Locuri salau iarna ARAD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Locuri salau iarna ARAD
Mersi Tudor:)Asta e!nu ai ce face cu oameni de genul asta!Dar problema e ca toata lumea ii da apa la moara in loc sa se concentreze pe intrebarea pusa in topic.Mersi ca l-ai demascat si o seara faina!:) 

Problema asta de asociere a IP-ului unui utilizator cu un user oarecare am intalnit-o si eu de mai multe ori si nu inseamna ca e reala. Chiar stiu ce spun, nu stiu cum se pot face astfel de asocieri, daca e o problema de soft, dar urmaresc de mult asta...nu inseamna ca Tudor nu are dreptate, poate fi adevarat, doar ca se poate si sa nu fie. Mie mi s-a intamplat sa ma insel de cateva ori.
...si totusi cine a prins chiuveta aia de salai?! Hai ca fapta e oricum facuta, ziceti fratilor daca stiti, ca doar nu e pe bani.
...si totusi cine a prins chiuveta aia de salai?! Hai ca fapta e oricum facuta, ziceti fratilor daca stiti, ca doar nu e pe bani.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Ohooo, clone...
Ohooo, ip-uri..
Tudor , daca bine imi aduc aminte , mi-ai cerut odata acordul ca sa imi faci public i.p.-ul pentru ca amicul Gerula
avea iel o teorie cu clone si alte intrigi..
Mi-am dat acordul..in secunda doi amicul Gerula m-a scos, cum ca, dupa i.p -ul meu am postat din ...Bucuresti..
Ori eu nici nu calcasem pe acolo..
.I.P.-ul asta e un rahat si orice barzaune din asta de-i curg balele pe tastatura cat e ziua de lunga 25 din 24 de ore, poate sa faca ce vrea pe forumul asta.Forum care are o protectie asa de eficienta ca numai computerele Pentagonului il intrec..in ghilimele fie zis.
Ca 'turbofish' o fi adrian 'nu stiu cum' ,mi se rupe..importanta e poza aia mai mult decat jenanta..nush care naiba mai are impresia ca la asa foame ii careva asa da prost sa faca publice locuri de salai capitali..io unu, nu, mai bine imi zmulg o unghie cu patentu'..incredibil..
Ohooo, ip-uri..

Tudor , daca bine imi aduc aminte , mi-ai cerut odata acordul ca sa imi faci public i.p.-ul pentru ca amicul Gerula

Mi-am dat acordul..in secunda doi amicul Gerula m-a scos, cum ca, dupa i.p -ul meu am postat din ...Bucuresti..

Ori eu nici nu calcasem pe acolo..
.I.P.-ul asta e un rahat si orice barzaune din asta de-i curg balele pe tastatura cat e ziua de lunga 25 din 24 de ore, poate sa faca ce vrea pe forumul asta.Forum care are o protectie asa de eficienta ca numai computerele Pentagonului il intrec..in ghilimele fie zis.
Ca 'turbofish' o fi adrian 'nu stiu cum' ,mi se rupe..importanta e poza aia mai mult decat jenanta..nush care naiba mai are impresia ca la asa foame ii careva asa da prost sa faca publice locuri de salai capitali..io unu, nu, mai bine imi zmulg o unghie cu patentu'..incredibil..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
...uite daca zice careva va zic un loc de salai mari de pe Mures. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin scrie:...uite daca zice careva va zic un loc de salai mari de pe Mures.

Da se intampla ca aceeasi adresa IP sa revina, dar la un interval de timp destul de lung. In cazul de fata s-a intamplat, prima oara, la 8 minute dupa primul mesaj iar a doua oara la 4 minute dupa primul mesaj. Adresele sunt din Arad. 

- semlecangheorghe
- veteran
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
tudor scrie:Da se intampla ca aceeasi adresa IP sa revina, dar la un interval de timp destul de lung. In cazul de fata s-a intamplat, prima oara, la 8 minute dupa primul mesaj iar a doua oara la 4 minute dupa primul mesaj. Adresele sunt din Arad.
Si cum se face ca un mesaj de-al meu scris pe acest forum unicat, figura ca l-am scris din Bucuresti, si eu l-am scris din Arad??
.
.
Daca-mi aduc bine aminte era un singur mesaj care aparea din Bucuresti. Nu doua si. Nu e de loc cazul de aici.semlecangheorghe scrie:tudor scrie:Da se intampla ca aceeasi adresa IP sa revina, dar la un interval de timp destul de lung. In cazul de fata s-a intamplat, prima oara, la 8 minute dupa primul mesaj iar a doua oara la 4 minute dupa primul mesaj. Adresele sunt din Arad.
Si cum se face ca un mesaj de-al meu scris pe acest forum unicat, figura ca l-am scris din Bucuresti, si eu l-am scris din Arad??
Vad ca nu o lasi cu Gerula. Stii unde sa-l cauti.