locuri salau, biban salaj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
locuri salau, biban salaj
as vrea sa stiu daca la salatig este salau sau biban si in ce conditii se pescuieste.multumesc
pastrati apele curate!
De la salau, ia-ti gandul. Gasesti biban, destul de mult, dar din pacate nu foarte mare, stiuca(ce a mai ramas) In februarie, parca, cei de la ape au deschis ecluza, pentru a pregati lacul in asa fel incat sa preia cat mai multa apa care provine din topirea zapezilor, doar ca vanele au ramas blocate in pozitia deschis
A curs o mare cantitate de apa si peste, lacul ramanand cu foarte putina apa. Anul asta, nu am fost decat o singura data. Am prins bibanei destul de bine si am vazut ceva marle prinse, unele la stationar, altele la artificiale.
Cei de la ape vin si cer, mi se pare 15 ron pe zi, dar nu stiu cat de legala e aceasta taxa

A curs o mare cantitate de apa si peste, lacul ramanand cu foarte putina apa. Anul asta, nu am fost decat o singura data. Am prins bibanei destul de bine si am vazut ceva marle prinse, unele la stationar, altele la artificiale.
Cei de la ape vin si cer, mi se pare 15 ron pe zi, dar nu stiu cat de legala e aceasta taxa

La Glod, dupa cum iti propunea stradic, iar nu cred ca are rost sa mergi. Nu mai este ce era acolo candva. Am prins bibani frumosi acolo, dar asta cu ceva vreme inainte. Am facut si anul asta niste partide acolo, dar la stiuca. Nici stiuca nu mai este ce era canva. Cea mai mare marlita a fost pana in 800g. Din pacate erau multi care pescuiau de pe mal, si bagau in juvelnic pixuri de 200g. Asa se explica lipsa pestilor din multe dintre apele de la noi 

mie imi place foarte mult somesul in zona salaj de aceea merg des la pescuit in zona.pacat ca e tulbure.merci inca o data de sfaturi.poate ne-om intalni vreodata pe somes sau alte locatii.desi nu stiu sigur daca erai tu,ne-am intalnit pe dig la varsolt. mi-ai aratat niste voblere facute de tine.
pastrati apele curate!