Mures-Arad

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iun 2005, 00:19

...si apropos...SUNT VIU! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 28 Iun 2005, 05:01

Ma bucur ca esti viu,de celelalte relatate nu!!!!

Nu uita ca mai ai inca multi pesti de prins asa ca"griji" de sanatate prima data.

Sanatate,

Jean Scurtu

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Iun 2005, 10:25

Ieri, in zona Brasovului ploua cu galeata si am vazut mai multe paraie umflate. Sper ca nu se tulbura iarasi Muresul ca ma impusc.

Adelin, mai ai deget ? Nu s-a inegrit inca ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Iun 2005, 10:36

razvan m. scrie:Adelin, mai ai deget ? Nu s-a inegrit inca ? :lol:
daca s-a inegrit, mai lasa-l nitel la soare...
E momeala f buna pentru somn :)

Acum serios... mi s-a intamplat si mie ca, legand un carlig si strangand nodul nailonului cu dintii, sa-mi scale din mana carligul si sa intre in buza....
Asa am aflat si eu cam ce simt pestii cand ii intepi :)

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 28 Iun 2005, 11:22

@razvan m.

la asta ma gandeam si eu, mai ales ca in alba a plouat zdravan ieri. daca a plouat si pe la zlatna ne-a rezolvat, ca sunt niste dealuri cu pamant rosietic pe acolo si cand ploua toate apele vin in ampoi si implicit in mures. oricum pana la voi se mai limpezeste.in orice caz ar fi pacat, ca abia s-a dres un pic apa.

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 05 Iul 2005, 01:01

Muresu se duce iar dracu'. Pacat...
C&R, please!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 05 Iul 2005, 19:04

Apropo de patania lu' Adelin, am incasat-o si eu acum trei ani in fix ziua de PASTE, cand in loc sa stau acasa si sa-mi ciocnesc ouale m-am dus la pescuit. Diferenta e ca mie mia intrat in palma si in loc de avat rolul principal la avut un clean de aprox. 1 kg, care l-am intapat la prima lansare si de altfel a fost si singurul din ziua aia. Da' io nu am avut curaju sa smulg tripla din mana, ma durea de ma tavaleam pe jos cand incercam sa o scot, asa ca am taiat tripla si am last bratul infipt unde era, m-am bandajat si mi-am continuat partida.
Seara am facut o vizita la spital sa-mi extraga bucata de tripla din mana si acolo a fost show, asistenta tragea de ea pe viu, si nu intelegea de ce nu vrea sa iasa, in timp ce eu ii explicam printre lacrimi ca e tripla de pescuit si are contra. Oricum pana nu i-am desenat nu a inteles ce vroiam sa zic eu cu contra, tripla si alte cuvinte d'astea straine.

Morala: De atunci scot triplele din gura de la pesti doar cu pensa.

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 05 Iul 2005, 19:23

Si eu am patzito! :D da eu is destul de tanar si necopt la minte sa ma gandesc sa o scot p partea cealalta :? si se pare ca a fost o idee buna!!! am implantat-o de tot si a iesit prin piele( m-am apucat de cusut) si dupaia am taiat bratzul ancorei... da tot a fost extrem de dureros!!! Noroc ca am avut asistentza ca de nu ma duceam acasa cu brelocu (cleanu) agatzat de mana !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Iul 2005, 21:38

nasol moment! pacat de ziua aia, adeline, eu n-am vazut pe anul asta nici apa limpede si nici prea multi avati sa bata ca turbatii. :)

am patit-o si eu, inca mai am semnul desi au trecut multi ani de atunci. tot tripla, dar nu era a mea ci a altuia.

eu ma duceam la pescuit si el venea, fiecare pe bicicleta din dotare. probabil ca ancora lui flutura pe undeva libera, nu stiu, cert e ca s-a infipt undeva sub genunchiul meu si omul si-a continuat drumul pana a rupt ditai monofilamentul fara sa stie ca ma driluia. eu am picat cu tot cu bike fara sa scot un sunet, probabil unde durea prea tare si nici nu stiam ce se intamplase.

a socos-o doctoru' cu anestezie locala, n-am rezistat s-o scot eu. mi-a tras o ditai taietura, ca erau doua brate infipte cu simt de raspundere si ancora era din aia de jepcar.

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 06 Iul 2005, 00:13

Interesant pana unde poate sa ajunga un subiect intitulat Mures-Arad, dar fie hai ca intru si eu in hora.
Cu toate ca pescuiesc de o caruta de ani(am doar 22 :D ), am patit si eu sa ma intep de foarte multe ori insa nu am stiut ce inseamna sa intre si contra pana acum o luna.
Pe vesta de pescuit am un patratel de lana de oaie unde imi asez carligele(in dreptul inimii) si cand am luat un ghiozdan si l-am aseat pe umar am tras repede mana din zona respectiva si mi-a intrat un ac in degetul mare.Am crezut ca imi ingheata inima. Cand am incercat sa-l scot a inceput festivalul. Contra era intrata si ea. Dupa mai multe tentative esuate de la prima atingere a carligului, am prins acul cu dintii si am tras dintr-o bucata, tare si a parait ceva acolo.(atunci a iesit contra).Apoi totul a fost simplu carligul iestind simplu.
Cam asta a fost, nu stiu daca sunt un bun narator, dar am incercat sa va explic cum mi-a trecut moartea prin fata. :lol:
Hai noroc!
C&R, please!

Scrie răspuns