Locuri salau iarna ARAD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Locuri salau iarna ARAD
Va salut!As dori daca se poate si daca nu cer prea mult sa imi spuneti si mie niste locuri unde mai merge salaul cat de cat.Adica undeva unde sa nu prind doar strapazani!Ceva gropane pe Mures, balti,lacuri, etc!Multumesc anticipat
-
- utilizator nou
Re: Locuri salau iarna ARAD
Ba da este o balastiera prin zona Aradului se prind salai mari la gume mici de 5 cm sau cicade ...balastiera e le la Mndruloc sau Cicir nu stiu ordinea cum e cand vii dinspre arad am prins bine acolo si numa dinaia babani si trag bine la oblete pus pe jig de 5 grame .Mustakrakish95 scrie:Va salut!As dori daca se poate si daca nu cer prea mult sa imi spuneti si mie niste locuri unde mai merge salaul cat de cat.Adica undeva unde sa nu prind doar strapazani!Ceva gropane pe Mures, balti,lacuri, etc!Multumesc anticipat
Unele clone pun intrebari iar alte clone dau raspunsuri pe mai multe voci. Tare de tot ! 

-
- utilizator nou
Adica sunt din arad si stiu ce vorbesca acum e treaba ta intelegi ce vrei am vrut sa ii dau un sfat si la colegul nostru pescartudor scrie:Unele clone pun intrebari iar alte clone dau raspunsuri pe mai multe voci. Tare de tot !

- semlecangheorghe
- veteran
Whoaaa..populare in chiuveta..no aia da.Si inca cu alevini.Turbofish scrie:http://i1301.photobucket.com/albums/ag1 ... 1b539e.jpg
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Turbofish scrie:http://i1301.photobucket.com/albums/ag1 ... 1b539e.jpg
pfff.. ma roade invidia.... aia da captura
cat aveau 30 cm? 35?
sa-i fu...ti de salai.. zici ca is bibani..
esti pescar pescar

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Daca aia is salai strapazanii ce is ??? Mormoloci ???
Pacat ca s a prezentat asa o captura mai ales in chiuveta....
Pacat ca s a prezentat asa o captura mai ales in chiuveta....
-
- junior
Mersi Adrian:)Stiu locul dar nu am prea prins vreme ok cand am mers.Era vant foarte puternic.Si nu te stresa ca exista multi care se baga in seama doar asa ca sa ne arate cat sunt de "destepti" si "versati".Poate dam o partida odata daca zici c esti di Arad;)Astept si alte propuneri:)MS!
Da cine a prins superba chiuveta, ca nu inteleg?!Turbofish scrie:http://i1301.photobucket.com/albums/ag1 ... 1b539e.jpg
Sau ii ceva loc "la chiuveta generoasa"?!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB