitudine...prostie...saraca delta cate trebuie sa indure...!!!
Dau un exemplu de atitudine...de eu unul am ramas socat...doi asa zisi pescari de stiuca...au batut lacurile si japsele din zona uzlina o zi intreaga si au bagat la juvelnic absolut tot ce au prins...si marlitele de 2-300g...si cand au ajuns la mal au ales ce era mai mare si restul...moarte evident..le-au lasat pe mal... Parte si mai proasta este ca barcagiul era om din delta si singurul lui comentariu vis-a-vis de isprava asta de toata lauda a fost: "las ca o mananca cainii"...
Daca as fi putut i-as fi deportat in siberia pe toti trei...
Dau un exemplu de atitudine...de eu unul am ramas socat...doi asa zisi pescari de stiuca...au batut lacurile si japsele din zona uzlina o zi intreaga si au bagat la juvelnic absolut tot ce au prins...si marlitele de 2-300g...si cand au ajuns la mal au ales ce era mai mare si restul...moarte evident..le-au lasat pe mal... Parte si mai proasta este ca barcagiul era om din delta si singurul lui comentariu vis-a-vis de isprava asta de toata lauda a fost: "las ca o mananca cainii"...
Daca as fi putut i-as fi deportat in siberia pe toti trei...
- wilddanube
- veteran
Solomon si Holbina sunt limpezi. La rupturi biban mic si aceeasi marla
Stiuca multa dar mica. Sunt mereu surprins
de tupeul dintoasei... Am luat o marla
de 20cm la Slider de....10 si mi-am doborat propriul
record cu pix de 12 la naluca de 8.
Am avut senzatii tari la alta marla de 20
pe echipamentul UL!!!
Apa calda si tantari multi.
Fire intinse!
Stiuca multa dar mica. Sunt mereu surprins