Mures-Arad

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

avatzel
junior
junior

Mesaj de avatzel » 20 Dec 2009, 22:53

Adelin scrie:@DjBeju: Hai sa-ti spun eu o partida "RATATA" cum tre' sa arate: -Mures, apa perfecta, soare, vant slab, gaseti un loc in care colcaie de avat.Te apropi tiptil, studiezi zona... pestii parca au inebunit si ataca de pretutindeni, nici nu sti de unde ar fi mai bine sa lansezi.Prima aruncare, voblerul atinge apa, incepi recuperarea, dar nu apuci sa mulinezi de doua ori, ca un avat la kil inhata naluca si se lasa usor adus la mal.De fermentat ce esti, nu mai are rost sa flosesti minciogul si apuci avatul de dupa cap, cu gandul doar la urmatorul lanseu.....insa avatul se zbate cu putere si una din ancorele voblerului de 9 cm, se infige adanc, mai exact toata, in deget :oops: .Avatul simte ca e momentul si ti-o trage profesional, dand din cap pentru a fi sigur ca tripla intra cat mai adanc... :oops: :oops: :oops: TZEAPA lui, pentru ca nu mai are unde sa intre, sfacul e inauntru pana dupa curbura...si sti nici nu te mai doare... :shock: degetul si 1/3 in palma e amortita si semi-paralizata.Aflat in stare de soc si constient de gravitatea momentului, te eliberezi de avatul sadic de pe cealalta tripla, care inca da din cap ca un PITBULL agatat in pom si, cu maiestria dobandita in timp, la dezgatarea carligelor din buzunare, pulovare sau alte materiale de diferite texturi, reusesti sa scoti tripla din os, carne si...(cel mai greu) din piele.
Borborosind ceva intr-o limba doar de tine inteleasa, te intinzi pe spate, pe mal, pe pietre,...asta asa ca sa nu lesini si astepti sa-ti revina graiul, privind cerul, cu inima pulsand ritmic in deget..... :shock: dar nu!!! .....ce sa se mai poata intampla pt ca partida sa fie PERFECTA?! :oops: Va spun eu: un nor negru, singuratic, se aseaza in dreptul soarelui si ramane acolo, in ciuda vanticelului care a inceput si el sa bata.Din acel moment nu a mai fost nici o bataie!!!

VREAU SA PRECIZEZ CA ACEASTA NU E FABULATIA UNEI MINTI BOLNAVE, CUM DE ALTFEL SI PARE, ESTE UNA DIN IESIRILE MELE PE MURES DE SAPTAMANA TRECUTA, iesire care va ramane in analele istoriei.

Pt cei ce vor sa invete.....minciogul si penseta sunt cele mai importante piese .....folositile....NU VA FIE LENE! :lol: 8)

am patito si eu si tot cu avat . era un batran linga mine si nu vroia sa ma ajute sa imi scot ancora din deget aveam o durere numa eu stiu ,miam pus mina intre picioare si cu pensta am scos ancora ai foarte dureros sper sa nu mi se mai intample. FIR INTINS LA TOTI

cosmin100/100
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cosmin100/100 » 06 Mar 2010, 14:15

uite o smecherie de prins AVAT pui la capat o lingura oscilanta pe fir adaugi 3 triple la care ai legat o pana mica de porumbel si niste beteala de pom de preferat cea aurie .daca ai o linie cu lingurita si 3 triple astfel e imposibil sa nu prinzi avat de obicei se arunca la acea combinatie de pene cu beteala.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 06 Mar 2010, 14:35

se vede ca este prima postare :twisted:
si chiar e imposibil de prins daca nu mai este prin zona avat.unii mai folosesc metoda sa dea la agatat si sa se dea mari spinneri.oricum metoda incalca anumite reguli,alea scrise in permisul de pescuit in legatura cu numarul de ace
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Mar 2010, 14:43

e buna metoda cu triplele...si daca vezi ceva valuri pe apa sa intepi tare :))):)))))))))))))))))))))))))
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

dentaltech
utilizator nou
utilizator nou

maine pe mures la sambateni

Mesaj de dentaltech » 02 Iul 2010, 21:08

cine mai vine la sambateni pe mures, maine merg, sper sa fie ok apa

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Iul 2010, 22:05

Muresul era astazi la cota 283 cm la Arad. Asta inseamna cam cu 2 m si ceva peste cota obisniuta in aceasta perioada. Dar incercarea moarte n-are.... :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2010, 22:47

Chiar asa,succes..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns