Mures-Arad

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mures-Arad

Mesaj de DjBeju » 19 Iun 2005, 22:28

Frati aradeni si nu numai, am luat decizia sa creez acest subiect(sper ca nu e vreo problema, pt. ca nu cunosc bine politica forumului) pentru ca noi cei care cautam rapitorii pe Mures in Arad sa putem comunica mai bine, sa schimbam informatii, opinii si de ce nu sa ne laudam. :D
Azi 19 iunie, cand creez acest subiect vin dezamagit de la Sambateni(Arad) unde avatii m-au sfidat. :( Am incercat de toate si nu am reusit sa le fac pe plac cu toate ca apa era "perfecta", aici ma refer la transparenta ei.
Partea buna e ca am testat niste voblere(made by me) si un poper care evolueaza perfect, insa avatii si clenii nu au fost de aceeasi parere.
Va astept si pe voi cu idei, pareri si cu experientele voastre mai mult sau mai putin reusite!
Fir intins!
C&R, please!

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 20 Iun 2005, 06:48

In general cam pe toate raurile pescuitul la rapitori nu a mers foarte bine in aceasta perioada din cauza ploilor din ultima vreme care au tulburat apele si a variatiilor mari de temperatura. La Sambateni pe Mures este un loc foarte bun de pescuit la rapitori, anii trecuti s-au pescuit chiar si cateva recorduri de salau, somn,avat,clean dar fiind un loc unde vin foarte multi pescari si fiind pescuit intens s-ar putea ca locuri bune de pescuit la rapitori pe Mures sa fie in zone mai greu accesibile.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 20 Iun 2005, 07:18

@DjBeju
macar tu ai avut posibilitatea sa pui in functiune voblerele si popperul. in alba, muresul a fost rosu-maro. nici vorba sa poti incerca ceva. si toata saptamana am asteptat weekendul. anul trecut, in perioada asta, apa era cristal si muresul scazut, acum e un dezastru .

razvan m.
veteran
veteran

Re: Mures-Arad

Mesaj de razvan m. » 20 Iun 2005, 10:18

DjBeju scrie: Am incercat de toate si nu am reusit sa le fac pe plac cu toate ca apa era "perfecta", aici ma refer la transparenta ei.
Curios, ieri in Arad era destul de tulbure fata de zilele anterioare. Chiar crescuse vreo 5-10 cm. In rest aceleasi concluzii :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 21 Iun 2005, 22:08

Cand am spus ca apa era perfecta nu ma refeream ca e limpede limpede.Era putin tulbure, dar asta se intampla sambata.Azi(marti) e ca naiba.
Avand in vedere ca eu am cautat avatul cred ca daca apa este putin tulbure este un atu, pt ca asta impiedica avatul sa vada detaliul si devine mai curajos in astfel de ape. Lafel si in cazul cleanului,dar bineinteles asta este doar parerea mea.
Salutare si mai vorbim!
Fir intins!
C&R, please!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Iun 2005, 23:02

Acuma vin de la Mures. In sus s-a mai limpezit.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Iun 2005, 06:32

tinand cont ca si in alba s-a limpezit destul de bine, inseamna ca s-ar putea sa aveti un weekend cu apa buna. din pacate, iar se anunta ploi prin zona noastra.

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 22 Iun 2005, 22:24

Sa speram. De sacazut a scazut considrabil acum sa vdem cat se limpezeste.
Pa,pa si fir intins!
C&R, please!

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 27 Iun 2005, 22:46

Ce faceti frati aradeni, nu va laudati cu nimik? Acuma ca s-a mmai limpezit Muresul ma asteptam sa vad aici zeci de posturi cu laude :D
Ca sa dau eu tonul va spun ca mi-a mers bine la clean,insa la greier, nu la artificiale si am mai avut o partida ratata din toate punctele de vedere la avat.(voblre pierdute si tot tacamul)
Salutare si fir intins!
C&R, please!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iun 2005, 00:17

@DjBeju: Hai sa-ti spun eu o partida "RATATA" cum tre' sa arate: -Mures, apa perfecta, soare, vant slab, gaseti un loc in care colcaie de avat.Te apropi tiptil, studiezi zona... pestii parca au inebunit si ataca de pretutindeni, nici nu sti de unde ar fi mai bine sa lansezi.Prima aruncare, voblerul atinge apa, incepi recuperarea, dar nu apuci sa mulinezi de doua ori, ca un avat la kil inhata naluca si se lasa usor adus la mal.De fermentat ce esti, nu mai are rost sa flosesti minciogul si apuci avatul de dupa cap, cu gandul doar la urmatorul lanseu.....insa avatul se zbate cu putere si una din ancorele voblerului de 9 cm, se infige adanc, mai exact toata, in deget :oops: .Avatul simte ca e momentul si ti-o trage profesional, dand din cap pentru a fi sigur ca tripla intra cat mai adanc... :oops: :oops: :oops: TZEAPA lui, pentru ca nu mai are unde sa intre, sfacul e inauntru pana dupa curbura...si sti nici nu te mai doare... :shock: degetul si 1/3 in palma e amortita si semi-paralizata.Aflat in stare de soc si constient de gravitatea momentului, te eliberezi de avatul sadic de pe cealalta tripla, care inca da din cap ca un PITBULL agatat in pom si, cu maiestria dobandita in timp, la dezgatarea carligelor din buzunare, pulovare sau alte materiale de diferite texturi, reusesti sa scoti tripla din os, carne si...(cel mai greu) din piele.
Borborosind ceva intr-o limba doar de tine inteleasa, te intinzi pe spate, pe mal, pe pietre,...asta asa ca sa nu lesini si astepti sa-ti revina graiul, privind cerul, cu inima pulsand ritmic in deget..... :shock: dar nu!!! .....ce sa se mai poata intampla pt ca partida sa fie PERFECTA?! :oops: Va spun eu: un nor negru, singuratic, se aseaza in dreptul soarelui si ramane acolo, in ciuda vanticelului care a inceput si el sa bata.Din acel moment nu a mai fost nici o bataie!!!

VREAU SA PRECIZEZ CA ACEASTA NU E FABULATIA UNEI MINTI BOLNAVE, CUM DE ALTFEL SI PARE, ESTE UNA DIN IESIRILE MELE PE MURES DE SAPTAMANA TRECUTA, iesire care va ramane in analele istoriei.

Pt cei ce vor sa invete.....minciogul si penseta sunt cele mai importante piese .....folositile....NU VA FIE LENE! :lol: 8)

Scrie răspuns