MV stiuca?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
MV stiuca?
Salut, a fost cineva de curand pe Moara Vlasiei, balta salbatica, la stiuca? Merita luata in calcul pentru o iesire? Multumesc pentru raspunsuri celor care au fost si stiu ceva concret.
Multumesc,
Multumesc,
Re: MV stiuca?
Daca e vorba de MV 1 mai bine stai acasa
Mda, despre ea era vorba. M-am dezumflat...cand ai fost?
MV1 este o balta extrem de frumoasa,plauri,mult stuf,nuferi.
seamana mult cu-o japotina din Delta
singura diferenta este ca pe maluri au inceput constructii de vile.deci se poate pescui doar pe zona cu padurea sau din barca(propie).stiuca ar mai fi dar rezultate in sezonul rece.
braconaj din partea localnicilor
ca mai peste tot....
seamana mult cu-o japotina din Delta
singura diferenta este ca pe maluri au inceput constructii de vile.deci se poate pescui doar pe zona cu padurea sau din barca(propie).stiuca ar mai fi dar rezultate in sezonul rece.
braconaj din partea localnicilor
ca mai peste tot....

Am fost in urma cu doua saptamani,am pescuit din barca,cu inca doi prieteni,de la ora 11 pana la 16.
Am folosit tot felul de naluci,oscilante,rotative,voblere,gume dar degeaba.
Nu am avut niciunul nici macar un atac.
Mai erau vreo 4 barci pe apa si la fel,zero capturi.
Am folosit tot felul de naluci,oscilante,rotative,voblere,gume dar degeaba.
Nu am avut niciunul nici macar un atac.
Mai erau vreo 4 barci pe apa si la fel,zero capturi.
Multumesc...va trebui sa ma reorientez...
De ce ?! Parerea mea e sa te duci....sa pescuiesti tu balta ! Nu lasa pe altii sa pescuiasca in locul tauemi scrie:Multumesc...va trebui sa ma reorientez...

Tu crezi ca barcile alea pe apa erau degeaba ?

Nu va mai luati fratilor dupa unii sau altii.....pescuiti voi apa pe care o vizati....si nu doar o partida....ci mai multe, apoi va faceti impresii despre respectiva apa.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:De ce ?! Parerea mea e sa te duci....sa pescuiesti tu balta ! Nu lasa pe altii sa pescuiasca in locul tauemi scrie:Multumesc...va trebui sa ma reorientez...
Tu crezi ca barcile alea pe apa erau degeaba ?Poate n-o fi mancat in ziua aceea....sau poate ca cei care erau acolo n-au pescuit unde/cum/ cu ce ...trebuia
Nu va mai luati fratilor dupa unii sau altii.....pescuiti voi apa pe care o vizati....si nu doar o partida....ci mai multe, apoi va faceti impresii despre respectiva apa.
Corect!

Convinge-te pe banii tai ca balta nu merita

Cred ca dau o fuga duminica fiind foarte aproape de mine. Revin cu rezultate. Merci baieti!
Revin cu informatii de pe Moara Vlasiei 1, balta pentru rapitori, cea care comunica cu balta de crap MV2. Am fost cu un prieten ieri, am ajuns pe la 7.30. Era un paznic in baraca, ne-a dat vasle si o greutate. Am dat pana la ora 13.00 si nu am avut nici un atac...Intr-adevar, balta frumoasa, cu apa in jur de 1,5-2 m, pe un mal padure de stejari, pe celalalt case si vile.
Pe malul cu satul dadeau localnici si la lingura si la montura cu pestisor, nu a luat nimeni nimic pana am plecat noi.
Cam atat...
Pe malul cu satul dadeau localnici si la lingura si la montura cu pestisor, nu a luat nimeni nimic pana am plecat noi.
Cam atat...