Milotina - rapitor ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Milotina - rapitor ?
Cine a mai fost in ultima vreme pe Milotina la rapitor ? Mai e ceva pe acolo sau doar multa, multa apa ? Astept pareri, sugestii si/sau reclamatii pentru ca as vrea sa le fac o vizita.
Multumesc anticipat !
Multumesc anticipat !
Re: Milotina - rapitor ?
mai sunt 2 tubi , o broasca depresiva si un triton ratacit
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
@ Sorin
Nu stiu ce sa inteleg din postarea ta ... E la misto facuta sau chiar nu mai e miscare acolo la rapitor ? Fii mai explicit daca poti ca ma gandeam sa le fac o vizita si m-ar ajuta ceva informatii recente / pertinente.
Esti suparat pe baietii aia de au balta , nu sunt seriosi ?
Nu stiu ce sa inteleg din postarea ta ... E la misto facuta sau chiar nu mai e miscare acolo la rapitor ? Fii mai explicit daca poti ca ma gandeam sa le fac o vizita si m-ar ajuta ceva informatii recente / pertinente.
nu , nu-s suparat pe nimeni , nu am de ceVegas_75 scrie:@ Sorin
e nitel ironica dar cred ca ....corespunde realitatii
nu mai e peste
daca mergi , da-ne si noua un feedback , chiar sunt curios
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Esti sigur de asta ? Intreb ptr ca ii faceau tone de reclama (trebuia sa-mi dea de gandit) la balta asta anul trecut ...
Ai fost recent acolo si ... sufletu ?? Sau au fost cunoscuti de-ai tai si dezamagire mare ?
Nu fii zgarcit in detalii , spune-mi mai multe daca ai info verificate .
Ai fost recent acolo si ... sufletu ?? Sau au fost cunoscuti de-ai tai si dezamagire mare ?
Vegas_75 scrie:Esti sigur de asta ? Intreb ptr ca ii faceau tone de reclama (trebuia sa-mi dea de gandit) la balta asta anul trecut ...
de anu trecut s-au intamplat multe iclusiv schimbarea patronilor
am fost in mai anu asta si ....mumu ...probabiol ca mai erau in balta 5 salai .....
daca de atunci s-a schimbat ceva desi ma indoiesc ........
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
M-ai spart ... ce sa zic ... Aveam de gand sambata sau duminica sa ma desfasor acolo ... deja indoiala si-a facut loc si aproape ca stau in cumpana... Mai bine nu-mi ziceai
, glumesc.
Am fost si eu anul trecut si am luat o stiuca la mal , frumoasa ce-i drept, sarita de 4 kg , eliberata , si apoi cu barca in larg absolut nici un tac toata ziua , ma rog pana pe la 15 cand am strans si am plecat.
Offff , nu stiu ce sa mai fac , aveam o banuiala dar acum ca ai venit tu sa mi-o confirmi , zau daca mai stiu ce sa fac ...
Crezi ca s-a periat / strecurat balta de vechii patroni inainte sa o vanda si acum e goala , ca banuiesc ca asta s-a intamplat ...

Am fost si eu anul trecut si am luat o stiuca la mal , frumoasa ce-i drept, sarita de 4 kg , eliberata , si apoi cu barca in larg absolut nici un tac toata ziua , ma rog pana pe la 15 cand am strans si am plecat.
Offff , nu stiu ce sa mai fac , aveam o banuiala dar acum ca ai venit tu sa mi-o confirmi , zau daca mai stiu ce sa fac ...
Crezi ca s-a periat / strecurat balta de vechii patroni inainte sa o vanda si acum e goala , ca banuiesc ca asta s-a intamplat ...

de obicei schimbarile dese , duc la asa cevaVegas_75 scrie: Crezi ca s-a periat / strecurat balta de vechii patroni inainte sa o vanda si acum e goala , ca banuiesc ca asta s-a intamplat ...
nu am cum sa-ti confirm ca un stiu si as vorbi impresii
cert e ca nici macar pe sonar nu se vedea mare lucru ....
repet , daca de atunci si pana acum s-o fi schimbat ceva nu stiu
dar deocamdata asta e impresia pe care mi-a lasat-o la acel moment
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Deci in mai anul asta deja fusesera strecurati pestii ... Chiar n-am mai vazut postari noi despre balta asta pe nicaieri si cam aveam asa temeri ca de obicei daca se prinde cate ceva mai auzi in stanga , in dreapta , dar ... nimic .
Pacat de balta aia ca era frumoasa, cu barci la inchiriat , era foarte profi ptr o pista de rapitor . Si acum zici ca acum s-a ales praful de ea ...
Deja ma gandesc spre alte variante alternative ca-i promisesem si unui prieten ca mergem impreuna ...
sperante , pregatiri alea alea se duc pe apa sambetei ...
Acum ca tot m-ai incurcat de tot , da-mi o solutie alternativa , ce naiba. Daca darami ceva tre sa pui altceva in loc, nu mere altfel !
Ascult !
Pacat de balta aia ca era frumoasa, cu barci la inchiriat , era foarte profi ptr o pista de rapitor . Si acum zici ca acum s-a ales praful de ea ...
Deja ma gandesc spre alte variante alternative ca-i promisesem si unui prieten ca mergem impreuna ...

Acum ca tot m-ai incurcat de tot , da-mi o solutie alternativa , ce naiba. Daca darami ceva tre sa pui altceva in loc, nu mere altfel !
Ascult !

Nu-mi spune de putineiu la conac ca nu-mi place , am fost odata si a fost de-ajuns . E prea ca la circ , prea multe simulari si dejavu-uri ... 
Iti multumesc anticipat !

Iti multumesc anticipat !