MV stiuca?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: MV stiuca?
inca o balta faina pentru stiuca distrusa....pacat.... 

Nu auziti fratilor, duceti-va si faceti ceva partide acolo cel putin 5 ca sa va convingeti nu va luati dupa altii
)) , umflati gusa la patron, offff!!!! Nemernic sa nu-mi zici ca erai intr-una din barcile alea 3-4 de care spune colegul!!! Spune-ne ca da si in week-end invadam MV1 de o sa se sperie Patronul
))

Stai linistit, prietenecipic scrie: Nemernic sa nu-mi zici ca erai intr-una din barcile alea 3-4 de care spune colegul!!! Spune-ne ca da si in week-end invadam MV1 de o sa se sperie Patronul))

Acum, revenind la parerea mea legat de pescuitul sau nepescuitul unei balti la recomandarea unuia sau altuia....m-am referit in general...nu fix la MV.
Eu, unul, nu ocolesc o balta despre care se vorbeste ca nu are peste. Probabil ca nici tu....sau ?!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Te-ai convins?ONAMIHS scrie:Nemernic scrie:De ce ?! Parerea mea e sa te duci....sa pescuiesti tu balta ! Nu lasa pe altii sa pescuiasca in locul tauemi scrie:Multumesc...va trebui sa ma reorientez...
Tu crezi ca barcile alea pe apa erau degeaba ?Poate n-o fi mancat in ziua aceea....sau poate ca cei care erau acolo n-au pescuit unde/cum/ cu ce ...trebuia
Nu va mai luati fratilor dupa unii sau altii.....pescuiti voi apa pe care o vizati....si nu doar o partida....ci mai multe, apoi va faceti impresii despre respectiva apa.
Corect!![]()
Convinge-te pe banii tai ca balta nu merita

Pai stai ca nu inteleg, tu te duci pe o balta asa din intamplare si faci 5-6 partide pe ea si daca merge bine daca nu asta e sau asculti si de sfatul unui prieten, forumist etc!!! Din cate stiu nu esti pescar de spin de prea mult timp si daca imi aduc bine aminte eu ti-am vandut prima lanseta de spin
si nu stiu la cate balti ai fost din intamplare!!! E foarte bine ca lumea spune ceea ce stie fie ca sunt mai priceputi sau nu in ale spinning-ului si de aici poti sa analizezi facand un sondaj forum,prieteni,cunostinte si d-abia atunci te duci pe o balta noua, pentru ca in ziua de azi multe balti celebre sunt goale si e bine de stiut care ce si cum!!! Fire intinse!!!

Asa e, de vreo 2 ani....si n-am mai mult de 150-160 de partide pe an .....cipic scrie:Din cate stiu nu esti pescar de spin de prea mult timp si daca imi aduc bine aminte eu ti-am vandut prima lanseta de spinsi nu stiu la cate balti ai fost din intamplare!!!
Cat despre prima mea lanseta.... cred ca ma confunzi

Din intamplare n-am fost pe nicio balta...... dar pe balti care odinioara erau renumite in salau (cum e MV cu stiuca)...crede-ma ca am fost pe foarte multe, balti despre care acum se vorbeste cum se vb despre MV

Sa te intreb ceva.... daca cineva se duce O Singura data pe o balta..... si-ti spune ca nu a prins nimic si ca parerea lui e ca balta resp. nu mai tine peste, ce faci ?! O eviti ?

In rest....fire zbuciumate

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Aaaa...ca mi-am adus aminte
prima mea lanseta de spinning a fost Okuma Alumina 240 5-25gr .......si primele stiuci prinse cu ea pe la Buturugeni Magura ...
noh uite si un pont de stiuci 

si la Cornesti.Nemernic scrie:Aaaa...ca mi-am adus aminteprima mea lanseta de spinning a fost Okuma Alumina 240 5-25gr .......si primele stiuci prinse cu ea pe la Buturugeni Magura ...
noh uite si un pont de stiuci

apropo , ce'o mai fi pe acolo ?
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
ADEVARAT !! Ce amintiri frumoase....audumbre scrie:si la Cornesti.![]()
apropo , ce'o mai fi pe acolo ?
Bre....prin 2011 am auzit ca ar fi golit-o ca pe cealalta si ar fi scos toata stiuca, populand apoi cu crap.....mama lor mamaligari.
Cica ar mai fi una tot prin zona

p.s.: iti mai aduci aminte cand i-a plecat lanseta mosului din dreapta noastra ?

p.p.s.: vezi in galeria mea....prima stiuca e luata acolo
Atack expert 2,40 m de la Gipo Auchan iti mai aduci aminte
eram si eu prin trecere pe acolo. Imi placea cand imi povesteai de primii salai de pe Cornetu prinsi cu ea. Oricum nu vreau sa intram in polemici imi place stilul tau de pescar si inca ceva in legatura cu baltile , urmaresc toate forumurile si intreb prietenii si cunostintele despre o balta noua si vb aia lucrand in domeniu nu sunt putini! Am vrut doar sa subliniez faptul ca e bine sa stie lumea umde se duce mai ales cei care sunt la inceput in pescuit ca e pacat si de timp si de bani!!! Fire intinse!!!