MV stiuca?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Re: MV stiuca?

Mesaj de Nemernic » 03 Dec 2012, 21:42

cipic scrie:Atack expert 2,40 m de la Gipo Auchan iti mai aduci aminte :) eram si eu prin trecere pe acolo. Imi placea cand imi povesteai de primii salai de pe Cornetu prinsi cu ea. Oricum nu vreau sa intram in polemici imi place stilul tau de pescar si inca ceva in legatura cu baltile , urmaresc toate forumurile si intreb prietenii si cunostintele despre o balta noua si vb aia lucrand in domeniu nu sunt putini! Am vrut doar sa subliniez faptul ca e bine sa stie lumea umde se duce mai ales cei care sunt la inceput in pescuit ca e pacat si de timp si de bani!!! Fire intinse!!!
Vezi, bre !? :D aia era a 2-a ....ai prins fix momentul cand m-am "certat" cu stiucile si m-am "inhaitat" cu dintosii :lol: .....Ce inseamna lumea asta mica :P ....Tot de pe acolo mi-am luat si primele carlige de jiguri, neturnate :P

Cat despre intrebat prietenii sau cunostintele....eu m-am lamurit :) toti isi tin acel as din maneca doar ptr ei....oricat de bun prieten ar fi el, crede-ma..... Tocmai de asta am si zis sa probeze balta, abia atunci o sa-si dea seama daca are sau nu potential acea apa....

Polemica ?! Neah...nici nu se pune problema, ba din contra :D tare mi-ar place sa ne vedem din nou, poate chiar pe vreun mal de balta :P
:bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Dec 2012, 21:45

cipic scrie:Atack expert 2,40 m de la Gipo Auchan iti mai aduci aminte :)
Ba... ce memorie...... :shock: :wallbash:

:respekt:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 03 Dec 2012, 22:15

Nemernic scrie:
audumbre scrie:si la Cornesti. 8)

apropo , ce'o mai fi pe acolo ?
ADEVARAT !! Ce amintiri frumoase....
Bre....prin 2011 am auzit ca ar fi golit-o ca pe cealalta si ar fi scos toata stiuca, populand apoi cu crap.....mama lor mamaligari.

Cica ar mai fi una tot prin zona :D dar cu salau .....daca te bate vreun gand necurat :twisted: te astept pe privat

p.s.: iti mai aduci aminte cand i-a plecat lanseta mosului din dreapta noastra ? :lol1: :lol1: :lol1: ...cata stiucanu
p.p.s.: vezi in galeria mea....prima stiuca e luata acolo

(io stiu vreo doua , una de stiuca si una de salau dar n-am dat niciodata in ele. :D tot in zona)

Desi am vandut toate jigurile mici , cred ca ma spurc nitel. :twisted:
Eu sunt in concediu si trebuie sa ajung pe la Ploiesti , asa ca.... :D o comitem.

LE : Emi , ca tot ti-am facut topicul tandari , iti dau eu o balta de stiuca , relativ aproape. :wink: ai mp.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Dec 2012, 22:25

audumbre scrie:Eu sunt in concediu si trebuie sa ajung pe la Ploiesti , asa ca.... :D o comitem.

LE : Emi , ca tot ti-am facut topicul tandari , iti dau eu o balta de stiuca , relativ aproape. :wink: ai mp.
Da un semn cu o zi inainte si ma bag, negresit :twisted:

Emi, incearca si Buturugeni Magura....daca vrei detalii baga-mi un privat

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 03 Dec 2012, 22:28

Ma gandeam undeva joi , sa vad cum termin treburile ce le am acum.

Lui Emi i-am dat eu tema pentru acasa. La alegere: stiuca sau salau. :D
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

emi
senior
senior

Mesaj de emi » 03 Dec 2012, 23:03

Nu va faceti probleme, nu mi-ati stricat nici un topic. Multumesc pentru MP lui Audumbre si tuturor celor care s-au aratat interesati de subiect. :respekt:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 07 Dec 2012, 15:44

Nemernic scrie:
cipic scrie:Atack expert 2,40 m de la Gipo Auchan iti mai aduci aminte :) eram si eu prin trecere pe acolo. Imi placea cand imi povesteai de primii salai de pe Cornetu prinsi cu ea. Oricum nu vreau sa intram in polemici imi place stilul tau de pescar si inca ceva in legatura cu baltile , urmaresc toate forumurile si intreb prietenii si cunostintele despre o balta noua si vb aia lucrand in domeniu nu sunt putini! Am vrut doar sa subliniez faptul ca e bine sa stie lumea umde se duce mai ales cei care sunt la inceput in pescuit ca e pacat si de timp si de bani!!! Fire intinse!!!
Vezi, bre !? :D aia era a 2-a ....ai prins fix momentul cand m-am "certat" cu stiucile si m-am "inhaitat" cu dintosii :lol: .....Ce inseamna lumea asta mica :P ....Tot de pe acolo mi-am luat si primele carlige de jiguri, neturnate :P

Cat despre intrebat prietenii sau cunostintele....eu m-am lamurit :) toti isi tin acel as din maneca doar ptr ei....oricat de bun prieten ar fi el, crede-ma..... Tocmai de asta am si zis sa probeze balta, abia atunci o sa-si dea seama daca are sau nu potential acea apa....

Polemica ?! Neah...nici nu se pune problema, ba din contra :D tare mi-ar place sa ne vedem din nou, poate chiar pe vreun mal de balta :P
:bere:
Oricand doresti iesim :) poate dezvalui vreun loc secret :) salaii de iarna trecuta, n-am reusit sa-mi dau seama pe ce balta sunt prinsi :)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Dec 2012, 18:47

cipic scrie: Oricand doresti iesim :) poate dezvalui vreun loc secret :) salaii de iarna trecuta, n-am reusit sa-mi dau seama pe ce balta sunt prinsi :)
Eeee.... :lol:
vorbim....poate o fi reciproca treaba :twisted:

Scrie răspuns