Locuri salau iarna ARAD

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Dec 2014, 21:55

tudor scrie:
semlecangheorghe scrie:
tudor scrie:Da se intampla ca aceeasi adresa IP sa revina, dar la un interval de timp destul de lung. In cazul de fata s-a intamplat, prima oara, la 8 minute dupa primul mesaj iar a doua oara la 4 minute dupa primul mesaj. Adresele sunt din Arad. 8)

Si cum se face ca un mesaj de-al meu scris pe acest forum unicat, figura ca l-am scris din Bucuresti, si eu l-am scris din Arad??
Daca-mi aduc bine aminte era un singur mesaj care aparea din Bucuresti. Nu doua si. Nu e de loc cazul de aici.
Vad ca nu o lasi cu Gerula. Stii unde sa-l cauti. :headbash:
Nu ma lua la misto..

Ce conteaza ca era unul ,doua sau mai multe..??

De ce ip-ul meu aparea ca fiind din Bucuresti??

IP-total irelevant..parerea mea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Dec 2014, 22:40

Ok, deci la doua mesaje scrise la 4 minute interval cu aceeasi adera IP din Arad pot fi scrise de oameni diferiti pe acelasi forum si la acelasi subiect.
Logic nu ? :lol1:

Mustakrakish95
junior
junior

Mesaj de Mustakrakish95 » 22 Dec 2014, 23:29

Va rog sa inchida cnv topicul ca deja a ajuns o mizerie si o tiganie totala!Nu mai are nici o legatura cu subiectul si e clar ca nimeni nu o sa dea nici un pont la ce am cerut eu!Si da Adelin sunt pescari care isi spun locurile!Cei care nu se tem ca altii sunt mai buni decat ei.Nu spun de frica ca celalat e mai priceput si prinde mai mult peste decat e el in stare sa prinda si el nu o sa mai aiba ce sa aduca acasa(ca nu cred ca poti sa spui ca tu sau altii care se dau mari pescari sportivi nu iau acasa);)Atunci esti bun cand pescuiesti cot la cot cu cnv si tu iei si el nu!Locul conteaza enorm si normal ca eliberezi cand deja esti scarbit de cat de mult prinzi!Na vi-am raspuns ca vad ca mereu luati in ras genul asta de subiect (locurile).Am si eu locurile mele publice,mai putin publice si eram curios sa explorez o zona noua.Nu vroiam sa stiu exact locul ci zona la modul general( de ex la sambateni,la conop,la...etc).Nu vreau sa stiu metrul sau centimetrul exact!.Si te rog Adelin sa nu intelegi gresit!nu am facut referire la tine cand am scris toate astea.Ti-am raspuns tie pt ca ai facut misto de subiect.Dar recunoaste ca locul conteaza in primul rand si ca nu ai fi avut asa multe si mari capturi daca nu ai fi stiut locurile care le sti.In rest tot respectul pt tine si capturile tale.SI CA SA ELUCIDAM MISTERUL AIA DIN CHIUVETA SUNT SALAII DE PE FIRITEAZ CARE AU MURIT PT CA AU INGHITIT PESTISORUL PREA ADANC SI AU MURIT SI NORMAL CA AU FOST RETINUTI DIN MOMENT CE OMUL A PLATIT TAXA PE BALTA!!!AM FOST SI EU LA BALTA RESPECTIVA SI 2 DIN EI AU MURIT CHIAR DACA I-AM PRINS CU GUMA.HABAR NU AM DE CE!SI POZA E FACUTA LA UN PRIETEN ACASA CARE NU AM IDEE CUM A AJUNS IN MAINILE NESIMTITULUI CARE A POSTAT-O DOAR CA SA FACA CATERINCA SI MISTO!Si acum raspundeti voi ce a-ti fi facut cu niste salai care au murit si tu ai platit pe o balta privata!!!????si cn nu ma crede si nu cunoaste situatia cu salaii de pe Firiteaz sa intrebe pe altii care stiu.Si din punctul meu de vedere omul era prost daca nu ii ducea acasa!PUNCT!

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 22 Dec 2014, 23:39

Un loc de feeder nu stie nimeni?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Dec 2014, 23:58

semlecangheorghe scrie:
tudor scrie:Da se intampla ca aceeasi adresa IP sa revina, dar la un interval de timp destul de lung. In cazul de fata s-a intamplat, prima oara, la 8 minute dupa primul mesaj iar a doua oara la 4 minute dupa primul mesaj. Adresele sunt din Arad. 8)

Si cum se face ca un mesaj de-al meu scris pe acest forum unicat, figura ca l-am scris din Bucuresti, si eu l-am scris din Arad??
Pui prea multe intrebari, daca Tudor zice ca e asa, atunci e asa si gata!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Dec 2014, 00:14

Mustakrakish95 scrie:Va rog sa inchida cnv topicul ca deja a ajuns o mizerie si o tiganie totala!Nu mai are nici o legatura cu subiectul si e clar ca nimeni nu o sa dea nici un pont la ce am cerut eu!Si da Adelin sunt pescari care isi spun locurile!Cei care nu se tem ca altii sunt mai buni decat ei.Nu spun de frica ca celalat e mai priceput si prinde mai mult peste decat e el in stare sa prinda si el nu o sa mai aiba ce sa aduca acasa(ca nu cred ca poti sa spui ca tu sau altii care se dau mari pescari sportivi nu iau acasa);)Atunci esti bun cand pescuiesti cot la cot cu cnv si tu iei si el nu!Locul conteaza enorm si normal ca eliberezi cand deja esti scarbit de cat de mult prinzi!Na vi-am raspuns ca vad ca mereu luati in ras genul asta de subiect (locurile).Am si eu locurile mele publice,mai putin publice si eram curios sa explorez o zona noua.Nu vroiam sa stiu exact locul ci zona la modul general( de ex la sambateni,la conop,la...etc).Nu vreau sa stiu metrul sau centimetrul exact!.Si te rog Adelin sa nu intelegi gresit!nu am facut referire la tine cand am scris toate astea.Ti-am raspuns tie pt ca ai facut misto de subiect.Dar recunoaste ca locul conteaza in primul rand si ca nu ai fi avut asa multe si mari capturi daca nu ai fi stiut locurile care le sti.In rest tot respectul pt tine si capturile tale.SI CA SA ELUCIDAM MISTERUL AIA DIN CHIUVETA SUNT SALAII DE PE FIRITEAZ CARE AU MURIT PT CA AU INGHITIT PESTISORUL PREA ADANC SI AU MURIT SI NORMAL CA AU FOST RETINUTI DIN MOMENT CE OMUL A PLATIT TAXA PE BALTA!!!AM FOST SI EU LA BALTA RESPECTIVA SI 2 DIN EI AU MURIT CHIAR DACA I-AM PRINS CU GUMA.HABAR NU AM DE CE!SI POZA E FACUTA LA UN PRIETEN ACASA CARE NU AM IDEE CUM A AJUNS IN MAINILE NESIMTITULUI CARE A POSTAT-O DOAR CA SA FACA CATERINCA SI MISTO!Si acum raspundeti voi ce a-ti fi facut cu niste salai care au murit si tu ai platit pe o balta privata!!!????si cn nu ma crede si nu cunoaste situatia cu salaii de pe Firiteaz sa intrebe pe altii care stiu.Si din punctul meu de vedere omul era prost daca nu ii ducea acasa!PUNCT!
Gata te-ai scos, dupa explicatiile astea, cam cusute cu ata alba ce-i drept, topicul se poate inchide... :roll:
...sau nu, hai sa il mai lasam putin, doar om aflam si un loc bun de salau, cine stie poate acum de sarbatori s-o gasi un bun crestin sa dea din casa.

Oricum logica ta legata de aia care prind pt ca stiu locuri e super-tare...ma intreb:"oare de unde plm le stiu?!"...le-o fi spus cineva?!...sau?!...le-or fi gasit umbland de nebuni?!...a nu, exclus!!! Sigur le-o spus cineva! :oops: :wallbash: Viata e nedreapta, ala de le-o spus, le-o spus doar la unii...nah, ce sa zic, "ghinion"...vorba presedintelui :censored: i. :censored:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Dec 2014, 00:50

cata tensiune dom'le :))
http://www.rapitori.ro/forum/locuri-de- ... 20569.html

deci, daca ai bani sa platesti nervii si kilometrii batuti de altii, te rezolva Adelin cu locurile ce le doresti :)

Turbofish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Turbofish » 23 Dec 2014, 01:08

Haide mai Cristian Todoca recunoaște... Ca e la tine acasă în chiuveta ca nu te omoară nimeni pentru asta mai Mustakrake sau cum e numele și ca sunt șalăi luați la gume foarte bune.... Luate de la grasu.... Sunt șalăi pe Mureș la podu de la ștrand ce se construiește acuma...... Ai dat de pe pontoane.... Fomist din tine i-a dus acasă eram la feder am văzut și mulțumesc celui ce mi-a dat poza.... Sa vadă și lumea ce foame era pe.
vremea lui Băsescu.... Și de ce nu îți dau alții locuri și ponturi unde prinzi șalăi... Lasă spinningul ca nu e de tine și treci pe feder ca acolo prinzi și mănânci ca e mai mult pește.... :respekt: Adeline dacă vrei locuri de șalău te caut pe fi și te pun în legătură cu un cunoscător al Mureșului. :lol1: :elkgrin:

Mustakrakish95
junior
junior

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 01:38

Ba Ady ai fost la mine acasa sa imi vezi chiuveta?:))o sa fac o poza si la aia ca sa vezi si tu cum arata a mea si in al doilea rand da!am prins salai pe mures prin zona aia in care ai zis cam la aceeasi dimensiune si am poze cu ei cu gumele in gura.si le pun daca vrei.Da aia nu inseamna ca sint aia din chiuveta!Pt ca daca nu ai fost de fatza nu ai de unde sa sti!Asa ca nu fa afirmatii aiurea si nu stiu in al doilea rand de unde atata raca si ciuda pe mine:))Ma rog...si Adelin vrei sa zici ca tu toate locurile care le bati, tu le-ai descoperit nu?ca asa suna din ce ai zis.

Mustakrakish95
junior
junior

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 01:46

Si daca vreti ca sa confirm chestia "Custuta cu apa alba" o sa pun intreaga captura de pe Firiteaz!Adica completarea lu aia din chiuveta!Unde am fost doi pescari si la stationar si la gume si am prins in jur de 7 kg de peste din care s-au retinut 5 si unpic pt ca au murit!Eu prind peste sa ma relaxez si sa mananc!Cu atat mai mult daca platesc pe privat.Nu dau milioane pe naluci ca dupa sa imi iau peste din Supermarket!nu imi permit!Poate altii isi pemit si bv lor!Si ai fi surprins Adelin cati isi spun locurile;)Trist daca voi priviti chestia asta ca o concurenta in loc de colegialitate.

Închis