Milotina - rapitor ?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Sorin
Moderator
Moderator

Re: Milotina - rapitor ?

Mesaj de Sorin » 13 Sep 2012, 15:26

Vegas_75 scrie:Nu-mi spune de putineiu la conac ca nu-mi place , am fost odata si a fost de-ajuns . E prea ca la circ , prea multe simulari si dejavu-uri ... :)
Iti multumesc anticipat !
Asta cu alternativa e grea , si eu as vrea sa stiu :D
se pare ca merge bine Gostilele in perioada asta dar e cam plin de stationaristi pe mal si e cam problema .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Sep 2012, 15:32

Deci consemnez ca sunt intr-o fundatura de idei si initiativa ... Nu posed barca deci musai de pe mal ... Of of of of ... :wallbash:

Deja mi-am stricat ziua de azi ...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 13 Sep 2012, 17:08

Vegas_75 scrie:Deci consemnez ca sunt intr-o fundatura de idei si initiativa ... Nu posed barca deci musai de pe mal ... Of of of of ... :wallbash:

Deja mi-am stricat ziua de azi ...
VA, Chiroiu, Izvoarele de Giurgiu... :lol: :twisted:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Sep 2012, 19:49

D-Ali
Multumesc pentru idei. La Chiroiu tot am mai fost si mi s-a cam luat de agataturile de acolo. Plus de asta, peste e din ce in ce mai putin, nu au mai populat cu stiuca ,salau desi ei se bat cu caramida in piept ca au stiuca acolo garla, dar lucrurile nu prea mai sunt asa. In aprilie si mai am fost de 3 sau 4 ori si de fiecare data rezultatele cam slabute fata de cum era Chiroiu anu trecut.
Nu am fost la VA valea argovei dar as incerca. Stiu doar ca balta e f mare si fara barca si sonar sansele nu sunt mari sa dai de salau , stiuca acolo dar e o varianta de incercat.
La Izvoarele de Giurgiu chiar nu am fost , habar n-am ce e acolo.

Ar mai fi ceva pe Arges, la Silistea la pod la pietre la salau ,strapi ce-or fi ei ; la Neajlov e pa la revedere , o marla la 400 gr daca o vezi esti norocos ; la Conacu nu ma mai duc ca e cam teatru, la Gostilele n-am mai fost demult si fara barca iar nu e treaba... Cred ca o sa ma opresc pe Arges in jos pe un mal frumos la aer curat si ce-o fi o fi.
La Lunca mai era o treaba dar e prea departe.. .. aia e...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 13 Sep 2012, 20:19

....poate Borcea? :twisted:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Sep 2012, 20:34

Stii tu ceva ? Ai informatori ? saptamana trecuta am fost acolo , pardon , acum doua saptamani ... pe langa Fetesti ... Zone frumoase , faine , dar cam sterpe zau si am insistat si cu barca si cu dreacu si cu lacu , subtire , marle la kil numarate pe cateva degete ... Am agatat setca si eu si prietenul meu ... zona fusese praduita si era sub asediu in fiecare noapte sau asa ceva ... foamea e mare si unde nu e lege e jungla si salbaticie ...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 13 Sep 2012, 20:39

...poate-n capatul opus, spre Calarasi? :twisted:
oricum vaz bine ca te manca rau, vrei concursuri...alea-alea. :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Sep 2012, 21:02

Fusei pe la Facaieni une se trece cu bacu garla dar degeaba iti spun, pacat de zonele alea.

Da , ma mananca rau ca sunt "statut" si nu musai de concurs imi arde mie ,cat de-o iesire asa cu mai multi in gasca. Noi nu prea avem asta in sange sa ne strangem in cluburi , sa ne manifestam asa in grup , si am zis ca poate sa iasa ceva frumos din asta, cel putin personal asta mi-as dori si cred ca mai sunt si altii dornici de asa ceva. Daca un concurs inseamna o intrecere, un pariu , nu nu la asta m-am referit, dar cred ca ar fi o initiativa interesanta si din care am avea numai de castigat.

Ce zici , te-ar tenta o stiucareala pe tineretului ? Mai da si tu sfoara in tara pe la amici si cunoscuti dornici de o iesire , poate reusim sa ne adunam la un loc.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 13 Sep 2012, 21:17

Iesirile mele pe balti private sau streetfishing cred ca le pot numara pe degete. Am fost odata pe Tineretului, nu cred ca-mi mai doresc...
...dar sa va tin de urat si sa bem o bere, mi-ar place. :lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Sep 2012, 21:25

Hai ca merge si o stiucareala la viteza acolo , cateva ore dupa rasarit ca nu e asa multa lume la primele ore. Si la final sa cinstim si o bere sa ne racorim. Viata de acasa o stim fiecare dar cateva ore pe garla fac minuni :wink:
Daca ne strangem macar 8-10 ca mai multi nu cred sa percuteze, o sa fie o treaba buna, o distractie la indemana oricui doreste sa ia parte , fara fasoane, aproape de casa, ieftin si placut.

Scrie răspuns