Milotina - rapitor ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Milotina - rapitor ?
si VA si Gostilele au barci de inchiriat... nu stiu ce mai tine Gostilele, ca nea Romica tot intinde plase, ca dealtfel si marea majoritate. Pe Gostile, in dreapta de la debarcader, sub stalpii de inalta tensiune e un gropan, iar la baza stalpului stau bibanii
nu mari, dar te poti distra.

@Ghenadie
Incepe sa ma atraga tot mai mult valea argovei ca idee si cred ca pe acolo o sa aterizez duminica. Daca mai sunt si barci la inchiriere, e si mai bine. Ma arde rau sa simt cateva driluri cu pescotaci dintosi.
E numai salau pe acolo sau se ia si stiuca , ai idee ? Multumesc,
Incepe sa ma atraga tot mai mult valea argovei ca idee si cred ca pe acolo o sa aterizez duminica. Daca mai sunt si barci la inchiriere, e si mai bine. Ma arde rau sa simt cateva driluri cu pescotaci dintosi.
E numai salau pe acolo sau se ia si stiuca , ai idee ? Multumesc,
salau si biban, intreaba de paznic unde e "drumul vechi" - locatie cunoscuta de aproape toti care au fost acolo si e si cea mai apropiata de debarcader, daca nu ai motor si stai pe rame.
Aha, am priceput, iti multumesc pentru pont doctore ! Din ce am citit despre balta asta locurile cele mai bune , in marea lor majoritate sunt accesibile numai din barca. Asta e prima conditie. A doua conditie la fel de important de indeplinit , e sa si stii aceste locuri si cum sonar nu se exista, o sa fie cam tatonare in orb si orientarea la bunul simt la fata locului...
Alte ponturi , puncte de reper de pe mal mai stii (adica mai poti dezvalui
) ? Multam !
Alte ponturi , puncte de reper de pe mal mai stii (adica mai poti dezvalui

e , acu daca ti-am topit avantul de Milotina , macar sa fac o treaba clara si sa-l topesc si pe ala de VA
Intr-adevar fara barca , faci mai mult turism
au barci de inchiriat , f. ok
dar we asta e ultimul de antrenaemnt pt etapa de Master de sapt viitoare asa ca se cam anunta festival
la iesirea de pe balta intrebarile sunt cam asa : ai punctat ?
....( mai mare de 40cm )....
acum stiu ca o sa ma urasti
Intr-adevar fara barca , faci mai mult turism
au barci de inchiriat , f. ok
dar we asta e ultimul de antrenaemnt pt etapa de Master de sapt viitoare asa ca se cam anunta festival

la iesirea de pe balta intrebarile sunt cam asa : ai punctat ?

acum stiu ca o sa ma urasti

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Cine ti-a zis tie ca populeaza chiroiu cu stiuca sau salau?Vegas_75 scrie: La Chiroiu tot am mai fost si mi s-a cam luat de agataturile de acolo. Plus de asta, peste e din ce in ce mai putin, nu au mai populat cu stiuca ,salau desi ei se bat cu caramida in piept ca au stiuca acolo garla, dar lucrurile nu prea mai sunt asa. In aprilie si mai am fost de 3 sau 4 ori si de fiecare data rezultatele cam slabute fata de cum era Chiroiu anu trecut.

Peste are, dar e acoperit de apa. Plus ca are numai plauri unde se ascunde sub ei si aspectul cel mai important: multa mancare, adica pestisori. Stiuca, salau se ia acolo dar numai cu anumite maimute colorate si anumite locuri. O iei unde zici ca nu sta.
Cu agatatura e adevarat, dar daca dai corespunzator, pierderile sunt minime.
nu am fost decat de 3 ori, deci prea multe detalii nu am..
Chiroiu l-am batut destul de bine anul trecut , am avut vreo 6-7 iesiri acolo, toate cu punctaje bune , anul asta doar de 2-3 ori in primavara si cam stiu balta destul de bine. Agataturi are enorm de multe si nu folosesc off-set, nu-l agreez. Au mai ramas in mare majoritate numai bucatile mari care nu au plecat la portbagaj si care oricum nu sunt atat de multe si mai toate stau sub cracile de pe largul baltii de unde pot fi extrase f greu. A plecat de acolo f multa stiuca (1-3-4 kg) si n-au mai fost repopulari, deci densitatea a scazut considerabil fata de anul trecut. Mai este si ceva salau. Balta e frumoasa, imi place mult, dar agataturile ma exaspereaza, nu din cauza ca pierd monturi ci doar ca in loc sa pescuiesti , stai sa legi noduri si monturi ...
Deci la VA este festival in week-endul asta, ceea ce nu e neaparat rau ca abea o sa mai pot vedea care sunt locurile promitatoare de la cei care le stiu pe de rost, si le memorez ptr alte dati.
M-ati bagat in ceata definitiv, mi-ati facut tandari dorinta si determinarea atat de necesare inaintea unei iesiri / partide reusite ...
Acolo nu mai e peste, acolo e puhoi de lume , acolo nu , acolo nu ... Hai sa fim mai optimisti si mai pozitivi ...
Deci la VA este festival in week-endul asta, ceea ce nu e neaparat rau ca abea o sa mai pot vedea care sunt locurile promitatoare de la cei care le stiu pe de rost, si le memorez ptr alte dati.
M-ati bagat in ceata definitiv, mi-ati facut tandari dorinta si determinarea atat de necesare inaintea unei iesiri / partide reusite ...
Acolo nu mai e peste, acolo e puhoi de lume , acolo nu , acolo nu ... Hai sa fim mai optimisti si mai pozitivi ...
Coane Vegas, daca "sapi" prea adanc problema s-ar putea sa vrei sa stai acas'... 

Da, te inteleg coane, fiecare are propria perceptie subiectiva si propria disponibilitate si e (dez)informat mai mult sau mai putin si d-aia ajungem sa orbecaim aiurea ... Prea multe valuri nu au rost, ma duc pe un IOR sau Tineretului ca e colea sa si am incheiat dilema misterioasa, ce atata tambalau ptr o coada de stiuca ... Cum o dai nu iese bine ca baltile de rapitor la noi aproape ca nu exista, le numeri pe degetele de la o singura mana, ma refer la cele de pe langa Bucuresti. Si alea care sunt , sunt gestionate de ani de zile nu grozav de bine si in loc sa creasca in valoare , in cel mai bun caz stagneaza daca nu regreseaza, dar sa nu cedam ispitei ...
Ce naibilor sa fac atunci ? Incotro s-o apuc in cazul asta ?
Ce naibilor sa fac atunci ? Incotro s-o apuc in cazul asta ?